Fijne rijlessen gehad

Altijd met plezier gereden en goede uitleg erbij gekregen

Mijn ervaring is zeer goed. Alles is goed geregeld houden rekening mee met je prive situatie of werk en kijken naar dagen hoe het je goed uitkomt.

uitstekende rijschool

Prima rischool, goede instructeurs, perfecte ondersteuning!

Echt een aanrader

Heb hele fijne gezellige lessen gehad bij Paul. Alles op mijn gemak en tempo raad iedereen aan om hier te gaan lessen.

Goede afspraken, duidelijk, leuke instructeur

Afspreken van rijles en examen was heel eenvoudig. Op mail bevestigd. Rijles was goed van dezelfde aardige instructeur. Alles goed geregeld. Enne de eerste keer geslaagd voor praktijk brommer.

Zeer goede rijschool!

Via VOC mijn C-Rijbewijs gehaald met code95. Bedankt voor de fijne ervaring en de geweldige instructeurs! En tot snel voor CE!

Fijne locatie met prettige mensen, die weten waar ze mee bezig zijn.

Vanaf juni met het rijbewijs C bezig geweest. Ondanks dat ik 2 theoriedagen heb gemist, werd de behandelde lesstof per post alsnog toegezonden. De theorie en de praktijklessen waren leuk en leerzaam! Echt een aanrader!

Mijn tweede zoontje nu ook eerste keer geslaagd. Dirk is een fijne vent die ruim de tijd neemt. Onze volgende zoon gaat volgend jaar ook gewoon weer lessen bij VOC.

Uitstekende rijschool

Ik kan deze rijschool alleen maar aanraden, wat heb ik hier een fijne tijd gehad. Het contact via telefoon en email is duidelijk en de rijlessen altijd fijn. Mijn instructeur was altijd gezellig, maar ook zeker duidelijk. Extra uitleg was nooit te veel. Het is bijna jammer dat ik mijn rijbewijs gehaald heb, hahaha. Bedankt voor alles!

zeer goed

vanaf de eerste dag tot aan mijn laatste examen ben ik zeer goed en vriendelijk behandeld petje af voor de goede organisatie

Een uitstekende ervaring

Ik heb een uitstekende ervaring gehad, met fijne en vriendelijk personeel. en duidelijke lessen

Prima rijschool

Prima rijschool

Ik heb de afgelopen maanden motorrijlessen gevolgd bij Sammie. Hele goede instructeur die stapsgewijs alle examen onderdelen met je behandeld en ervoor zorgt dat je op de examens er helemaal klaar voor bent. Daarom wil ik ook Sammie bedanken voor de fijne lessen die ik heb gehad met hem.

Hele fijne leerzame ervaring!!

Super week gehad met Frank. Heel leerzaam goeie uitleg en tijd voor een grapje. Lekker kunnen rijden met een goeie afloop geslaagd!! Aanrader!!

Uitdagend en leerrijk van A tot Z

Fantastische lessen gehad, telkens uitdagend en leerrijk gevuld, niets uitging de instructeur, niets dan lof en heel veel dank.

Super fijne instructeur en meteen geslaagd

Een heel leerzame dag en fijne begeleiding van de rijschool. Zij hebben mij vooraf goed geïnformeerd.

Fijne rijinstructeur en lekkere kofie !

Fijne scooter rijlessen Goede begeleiding met uitleg

Helemaal supper

Ik had een super leraar die ales goed uitlegde en mij goed begleid Dankje wel durk gr tamara

Geweldig ontvangen en gezellige mensen

Geweldig fijne mensen .warm ontvangen en goed geholpen

Goede leerzame autorijlessen.

Rij instructeurs nemen de tijd voor je en hebben veel geduld. Hierdoor ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn auto rijbewijs. Ook aan de balie op t kantoor zijn ze heel vriendelijk en denken altijd met je mee

goed, prettig

Toon is een zeer goede, fijne en vriendelijke instructeur. Ik heb met plezier de rijlessen beleefd.

Oprechte aandacht

Erg fijne lessen gehad. Hele aardige en duidelijke mensen. Die oprecht weten waar ze mee bezig zijn. En moeite in je steken.

Goed echt een top rijschool

Leuke en gezellige rij instructeur

Churchill-laan 70

5705 BK Helmond