erg goed

fijne instructeur, welke zorgt voor voldoende leer momenten tijdens de opleiding

Prima rijschool met een uitstekend eindresultaat

Altijd fijn gelest met goede uitleg. En de eerste keer geslaagd

Goed bedrijf met vriendelijke instructeurs

Kundig, vriendelijk, betrokken

Ik besloot op latere leeftijd mijn motorrijbewijs te gaan halen. Bij deze rijschool trof ik kundige, vriendelijke, strenge maar rechtvaardige instructeurs. Bij hen is alles er op gericht dat je snel maar goed je rijbewijs haalt. Als er iets goed gaat zeggen ze dat maar als er dingen fout gaan melden zo dat ook onomwonden. Afspraken maken een aanpassen gaat als vanzelfsprekend. De dames van de receptie zijn uiterst behulpzaam en zeker zo vriendelijk als de instructeurs. Voor mij een toprijschool!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goede ervaringen. Prima instructeurs, aardige mensen ook. Niks te klagen gehad

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend, afspraak=afspraak, flexibel en superklantgericht en eerlijk!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg vriendelijk en duidelijk geholpen, een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super bedrijf met de meest geduldige vaklui. Tien jaar geleden begon ik hier aan mijn autorijbewijs, toen woonde ik nog in Helmond. Hier sloeg ik ondanks faalangst met vlag en wimpel voor de 1e keer. Nu tien jaar later heb ik wederom voor rijschool van Oijen in Helmond gekozen voor het behalen van het motorrijbewijs, ondanks dat ik al jaren niet meer in Helmond woon maar zelfs 50 kilometer verderop. En wederom was het een super ervaring met slagen op de 1e keer.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrouwbaar bedrijf, planning was zeer snel gemaakt naar wens!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles prima en duidelijk geregeld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed alles word rustig uitgelegd wat er verbeterd kan worden en wat je goed doet

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alleen al de manier waarop we voor het eerst, telefonisch, te woord werden gestaan. Super vriendelijk! Ook de begeleiding van de instructeur (Dirk) was heel fijn. Onze dochter gaat hier over een tijdje ook haar autorijlessen volgen.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf een zeer goede en vertrouwde ervaringen hebben we gehad

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne instructeur. Paul. Was een fijne ervaring.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een mooi pittige en leerzame dag gehad. Dit met een instructeur met engelen geduld. Chapeau voor hem! Met als resultaat dat ik toch mooi mijn aanhanger rijbewijs in 1 dag heb gehaald.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb een fijne ervaring met de rijschool want ze zijn erg behulpzaam en weten je goed te begeleiden naar je examen.

Churchill-laan 70

5705 BK Helmond