goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Frank, dankjewel voor de leerzame opfrissing en de goede uitleg hoe je om moet gaan met een aanhanger. Toppertje :).

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Netjes op tijd met het rijlessen de tussen tijdse toets en het praktijk examen.\r\n\r\nGoede instructeur gehad .\r\n\r\nMet het verzetten van dagen en tijden ook nooit problemen mee gehad.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrouwbaar,ruimdenkend goede rijschool

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede betrouwbare rijschool, flexibel in de planning. Goede structuur voor de leerling.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik ben bijzonder tevreden, zowel over het secretariaat wat altijd vriendelijk en behulpzaam was voor het afspreken of verzetten van lestijden als over de rijinstructeur (Sami)die kennis van zaken heeft en die je op een rustige manier klaar stoomt voor het examen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal goed! Fijn en netjes en alles goed voor elkaar!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele vriendelijke en super fijne mensen, ben in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goed

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben prettig, snel en deskundig geholpen aan BE rijbewijs, prima deskundige instructeur, prima voorbereiding op het CBR examen ervaren. Prettige aansluiting bij het examen. Leermiddelen auto, aanhanger etc prima voor elkaar.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring, fijne rijschool

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden over VOC rijschool van Oijen. Alles was telkens goed geregeld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg prettige dagcursus gehad van Frank, goede duidelijke uitleg met uiteindelijk een succesvol resultaat.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijk, duidelijke uitleg, geduldig, denken met je mee.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn rijlessen waren leuk! Ik heb er goed leren rijden en was erg op mijn gemak.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben blij met de manier waarop ik begeleid ben.\r\nMijn instructeur was constant bezig met mij en werd niet afgeleid door andere dingen. Hij was streng maar rechtvaardig.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag mijn examen afgelegd BE aanhanger. In de 1e keer geslaagd. Mede te danken aan de enorm plezierige rijlessen van instructeur Paul Nota. Je merkt dat hij zeer ervaren en kundig is. Ben dus zeer tevreden over rijschool VOC van Oijen. Aanrader!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goede en leuke rijschool met leuke instructeurs en administratief personeel!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede begeleiding en je merkt in elk opzicht dat ze weten wat ze aanbieden.

Churchill-laan 70

5705 BK Helmond