goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wim en Raymond zijn echt toppers. En natuurlijk de hele sfeer binnen de rijschool is heel erg goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg vriendelijke mensen, allemaal. Je wordt goed geïnformeerd en als je vragen hebt worden deze snel beantwoord. Rijlessen zijn duidelijk, leuk en worden met goede uitleg gegeven.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tevreden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettige ervaring, alles verloopt soepel en begeleiding is goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Samie en Jeroen hebben me onwijs geholpen tijdens de lessen. Door hun kan ik met een goed gevoel de weg op.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een mooi bedrijf! Hele vriendelijke mensen, super meedenkend, zeer professioneel! Hebben onze zoon zo goed geholpen door snel te schakelen om zo snel mogelijk zijn bromfietsrijbewijs te halen!\r\nEn het is nog grlukt ook!!!\r\nBedankt hoor alles!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf I didn\'t know if I\'d be able to understand everything cause my Dutch isn\'t great but i am very happy to say that i passed both motorbike exams first time. The training was really good and i actually learned how to ride confidently too. Thanks to Sami and Jeroen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super fijne rijschool! Goede instructies tijdens de les en de lesplanning duidelijk verstuurd per mail. Was blij met mijn instructeur, Harm bedankt!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb beste Dennis instructeur. Ik heb geslaagt door Dennis.Hartig bedankt allemaal.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie instructies. Nooit problemen met uitvallen lessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne deskundige mensen. Duidelijk van stof. Volgende keer weer naar van oijen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Beste,\r\n\r\nGoede en duidelijke communicatie voor en tijdens de lessen. Goede duidelijke instructies tijdens de praktijklessen. Prijs was wel iets duurder maar kwaliteit mag wat ons betreft ook beloond worden. Daarnaast zaten rijscholen in de vakantie periode vol en konden we hier nog wel terecht.\r\n\r\nZeer tevreden over deze rijschool.\r\n\r\nGr.\r\n\r\nFam. Methorst \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne betrouwbare rijschool! Alles wordt perfect geregeld , goede communicatie en uiteraard professionele instructeurs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig professioneel bedrijf. Ik had eerst bij een ander bedrijf advies ingewonnen of het BE rijbewijs haalbaar was in 6 uur, dit was bij hun niet mogelijk, bij Rijschool van Oijen wel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijschool. Jullie geven een goede communicatie, het is prettig om de geplande rijlessen via de mail te krijgen. Positief dat er een theoriecursus aangeboden wordt. En ik ben de eerste keer geslaagd! Harm bedankt voor alle goede lessen, tips en uitleg!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, fijne en deskundige instructeur.\r\nGoede communicatie over planning e.d.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top. De instructeur was bijna altijd op tijd aan huis.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel, betrouwbaar en pro-actief. Fijne rijschool!

Churchill-laan 70

5705 BK Helmond