Goed geholpen

Goed geholpen, de eigenaar denkt erg goed mee in oplossingen!

Goede betrouwbare garage.

Kan met goed gevoel mijn auto hier achterlaten. Nooit geen gezeik of gezeur. Ze denken met je mee, voor zowel in de toekomst als in je portemonnee.

Helpt altijd graag en heel vriendelijk

Geweldige Service

CarTech stopt niet met zoeken en repareren tot ze het perfect hebben. En eerder krijg je de rekening ook niet. Geweldig bedrijf met een uitstekende service

Afspraak is afspraak

Alweer een aantal jaren mijn vertrouwde garage. Afspraak is afspraak en betrouwbaar want ze doen wat ze zeggen.

Top garage!

Vriendelijk, staan altijd voor je klaar en denken mee.

Wederzijds vertrouwen.

Wat gebeuren moet , is van belang voor eigen veiligheid.

Vriendelijk snel

Vriendelijk. Snel geholpen. Keurig de beurt uitgevoerd.

Netjes behandeld.

Netjes behandeld

Professioneel en vriendelijk

Goede kennis van zaken, altijd correct geholpen met onze auto's. Daarnaast vaak tijd voor een praatje.

Keurig geholpen.

Gewoon goed, zoals het hoord.

GOED MEDENKEN MET EEN RAAR PROBLEEM

De baas himself heeft en probleem met de sleutels van het slot van een afmeembare trekhaak in zijn privetijd thuis opgelost Daarnaast heeft een monteur met gouwe handjeseen stekker probleem van de kachel perfekt opgelost

Voor het verzetten van de interval €16 rekenen vind ik wel erg gortig. Ik gun eenieder zijn boterham maar het veranderen van een datum mag nooit zo duur zijn.

Goede en eerlijke garage die met je meedenkt.

Altijd goed contact, te repareren zaken worden duidelijk uitgelegd. Te verwachten onderhoud wordt ook van tevoren aangegeven. Al met al een fijne garage.

Zeer betrouwbaar en vakkundig,fijne sfeer zoals altijd,lekker koffie en gezellig ouwehoeren, enige minpuntje is dat hij weinig aan mijn betrouwbare Kia kan verdienen,houden zo.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Gewoon goed netjes en betrouwbaar

• Deskundigheid/Vakmanschap

Super bedrijf, zeer vakkundig en zeer klantvriendelijk!

Cartech is mede dankzij Gerald, Mandy en hun hele team een zeer vakkundig bedrijf. Komen afspraken na en denken steeds met je mee(of soms al vooruit). Heel erg prettig! Wij zijn al jaren hier klant en zullen dit ook zeker blijven! Zeker een aanrader wanneer u op zoek bent naar een goed bedrijf.

Klantvriendelijk

Goed bereikbaar klant vriendelijk goede service

Prima!

Prima garage en personeel.

Niets op aan te merken

Altijd prima service en geen gezeur

Prima garage goeie service

Prima en klantvriendelijk

Afspraak is afspraak

Goede service, alles volgens afspraak en betaalbare prijzen

Netjes en perfect behandeld

Gewoon erg goed

APK laten uitvoeren met reguliere onderhoudsbeurt. Afspraak correct en snel gemaakt. Kreeg appje dat auto klaar was en opgehaald kon worden.

Prettige & betrouwbare autogarage

Erg prettige & betrouwbare autogarage. Zelfs in drukke tijden bereid om naar een storing te kijken waarbij transparantie is over hoe lang iets duurt en de kosten. Denkt mee vanuit klantperspectief. Fijn om niet argwanend hoeven te zijn, maar een autogarage te kunnen vertrouwen. Zowel zakelijk als privé klant met de auto's en als het aan ons ligt zal dit nog lange tijd zo blijven.

Bedrijvenweg 1

7442CX Nijverdal

info@autobedrijfcartech.nl

Over Autobedrijf Cartech | Werkplaats

Autobedrijf Cartech – Uw mobiliteit, is onze service! Autobedrijf Cartech is een onafhankelijk autobedrijf, RDW-erkend en aangesloten bij BOVAG en AutoCrew. Wij bieden verkoop, reparatie, APK en onderhoud van zowel personen- als bedrijfsauto’s. Met onze passie voor auto’s, deskundige service en persoonlijke aandacht luisteren we naar uw wensen en zorgen we ervoor dat u veilig en zorgeloos de weg op kunt. Omdat wij werken volgens de normen van BOVAG, bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap. Wij staan voor u klaar – snel, vakkundig en met de service die u verdient!