Zeer goede en effectieve Duo Rijopleiding voor examen E achter B

Mirella is een heel deskundige geduldige pittige instructrice die mij perfect in een halve dag de de rijkunst en fijne kneepjes voor de bijzondere verrichtingen geleerd heeft. Haar vrolijke positieve benadering en uitstekende route en verkeerskennis van de wegen rondom het CBR hebben ervoor gezorgd dat ik vandaag in een keer ben geslaagd voor mijn E achter B examen en nu veilig de weg op kan met een grote aanhanger. Bedankt voor de leerzame en leuke dag

Duidelijk, leerzaam en gezellig

Fijne overzichtelijke website, duidelijke communicatie via de mail. Fijne ontvangst, koffie met uitleg. Mirella blijft rustig geeft je duidelijke tips en aanwijzingen. Met collega Henk de de dag afgesloten ook zijn tips waren top hierdoor geslaagd ! Dank jullie wel allemaal !

Top partij!

Vandaag les gehad van Jacqueline en erg tevreden. Ze is duidelijk, ze legt goed uit, ze is vriendelijk en sociaal. Je krijgt alle tools om zo in een dag je rijbewijs te halen. Blij dat ik het bij Boensma heb mogen halen.

Top rijschool met aandacht voor de leerling

DUO- dagopleiding voor het BE aanhangerrijbewijs gehad. Gezellige en vooral leerzame dag waarbij je op een prettige manier geïnstrueerd wordt hoe het moet!

Gezellig man

Met Henk wat rondjes gereden alvorens het examen te doen, het voelde aan als lekker touren en uiteindelijk was het examen ook goed te doen. Bedankt Henk voor de goeie tijd!

Helemaal Super

Ik heb de duo dagopleiding gedaan en ben zeer tevreden. Ik had een hele goede instructeur die alles goed en rustig heeft uitgelegd. Ik kan deze rijschool zeker aanraden

in een woord Top!!!

zeer vriendelijke opleider, ik kan Boensma verkeersschool echt iedereen aan raden. een opleider die hoog slagingspercentage belangrijker vind dan geld. Bedankt rijschool Boensma voor mijn E bij B opleiding

Uitstekend opleiding in kort tijdsbestek

‘S ochtend om 07.00 uur begonnen met duo les. Afwisselend gereden en achterin gezeten. Duidelijke uitleg en aanwijzingen tijdens de lessen. Afrijden ging erg soepel doordat alles vooraf duidelijk was. En ook nog geslaagd dus top…

Vakkundige en klantvriendelijk

Mijn ervaring met verkeersschool Boensma voor E achter B is als zeer prettig ervaren. Je krijgt voldoende info vooraf per mail en de instructie lessen worden vakkundig gegeven en ze hebben fijne auto’s en aanhangers. Kortom een aanrader!!. En Henk S., bedankt voor de instructie en gezelligheid.

Goed voorbereid het examen E achter B

Mirella is een fijne instructeur die mij goed gerust kon stellen. Voor het examen was ik erg nerveus, maar ik heb toch de rust kunnen bewaren waardoor ik in 1x geslaagd ben voor mijn E achter B examen.

Zeer vriendelijke en behulpzame instructeur en goed materiaal.

Tijdens mijn BE-examen in 1 dag heb ik zeer prettig instructies gekregen van mijn instructeur Henk Stegeman. Hij was zowel vriendelijk als direct, waardoor kwaliteit en kwantiteit van informatie en oefenen heel fijn gecombineerd werden. Het rijden in een busje, automaat en met aanhanger waren voor mij allemaal nieuw, maar met behulp van mijn instructeur en het fijne materiaal (zoals de goed uitgeruste bus) is het gelukt om het examen in 1 keer op 1 dag te halen.

Goede deal

Was een goede deal mbt kwaliteit prijs. Hebben goed hun best gedaan, maar het blijft een beetje geluk hebben op je examen

Snel, kundig, prettig en goedkoop

Met de duo BE-dagopleiding in 1 dag de opleiding en het examen gedaan. De instructeur was erg goed en rustig, wat goed bij mijn leerstijl paste. Om 9u met z'n tweeën aan de opleiding begonnen, nog een pauze tussendoor gehad, en om half vier reden we beiden geslaagd naar huis. Top!

Goede duo rijopleiding BE in 1 dag voor een schappelijke prijs.

Bij Boensma terechtgekomen omdat ik daar het snelst een rijexamen kon regelen.

Ontspannen duo les gehad voor de aanhangwagen

Ontspannen duo les gehad. Ochtend / middag les en einde middag afrijden. Zeer kundige mensen waarbij je inzicht en rijeigenschappen verbeterd wordt om te kunnen slagen.

Top rijopleiding

Gisteren duodagopleiding voor de aanhanger gehad. De dagopleiding werd gegeven door rijinstructeur Henk. Henk gaf duidelijke uitleg en als je iets niet goed begreep deed hij het rustig en duidelijk voor. Om 7 uur begonnen met rijles en om 12.15 al geslaagd:). Zeker een aanrader en ze zijn nog scherp geprijsd ook!

Uitstekend les geven.

Ondanks niet eerder met aanhanger gereden, toch in 1x gehaald.

Super leuke en leerzame dag

Bij verkeersschool Boensma ben ik voor mijn BE rijbewijs gegaan. Een groot dagdeel doorgebracht met Mirella die alle kneepjes ervan super goed heeft overgebracht! Met als resultaat het behalen van het examen!

Duidelijk en doelgericht - Aanhanger rijbewijs

Fijne instructrice ze is duidelijk in haar communicatie en doelgericht. Dagopleiding voor aanhanger gevolgd en tot succes dankzij duidelijke en doelgerichte instructies gedurende dag.

De instructeur heeft mij goed opgeleid en zo ging ik voor het examen, na mijn lessen in 1 dag de rijbewijs BE gehaald, nogmaals dank.

Geweldige school, doen uitstekend hun best voor je

Zeer vriendelijke en deskundige instructrice gehad, Mirella. Die legde alles haarfijn uit en erg duidelijk. In de middag leek het erop dat ik door uitval van de examinator geen examen kon doen. Ze hebben toen hun uiterste best gedaan en alles boven alles gezet om toch nog last minute een examen voor ons te regelen! En het was gelukt! Erg bedankt aan rijschool boensma

Geweldige instructeur Henk en Monique

Tevens fijne service van Jacqueline van de receptie! Dank en hartelijke groet, Esther van der Kooij

Helemaal top!

Duidelijk en gericht.

Perfecte verkeerschool!!

Zeer goed geholpen en duidelijk

uitstekende uitleg en voldoende oegening

Goede uitleg vokdoende oefening duidelijke aanwijzingen. Ook even pauze. Wel vroeg beginnen.maar dan ben je op tijd klaar.

Spanjerstraat 9

7491MG Delden