Fijne garage, waar je nog bij je auto kan / mag blijven als de wrkzh niet te lang duren. Als deze op de brug staat is het handig om bijvoorbeeld even je licht- metalen velgen even te poetsen. Zo doorgaan......!
Kom al jaren bij ASMvD. Voor normaal onderhoud en bij storingen. We zijn super tevreden over hun service, vriendelijkheid en seintjes voor- en achteraf bij autotechnische aspecten. Prima gasten daar in Ambacht
Erg fijn geholpen en alles in overleg, vind ik erg belangrijk en fijn
Auto ging kapot net voor de afspraak die ik al had staan. Voertuig is op transport afgeleverd bij de garage en ik had vooruit gebeld wat het mankement kon zijn . Onderdelen waren al op voorhand besteld dus bij aflevering kon het gelijk gemonteerd worden . Super geregeld vanuit van Driel. Denken fijn mee en je krijgt het gevoel dat je nog echt een klant bent en geen nummer zoals bij vele andere garages waar de service ver te zoeken is .
Ik kwam hier een x aantal jaar geleden ivm. met een verstyiver probleem. Ze hebben mij toen goed geholpen en sindsdien ben ik hier. Als een reparatie duur(der) uitvalt bellen ze netjes en zoeken evt. samen naar een oplossing.
Auto voor de APK gebracht binnen een halve dag was de auto alweer klaar!
Keurig geholpen, Kundig Betrouwbaar
Wordt overal goed mee geholpen
Afspraak eenvoudig via contactformulier, snelle reactie terug. Auto weer gereed voor de aankomende maanden.
Super vriendelijke en kundige lui!
Zeer vriendelijk en korrekt behandelt
Altijd goed en eerlijk geholpen. Kennis ten top! Super fijn en goed bedrijf!
Hadden het euvel gauw gevonden
Mijn eerste ervaring met deze garage,maar er werken mijn inziens goede monteurs die serieus met je auto omgaan en doen wat nodig is.
Erg tevreden!
Zeer fijne zaak! Zeer zeker aan te bevelen!
Een best wel flinke operatie aan het motorblok is super goed verholpen. Onze auto rijd weer als een zonnetje.
Remschijven en blokken snel vervangen net voor onze vakantie. Super dat ze voor ons nog een gaatje gemaakt hebbn in hun volle agenda!!!!
Super snelle en fijne service. Duidelijke communicatie. Iets wat hoge prijs, maar weegt zeker op tegen de service
Ik heb hier online een auto gekocht, en alles klopte toen ik de auto ophaalde, omdat ik snel een auto nodig had, was alles in 1 dag afgehandeld zoals apk en afleverings beurt en stond de auto klaar en heb de auto s’avonds 21:00 nog opgehaald.
Fijn ontvangen en de tijd gehad om de auto uit te proberen. Heel blij met de auto en goed begeleid bij het kopen en al de stappen.
ik haat apk keuringen want bheb het gevoel ze vinden in iedere garage altijs wil iets, maar bij van driel heb ik toch het gevoeld dat er echt ietd aan de hand is en vervangen moet worden.
Voor een reparatie wordt er altijd een technische check gedaan waarna er telefonisch contact op wordt genomen. Tijdens het telefonisch contact worden de mankementen en de prijs gecommuniceerd. Mijn ervaring als klant is dat ik zelf de keuze heb welk advies ik opvolg en wat ik laat repareren.
Vriendelijke ontvangst en soepele gang van zaken rond proefrit etc. Tussen aankoop en aflevering prettige communicatie rond enkele wijzigingen en upgrades aan de auto. Goed gevoel aan over gehouden.
Grotenoord 37
3341 LT Hendrik-ido-ambacht
Autoservice Matthijs van Driel is een allround en universeel garagebedrijf, gespecialiseerd in de merken uit de Volkswagen Audi Groep (VAG). Naast onze VAG specialiteit kunt u bij ons met alle merken en typen auto’s en bedrijfsauto’s terecht. In onze moderne en uitstekend uitgeruste werkplaats bieden we alle voorkomende facetten van reparatie, onderhoud en service aan. Onze kennis en ervaring zijn daarmee zowel breed als gespecialiseerd.