perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Topklasse autorijschool. Rineke is een goede instructrice, duidelijk, en gericht op zo snel mogelijk slagen. En; gelukt in 1 keer! Aan te bevelen voor iedereen. Autorijschool Pien krijgt een Tien!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke en leerzame lessen gehad bij Jan! Ben altijd goed begeleid en hij zorgt ook precies voor wat je nodig hebt. Een gezellig praatje en een grapje kan er altijd vanaf! Ben heel erg blij dat ik de overstap naar deze rijschool vanuit een andere gemaakt hebt. Je word echt heel erg goed voorbereid op je examen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag heb ik in één keer mijn rijbewijs gehaald, dit dankzij rijschool Pien en dan met name Rineke. Ik heb de rijlessen altijd erg leuk gevonden en ging met een goed gevoel mijn examens in. Ik heb veel geleerd en durf nu met een goed gevoel zelfstandig de weg op te gaan, ook al zal ik het gezellig samen rijden wel missen. Ik zal rijschool Pien zeker aanraden! :)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super fijne en leerzame lessen gehad bij Jan. Stelt je op je gemak waar nodig is, geeft goede feedback en complimentjes als het goed gaat! Rijschool Pien is echt top!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een hele fantastische en leerzame tijd gehad bij rijschool Pien. Veiligheid gaat boven alles en dit zorgt voor een zeker begin van je rijervaringen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb ontzettend fijne lessen gehad bij Rineke. Ze heel veel geduld en legt alles duidelijk uit. Altijd een feestje om met haar in de auto te zitten! Je kan geen betere instructeur hebben denk ik! Zeker een aanrader ;)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na super leuke en leerzame lessen van Jan ben ik in 1x geslaagd!!! \r\n\r\nIk vond het super fijn bij rijschool Pien te mogen rijlessen en raad het ook zeer aan om bij deze rijschool te lessen!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het een hele fijne sfeer in de auto hebben, het was er altijd gezellig. Ik heb met veel plezier naast Pien gezeten.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Toen ik begon met lessen viel mijn eerste keuze niet op Pien. Uiteindelijk heb ik toch voor Pien gekozen omdat de andere rijschool geen plek had. En ik moet zeggen dat ik ontzettend blij ben met deze keuze! Het is een prettige rijschool waar je veel uitgelegd krijgt en als je iets niet begrijpt, wordt dit net zo lang op een prettige manier herhaald en uitgelegd tot je het wel snapt. Verder is de communicatie ook heel fijn, veel contact met zowel Pien als je eigen instructeur. Oh en als je mag kiezen welke instructeur je wilt, kies aub voor Jan. Hij heeft mij in korte tijd veel geleerd en op een leuke manier alles uitgelegd. Ik heb oprecht ontzettend veel aan hem gehad. Ook kun je goede gesprekken hebben met Jan en onwijs met hem lachen. Zolang er maar wel gewerkt wordt uiteraard. ;)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een super goede ervaring gehad met Rijschool Pien, Pien is goed in haar werk, ze is deskundig maar ook gezellig in de auto. Ook heeft ze mij erg op mijn gemak gesteld en ik zou zo weer opnieuw bij haar willen rijlessen! Als je een goede, leerzame maar om niet te vergeten gezellige rijschool zoekt, moet je zeker voor Rijschool Pien gaan!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super leuke en fijne lessen gehad bij Pien. Zeker een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nadat mijn zus bij Pien zelf rijles had gevolgd en erg enthousiast over haar was ben ik ook rijlessen gaan volgen bij rijschool Pien. Ik kwam bij Jan, ivm vele andere die ook bij Pien wilde gaan lessen. Bij Jan heb ik heel veel geleerd van de toffe rijlessen , veel gezelligheid & veel gelachen (ook zeker serieuze momenten wanneer t nodig was). Daardoor heb ik de tussentijdsetoets en t rijexamen in 1x mogen halen! Bedankt voor de fijne & goede lessen Jan, tot ooit naast je op de snelweg :)

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Samen met Rineke Super fijne en leuke lessen gehad en in 1 keer geslaagd !!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik hele nare ervaringen gehad bij andere rijscholen. Hierdoor ben ik een tijdje gestopt. Ik had echt totaal geen zelfvertrouwen meer wat rijden betreft en zag het dan ook niet zitten. Uiteindelijk toch maar besloten om verder te gaan omdat een rijbewijs toch wel echt nodig is. Uiteindelijk ben ik via via en na wat research bij Pien terecht gekomen. Ik kon al snel met mijn eerste rijles beginnen bij instructeur Jan. Hoewel ik de eerste lessen alsnog bloednerveus was veranderende dat al snel. Jan wist me gerust te stellen en mijn vertrouwen kwam langzaam terug. Hij heeft al jarenlang ervaring en legt alles op een goede manier en met behulp van voorbeelden uit. Vandaag had ik mijn rijexamen en ik ben in een keer geslaagd. Dit is iets wat ik me anderhalf jaar geleden niet eens voor durfte te stellen. Ontzettend bedant Pien en vooral Jan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Door ziekte en medicatie gebruik heb ik 25 jaar geen auto gereden. Zodra dit mocht en kon ben ik bij rijschool Pien opfrislessen gaan volgen, bij instructeur Jan. \r\nVandaag heb ik, na 9 lessen, voor de laatste keer de sleutel op het dashboard gelegd. \r\nWat was het prettig om op deze veilige manier alles weer opnieuw te leren en ontdekken. \r\nIk vond de begeleiding, duidelijke uitleg en rust van Jan heel fijn. Ook het vertrouwen dat ik voelde heeft me de juiste boost en vibe gegeven.\r\nDe laatste weken heb ik de lessen en het zelf gaan autorijden gecombineerd waardoor ik met veel plezier en groeiend zelfvertrouwen achter het stuur zit.\r\nPien, maar vooral Jan, bedankt voor alles.\r\nEn voor wie dit leest en nog twijfelt... niet nodig, doen!!

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben heel goed begeleid bij Rijschool Pien en ik heb zeer nuttige tips gekregen niet alleen met focus op het examen, maar ook met het doel om veilig en goed te leren rijden. Niet onbelangrijk is dat ik het zeer goed met de instructrice kon vinden, wat mijn autorijden ook weer bevorderde, en ik het leuk bleef vinden te lessen. Al met al helemaal top!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super leuke rijlessen gehad bij Pien! Elke les wat geleerd en veel gelachen! Tussentijdse toets en examen in één keer gehaald, dankjewel Pien! :)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie rijschool! Alles wordt netjes geregeld en met je besproken. Tussentijdsetoets en examen in 1x gehaald! Top dankjewel rijschool pien!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zéér tevreden over Autorijschool Pien. Heb rijbewijs maar jarenlang heb ik geen auto meer gereden en mezelf hierdoor een enorme drempel opgelegd om weer achter het stuur plaats te nemen. Zoiets gewoons, maar niet voor mij. Onlangs door privé-omstandigheden hen benaderd omdat ik mijn angst moest overwinnen en mijn zelfvertrouwen weer terug moest vinden. Pien heeft direct meegedacht en ernaar gehandeld en zo ben ik bij rij-instructeur Jan terecht gekomen. Hij heeft mij met geduld en veel goede handvatten en instructies weer op de weg gekregen. Inmiddels al zelf gereden en weer met enig plezier. Duim omhoog voor Rijschool Pien!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geslaagd in 1 keer! Ik heb altijd goede lessen gehad die ook heel leuk waren. Waardoor ik nu met veel zelfvertrouwen de weg op kan!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede lessen die ook heel gezellig waren. In 1 keer geslaagd doordat ik pas examen mocht doen als ik er echt klaar voor was. Ik ben altijd met plezier in de auto gestapt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Pien is een goede instructrice die lessen ook nog gezellig maakt! Ook geeft ze veel handige tips om je zo goed mogelijk te helpen naar je rijbewijs B

Frederik Hendrikstraat 10

2405ES Alphen aan de rijn