Autobetaalbaar is duidelijk en een super service ook de monteurs zijn geweldige kerels
Ben goed geholpen met de aankoop van een nieuwe auto!!
Sinds gisteren heb ik mijn Opel Zafira 2.0 DTI uit 2003 ingeruild voor een Mazda 5 2.0 CiTD uit 2006. In het begin had ik wel mijn twijfels over de nieuwe auto vanwege enkele optische plekken. Ik had met Autobetaalbaar afgesproken dat ik de auto zou kopen als sommige plekken verholpen zou worden. Na twee weken kon ik de auto ophalen. Ik was totaal verrast hoe mooi dit verholpen was. De auto zag er veel beter uit dan toen ik het gezien had in de showroom. Motorisch was hij al tiptop in orde. Ik had ook de kofferbak scherm erbij gekregen. Van binnen zag het ook al als nieuw eruit. Autobetaalbaar was al zijn afspraken nagekomen. Petje af! Het had ze ook wat gekost en was wel ten koste van hun verkoopprijs gegaan. Gelukkig dat er nog betrouwbare autobedrijven bestaan. Dank je wel, Arno!
Jan Kriegestraat 10
3443TJ Woerden