goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg prettig, open en eerlijk. Behulpzaam bedrijf en met een goed gevoel onze nieuwe auto gekocht.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Twee maanden geleden heb ik hier een auto gekocht. De eigenaar kwam zeer betrouwbaar en vriendelijk over. Deze week leek er even iets mis met de auto en ondanks dat het toch weer beter leek is de auto nog eens goed nagekeken. Geweldige service! Bij een aanschaf van weer een nieuwe auto zullen we zeker weer hier gaan kijken en ik raad autobetaalbaar zeker aan aan anderen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto hier gekocht, in een jaar tijd 1 x pech gehad met me auto, kwamen zelfs thuis helpen! Top mannen, bij vragen kan je altijd bij ze terecht, super service!
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goede service, vriendelijk personeel. Helemaal blij met mijn auto!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top sfeer! Zeer tevreden! ...en lekker betaalbaar!

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel erg blij met onze nieuwe auto!omdat we goed zijn geadviseerd! Onze vorige auto ergens anders gekocht,waar we toch niet blij mee waren.en andere autodealers er niks mee wilde doen,zijn we blij dat arno ons wel heeft geholpen! \r\nGoed geluisterd naar onze wensen en uiteindelijk dus heel blij met de auto! \r\n

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima geholpen, kunnen andere bedrijven wat van leren. We liepen spontaan naar binnen omdat we er bij een andere zaak niet uitkwamen.\r\nWe kregen goed advies over een ander type auto die goed bij ons zou passen. Uiteindelijk had autobetaalbaar niet deze auto voor ons, maar ze hebben wel gezocht en hun best gedaan. Uiteindelijk hebben we het geadviseerde type auto wel degelijk gekocht, alleen elders, maar wel mede dankzij het advies en service van autobetaalbaar.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief en open. Fijne ervaring

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf TOP GARAGE!\r\nSuper klantvriendelijk en dik tevreden met mijn nieuwe auto!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Er veiendelijk geholpen bij aanschaf van nieuwe auto. Deze service krijg je niet bij groot autobedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zoals het hoort. Goede service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende service en goed meedenken met de klant. Doen wat ze beloven en daarbij nog een stapje extra.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede betrouwbare verkoper. Ook de mensen van de garage zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij het eerste contact voelde het al goed. Maar het ging niet zonder slag of stoot. Net bij aanschaf van de nieuwe auto bleken er nogal wat problemen op te doemen. Ik vond dit destijds best wel vervelend ondanks ik het had aangegeven, Autobetaalbaar handelden meteen. Voordeel was dat ik er garantie bij had genomen (wat ik iedereen kan aanraden om te doen). De service die ik ik kreeg en de hulp om het allemaal weer in orde te krijgen was ronduit geweldig te noemen. Ik kreeg echt het gevoel dat zij het ook enorm balen vonden dat de auto niet bij het begin goed functioneerden. Ik ben continu op de hoogte gehouden van de vorderingen en als hun zeggen \"Wij willen tevreden klanten en goede auto\'s afleveren.\" Daar houden zij zich ferm aan. Ik kan daarom iedereen het ook aanraden om daar zijn of haar auto te kopen. Na alle reparaties, rijd de auto weer als een zonnetje en ik ben zeer tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ongeveer 3 à 4 maanden geleden een prachtige Hyundai ix20 gekocht bij dit bedrijf. Deze week kreeg ik een probleempje met de airco. Probleem is inmiddels, zonder problemen, na volle tevredenheid opgelost.\r\nTop bedrijf !\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Echt super geholpen en zeer klant vriendelijk 👍

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed aanbod betrouwbare dealer, vriendelijke eigenaar en goede service

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf TOP Autobedrijf

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onwijs goede service, klantvriendelijk en zeer betrokken bij je interesses.

Jan Kriegestraat 10

3443TJ Woerden