goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerlijk en transparant, zoals ze zelf al aangeven te willen zijn. Snelle en vriendelijke afhandeling met de aanschaf van mijn nieuwe Honda Civic. Ik ben een tevreden klant :).

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en goede adviezen van Arno gekregen. Een hele fijne garage om te komen
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Enkele weken geleden heb ik mijn Volvo opgehaald bij Autobetaalbaar. Ik was al blij verrast over het contact tijdens de aankoop van mijn auto. Er werd alle tijd genomen zodat ik de voor mij beste keuze kon maken en wat ben ik blij met mijn nieuwe karretje. Vervolgens blijkt er ook nog interesse te zijn hoe hij mij bevalt. wat een prima service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Arno is een hele fijne man. \r\nLeuke auto\'s en ze lijken als nieuw.\r\nGoede service ook! 👌🏽

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het bedrijf is erg gastvrij en reëel in het onderhandelen. Er heerst een ongedwongen sfeer, die prettig is voor de klant.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goed geholpen met de aankoop van onze auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Recent na aanschaf, begaf de waterpomp het. Ondanks dat we de auto zonder extra pakketten hebben aangeschaft vanwege de reisafstand, heb ik Arno gebeld en werd een 1/3 van de kosten vergoed. De totaal onverwachte pech werd verzacht door dit vriendelijke gebaar.
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk en meedenkend personeel zonder poespas.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top service, aardige en vriendelijk personeel!
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben hier pas een auto gekocht en zijn zeer goed en vriendelijk geholpen, na twee weken merkten dat er iets met de auto aan de hand was en heb toen gebeld kon direct langs komen er is na gekeken en het probleem werd direct opgelost wij zijn zeer tevreden dit auto bedrijf is een aanrader voor iedereen die een betaalbare auto zoekt ga zo door.\r\n\r\nGroetjes Sjaak en Karin Hanegraaf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Recent een auto aangeschaft bij Arno. Prima ontvangen. De contacten daarna per app en email zijn ook soepel verlopen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service,duidelijk verhaal.Neemt de tijd voor je.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel leuk verkoopgesprek met Arno gehad. Dit bedrijf levert goede auto s tegen een redelijke prijs. Ik was al bekend met Auto Betaalbaar, want ik heb in het verleden al eens een Ford focus diesel bij hun gekocht na volle tevredenheid. Ik kan een ieder dit bedrijf aanraden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super service, erg klantvriendelijk!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Arno Groenewegen, de eigenaar van Autobetaalbaar Woerden is een prettige persoonlijkheid. Transparant, vriendelijk, vakkundig en... afspraak is afspraak. Niet verder zoeken, hier je 2de hands auto kopen !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je krijg goed advies.en service word goed geholpen.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kan alleen maar zeggen, dat ik dit bedrijf een warm hart toe draag. O.a dank zij autobetaalbaar kan ik nu mijn gehandicapte zoon zelf naar alle afspraken rijden. De service en hartelijk straalt van dit bedrijf af. Ik vind jullie helemaal TOP!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend en vriendelijk geholpen. Prima service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben bijzonder prettig zaken gedaan bij Autototaal in Woerden. En zijn heel tevreden met onze \" nieuwe \" auto

Jan Kriegestraat 10

3443TJ Woerden