Al jaren lang prima ervaring met afspraak maken, uitvoering

Slechte afspraak mbt afhalen onderdeel.

Op vr. 22/11 werd ik gebeld dat besteld onderdeel (dop ruitenwissel-reservoir) aangekomen was en op zat.morgen 23/11 afgehaald kon worden. Op zat. 23/11 kon de balie/magazijn (Nijmegen) het niet vinden. ma. 25/11 alsnog afgehaald.

Alleen banden wisselen us weinig over te zeggen

Prima geholpen.

Bandenwissel volgens afspraak keurig uitgevoerd. Prettig, vriendelijk en deskundig personeel. Gastvrij ontvangen.

Nvt

Ben recentelijk niet met mijn auto in de garage geweest, laatste keer was begin september 2024.

Heel prettig en vriendelijk geholpen !

X

snel en doeltreffend

de werkwijze is snel en doeltreffend

Uitstekende service

Bij Mulders Nijmegen word je uitstekend geholpen bij onderhouds- en herstelwerkzaamheden aan je auto.

1 grote teleurstelling!!!

Mijn dochter heeft hier een opel adam gekocht dit was haar 1e zelf gekocht auto en zou een speciaal moment moeten zijn, het is geen broodje wat je uit de muur trekt. We kregen nog net niet de sleutels toegegooid, veel plezier ermee werd ons verteld. Eenmaal op de snelweg konden we al gaan bellen, het stuur trilde enorm, en konden weer terug, banden waren niet goed uitgebalanceerd! Eenmaal thuis aangekomen blijkt ook het wrapgedeelte wat door Mulders was verzorgd niet zoals je het zou willen, diverse vouwen in de folie! De onderhoudsbeurt die de auto heeft gehad moeten we maar gissen welke dat is geweest, niets aangekruisd, kortom ik krijg sterk het odee dat dit een haastklusje is geweest, even snel wrappen, even snel beurtje, even snel sensoren monteren en even snel meegeven, want afleveren kan ik dit niet noemen. Valt mij en mijn dochter zwaar tegen. Als ik het terug zou kunnen draaien deed ik dat!!!

Vriendelijke en deskundige medewerkers

Ik ben uitstekend geholpen

perfect geregeld

Alles volgens plan gegaan. vriendelijke behandeling gehad en een lekker bak koffie gekregen

zeer klantvriendelijk

onderhoud was slechts heel beperkt (wintercheck), maar ontvangst en uitvoering optimaal.

betrouwbaar

afspraken na komen

Wat een fijn bedrijf!

Goede afspraken, flexibel en klantvriendelijk

Zoals altijd gewoon helemaal niets op aan te merken.

Deze keer bleek na het vervangen van twee voorbanden een druksensor de geest te hebben gegeven. Ik ging meteen terug naar de garage en binnen een half uur was het euvel kosteloos verholpen. Top service!

Prima geholpen

Ik ben prima geholpen, ze waren snel klaar en konden goed uitleggen wat ze gedaan hebben. Verder top ontvangst, zeer gast vrij

klantvriendelijk, vlot en adequaat

Prettige bejegening, goed advies

Afspraken nagekomen met koffie en een banaan en een rustige wachtplek en sportieve nota

uitstekend

Altijd een vriendelijke ontvangst. Deskundig personeel. Niet onbelangrijk, lekkere koffie.

goede service

service en vriendelijkheid

prima uitgevoerd

goed onderhoud

Prettige samenwerking

DUIDELIJKE UITLEG ,KLANTVRIENDELIJK EN GOEDE MONTEURS.

uitstekend

zeer professioneel geholpen leenauto mogen gebruiken!

Altijd goede, snelle en vriendelijke service

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede service en contact.

Weurtseweg 301

6541 AT Nijmegen