Snelle service, top!

Snelle service, top!

Top!

Altijd zeer tevreden en zeer aardige medewerkers.

Goede, efficiënte en plezierige service

Ik werd benaderd voor een APK-keuring en het reguliere onderhoud, en er kon aan de afspraak een bandenwissel worden gekoppeld. Het contact voor het maken van de afspraak en de service van de werkplaats en de receptie daarvan verliepen - zoals te doen gebruikelijk - uiterst plezierig. De auto kwam weer fris en fruitig terug.

alleen maar goed

De medewerkers zijn vriendelijk en goed.

denk niet dat het beter zou kunnen

denk niet dat het beter zou kunnen zoals ik bovenstaand al noteerde . in ieder geval : tot de volgende keer

Geweldige service

Dik tevreden met de aankoop van een Opel Insignia bij Opel Mulders in Nijmegen. Een perfect afgeleverde auto waar we minimaal een jaar onderhoudsvrij mee kunnen rijden en waarbij er ook nog een jaar garantie bij zit. Geweldige service!

Zoals gebruikelijk ben ik weer zeer tevreden over de geboden service en klantvriendelijkheid!

Mijn inmiddels 8 jaar oude Opel Karl was toe aan een grote beurt plus APK. Vanaf het maken van een afspraak tot en met het weer ontvangen na de service weer perfect geregeld. Deze keer echter een kleine hick-up; Na de beurt liep de auto.op drie poten. Hij stotterde en het traction control lampje ging aan en uit. Meteen terug gereden, en het euvel werd binnen een half uur verholpen. Dus van mij ook deze keer weer een tien met een griffel voor de mensen en service van Opel Mulders in Nijmegen.

x

x

Alles prima verlopen; de reparatie en leenauto.

Vriendelijk te woord gestaan. Onderhoudsbeurt + APK prima verlopen.

Altijd prima service en overleg

Zoals hierboven altijd prima service en overleg

Top.

Alles klopt, zoals gewoonlijk.

perfect geholpen

Net ontvangst. Er werd gevraagd of de auto beviel. Mogelijkheid om te wachten tot de auto klaar is. Met lekkere koffie!

Altijd perfecte service

Me auto al jaren in onderhoud daar nooit klachten gehad ook bij aanschaf nieuwe auto altijd alles perfect

Goed geholpen

Goed en snel geholpen, prima bak koffie tijdens het wachten.

Service beurt in alle opzichten goed uitgevoerd. Prima !

Zie bovenstaande.

super goed geholpen

goede en snelle service

Altijd tevreden

Vakbekwaam klantgericht

Het was goed om weer “daar” te zijn. Dit omdat het contact slechts jaarlijks is. Maar je wordt vriendelijk geholpen. De afspraak werd volgens plan uitgevoerd.

Goede, eerlijke en vriendelijke service

Afspraak maken gaat heel simpel online en wordt telefonisch bevestigd. Bij gepland onderhoud bij bevestiging wordt gelijk verteld wat de te verwachten standaard kosten zijn, dus nooit verrassingen. Je wordt altijd zowel telefonisch als aan de balie vriendelijk te woord gestaan.

Klasse

Top!

Al jaren zeer tevreden!

was 1 nadeel - had gevraagd naar elektrische fiets maar kreeg gewone fiets - op mijn leeftijd - harde wind- flink hoogteverschil brug -elektrische fiets thuis - indien volgende keer geen elektrische fiets dan zoek ik garage dichter bij mijn huis

Mulders is altijd top

Auto is weer optimaal nagekeken, altijd klantvriendelijk en goede communicatie.

Prima werk geleverd binnen zo kort mogelijke tijd.

Reparatiewerkzaamheden uitgevoerd geheel volgens opgave na overleg. Binnen kortere tijd dan verwacht alle werkzaamheden uitgevoerd. Keurig werk afgeleverd en goede, volledige uitleg gekregen. Vakkundig personeel, ben weer dik tevreden.

Weurtseweg 301

6541 AT Nijmegen