Prima behandeling en goede koffie

prima service

prima service ter plaatse wel teveel vragen om tevredenheidsonderzoeken

Super goed

Aan te raden altijd goede service

Fijn te woord gestaan en goed geholpen.

Heel goed!

Goede service.

Op tijd en snel

Goede service, auto werd opgehaald.

Een snelle goede service

Prima service ervaren. Kapotte lampje werd snel vervangen en daarnaast werd goed meegedacht over het opvragen van de missende pincode voor het infotainment-systeem.

top service

Zeer tevreden over deze service!

Na wat rondgekeken te hebben op internet werd ik getrickerd door een Opel Mokka model 2022. Na wat bezoekjes aan autodealers kwam ik uiteindelijk uit bij Opeldealer Mulders in Nijmegen. Daar stond een prima Opel Mokka Ultimate. Na hierin gereden te hebben was ik verkocht. De verkoper Roger Prick leidde ons snel richting aankoop auto. Een week later stond de auto glanzend en wel op ons te wachten. Bedankt Roger, voor de plussen welke je tijdens de verkoop hebt gegeven. Die hebben zeker geleid tot snelle aanschaf van deze Mokka.

Keurig geholpen, heel tevreden

Vanaf afspraak maken tot auto na beurt ophalen alleen zeer vriendelijke medewerkers getroffen en de werkzaamheden naar grote tevredenheid uitgevoerd.

Er heerste veel negativitieit

Veel mensen waren negatief in de showroom. Er werd verteld dat ik op de auto kon wachten, zou maximaal 60 minuten duren. Dit werd snel 90 min. Op zich geen probleem maar vertel dat niet maximaal 60 minuten. Verder waren de medewerkers heel vriendelijk.

vakwerk

je kan er goede afspraken mee maken

niets op aan te merken

zoals altijd, zeer tevreden.

Gewoon goed

Zeg wat je doet en doe wat je zegt. Dit is precies wat er bij Mulders Nijmegen wordt gedaan. Dit naast de prima gastvrijheid.

Zoals altijd: geweldig

Ik kom al meer dan 23 jaar bij jullie en altijd naar tevredenheid!

goede vakkundige service

goede service, snel en vakkundig

prima service

Zonder dat ik een afspraak heb hoeven maken is gelijk een nieuwe lamp in mijn koplamp gezet en zijn andere kleine defecten gelijk meegenomen en verholpen

Goed geholpen.

Zoals altijd ben ik weer goed geholpen door de medewerkers van Mulders Autogroep Nijmegen.

Vriendelijk eb professioneel

Goede service en zeer vriendelijk personeel!

Helaas teleurstellend

4 jaar geleden een nieuwe auto bij jullie gekocht En nu de distributie riem moeten laten vervangen terwijl er nog geen 50.000 km op de teller staat Je krijgt te horen dat komt omdat je de onderhoud hebt overgeslagen olie verversen Dus de garantie vervalt uiteraard terwijl het een kwaal blijkt te zijn bij deze Opel Had niet anders verwacht Maar het teleurstellende is dat we 4 weken zonder auto hebben gezeten omdat Mulders niet eerder tijd had om de auto te repareren En ook geen leen auto tot zijn beschikking had Dus een maand lang zonder auto gezeten Maar we kregen dan wel een was kaartje van jullie om een keer de auto gratis te laten wassen voor het lange wachten Kortom de service had ik anders verwacht van jullie van zo’n groot bedrijf Dus nee ik zou nooit geen auto meer kopen bij jullie jammer

Alles is naar de wens uitgevoerd

Weer helemaal tevreden over de snelle service

Sinds ik bij Opel Mulders kom wil ikniet anders mee, altijd meedenken in oplossingen, super vriendelijk en eerlijk

Niet geweest

U mag bellen over onze ervaringen met de Opel.

Ik heb geen auto maar een ROCS- E 45 KM.ELECTRISCCH VOERTUIG.

Alweer ëen jaar dat ik me verplaats met de ROCS-Ë. Ik woon in het buitengebied van Mook en heb vervoer nodig. Ook al heeft het voertuig een actieradius van 70km,geen stuurbekrachtiging,geen lichtje in het voertuig geen verwarmiñg en geen schokbrekers ben ik toch heel tevreden met dit vervoermiddel. Informatie is te vinden op internet. Het voertuig heeft zijn eerste controle beurt gehad. De volgende is over 2 jaar. Opladen kan in de garage in de contactdoos 220völt

Uitmuntende service

Vriendelijke ontvangst in een mooie showroom en een mooie wachtruimte. Koffieautomaat aanwezig en een krant ligt klaar. (Ik wacht altijd tot mijn auto gereed is.) De te betalen rekening wordt met je doorgenomen. En tot slot een bon om de auto te laten wassen. Chapeau!!!

Weurtseweg 301

6541 AT Nijmegen