leuke uitleg en een leuke praktische les in de loods
Heb een reachtruck opl gedaan Was re druk .opleider was gehaast en erg slecht De praktijk was ook erg slecht en gehaast Teveel mensen was weggegooid geld Een cursus bij jullie heel veel spijt gehad opl bij jullie
heftruck is top fijne trainer optimaliserend rijden goede trainer met spectaculaire levenservaring fysieke belasting trainer zonder kennis zeer saai leefstijl zeer goede trainer erg enthousiast, leuke training EHBO goede trainer leuke dag lunch van voor de corona vele malen beter
zie bovenstaande, betreft enkel deelname aan examen.
Heftruckherhalingstraining, omdat ik niet alle dagen een heftruck bestuur is het wel weer eens goed om alle feiten op tafel te hebben. Instructie werd op locatie gegeven door een kundige instructeur.
een goede partner om mee samen te werken op het gebied van opleidingen, klein verbeterpunt is het aanleveren van BHV certificaten vanuit NIBHV. Dat verloopt niet altijd goed.
Duidelijke uitleg zowel theoretisch als fysiek
Heldere uitleg door professionele instructeurs. Het materieel is van prima kwaliteit en goed onderhouden. Het praktijkgedeelte bevat veel realistische situaties en is bijzonder afwisselend.
Goede uitleg en op een luchtige manier gewoon top
Erg goede cursus. Veel inf en praktijk. Docent Mike is te beste
Goede lesgeven. Instructeur deed het goed.
duidelijke uitleg
Prima geregeld allemaal. Een belletje of mailtje en de cursus wordt meteen ingepland en uitnodiging via bedrijf of betrokkene gestuurd.
leerzaam
wordt op een goede manier opleiding gegeven voor de code 95
Goede uitleg, maar je moet het zelf doen om je doel te halen.
goede ervaring opgedaan en van geleerd
In de morgen de theorie gevolgd en ons examen gemaakt daarna pauze werden de vragen nagekeken wat de fouten waren daarna met alle cursisten behandeld. Toen de lunch deze was goed verzorgd in middag het praktijk gedeelte waarin we met 2 allerlei oefeningen moesten uitvoeren met de heftruck vanuit daar beoordeling gekregen
Goede lessen gehad. Beveel dit centrum zeker aan.
Cursus lading zekeren was leerzaam en nuttig.
Dat het goed wordt uitgelegd
Goed leerzaam serieus en professioneel