de cursus op zich was prima duurde misschien iets te lang de lunch vind/vond ik karig
Leuke leerzame dag
Heel leerzaam geweest in koete oeriode
goed ,vriendelijk en vakkundig .
Vriendelijke en kundige instructeurs en ook de catering is prima
Herhalings cursus heftruck en hoogwerker gedaan. Je leert altijd wat bij, regelgeving veranderd, dus bij blijven is niet verkeerd.
Voor mij was heftruck rijden vrijwel nieuw. Ik heb in 2 dagen veel kunnen oefenen en ben comfortabel geworden met de heftruck en Reachtruck. Het eten wordt elke dag netjes geregeld en de lessen zijn niet vermoeiend.
Ik volg de herhalingscursus BHV al jaren, de lesstof was saai en steeds hetzelfde... Totdat deze Turk ons les kwam geven, hij was geniaal... Hij zei ook gelijk in het begin, "Wie deze training niet serieus neemt mag nu gaan!" Hij accepteerde geen fouten en bleef pushen todat iederen het goed deed, daar hou ik van. Niet dat al die andere trainers slecht waren, maar deze verdient wat mij betreft een lintje, geniaal is hij.
ik heb een goede ervaring aan de opleiding code 95. het enige min punt vond ik de erg lage temperatuur in de leslokalen.
Fijne en goede lokatie altijd netjes en goed verzorgt
Er wordt altijd een antwoord gegeven en onze werknemers ervaren de cursussen als een goede basis om in de praktijk er verder mee te gaan. De cursusleiders zijn vakbekwaam.
De cursus werd duidelijk en in ontspannen sfeer gebracht
Interessant, maar niet specifiek voor "touringcarchauffeur"(VCA)
het was een leerzame dag alles werd netjes uitgelegd en wat je moet doen in de praktijk
Ik heb veel geleerd op een prettige ontspannen manier. Er is veel ruimte om vragen te stellen.
Ik moest VCA Vol doen, was daar niet gemotiveerd voor, maar heb er toch wel veel van opgestoken.
Fijn
Super gegaan goede begeleiding goede service
Goede ontvangst, heldere uitleg bij de cursus goed verzorgde lunch en koffie momenten. ( koffie was echt slecht ) automaat was beter gelukkig
in 2 dagen tijd veel geleerd over de reachtruck en ook genoeg in de praktijk gedaan.
Werken met een heftruck en EPT was voor ons niet vreemd, echter het veiliger werken op een efficiëntere manier is een behoorlijke verrijking.
als me certificaat verlopen is zou ik zeker hier weer terug gaan. alles is goed geregeld theorie, praktijk ruimte heel mooi ingericht. lunch was anders dan normaal hebben ze verteld door corona. maar ondanks dat was de lunch goed verzorgd
Goede cursus gehad Veel van geleerd