1 dags cursus VCA VOL was precies op maat en met een succesvol examen aan het einde van de dag
Goed verzorgde opfriscursus.Geen flauwe bedoeling.Niet de bedoeling om iemand te laten zakken door rustige vorm van les geven. Catering was uit de kunst.
over de cursus heb ik echt geen klachten. Heb veel geleerd in die twee dagen maar mijn god wat was het koud in het leslokaal. omdat de thermostaat van de airco in het gedeelte hing waar 30 mensen in de ruimte waren bleef de airco maar koelen alleen de koude lucht kwam in ons leslokaal terecht ( daar zaten de roosters namelijk) en wij waren maar met 8 man . niet echt slim geregeld dus.
theorie-onderdeel Vond ik zelf heel rommelig . Je heb theorie boekje voor je maar word geen les uitgegeven . Maar via oude boekje van jullie . De uitleg was wel top alleen mensen die nog nooit hoogwerker hebben gewerkt is verwarrend .
heb meerdere keren geweest altijd goed ontvangen
De trainer denkt dat hij lollig is met zijn opmerkingen. Tijdens de praktijk van beide machines zit hij achter zijn bureau. Voor iemand die nog nooit met deze machines gewerkt heeft is dat frustrerend. Ik verlang dan zeker met een kleine groep meer begeleiding bij de beide machines
Bij aanvang gemeld maar er kon niets meer aan gedaan worden Gelukkig wel geslaagd
Enige punt van kritiek is de summiere brand-oefeningen. Deze kunnen een stuk beter. Laat ik het beter zeggen, ik heb bij andere BHV-cursusbedrijven deze brand-oefeningen een stuk beter gekregen.
Training is goed opgezet met een leuke trainer. Doordat mijn ervaring al best groot was niet veel nieuws bijgeleerd maar wel weer even een herhaling van alles.
De locatie waar les gegeven wordt is prima. Zowel theorie als praktijk. Goede sfeer.
fijne cursus op een prettige manier les gegeven door de docent
Zowel bij ADR alsmede VCA werd alles zeer goed uitgelegd, was de cursus duidelijk. Heb hem als zeer prettig ervaren. Lunch tussen de middag prima verzorgd.
fijne cursusleider die de stof goed uitlegt
Heb cursus adr en vca gevolgd en waren bijde goed vond ik! zeker adr gegeven door ad van gils zou over 5 jaar weer wel bij jullie en ad van gils adr willen volgen maar dat bepaalt de werkgever helaas Heb ook wel eens cursus gevolgt bij andere rij school maar vond blom en ad beter alles uitleggen.
heel goed.
Goede en duidelijke manier van lesgeven, Leuke sfeer tijdens lessen en praktijk
Ik ben twee dagen voor vca geweest. De eerste dag ben ik weinig wijzer geworden de 2e dag werd het duidelijk en leuk verteld en heb ik er veel van opgestoken. Wel een beetje jammer dat mijn certificaat bij een klant word thuis gestuurd. Dit vind ik eigenlijk niet kunnen. Stuur het certificaat naar degene die het betaald of degene die zich opgeeft voor de cursus. Maar over de cursus tevreden hoor.
Goed opgezet programma . Makkelijk aan te melden . Goed verzorgt !!!
Het was eenhele leuke cursus en heb op een fijne manier veel geleerd. Ik Ben nu ook fanatiek bezig met het rijden op de heftruck en gaat erg goed.
Met een uiterst bekwame en rustige instructeur mijn reach- en heftruck certificaat behaald.
Ik ben zeer tevreden met wat ik heb geleerd bij jullie het heeft mij veel geholpen met het besturen van een heftruck en reachtruck op een veilige manier en de docent heeft alles nauwkeurig uitgelegd. Met vriendelijke groet Mohamed Bennacer