Fantastisch

Engelengeduld. Nam uitgebreid te tijd om ons te informeren en de nieuwste snufjes uit te leggen,

Fijn bedrijf!

Super geholpen door Jack en Tom. Fijn ontvangen en de afhandeling ging ook erg soepel. Niet de ‘standaard’ autohandelaar, maar echt een fijne ervaring om een auto te kopen. Mannen, nogmaals dank!

Jullie zijn goed bezig!

Hele goede ervaring gehad. Kon meteen proefrit maken. Onder het genot van een kopje koffie werd meteen actie ondernomen voor eventueel inruilen van mijn auto. Dealers werden gebeld en Tom ging zelfs even met mijn auto naar dealers in de buurt. Al met al was alles erg snelt geregeld. Was daar niet echt op voorbereid maar ben erg blij met de manier van handelen en mijn “nieuwe” auto. Jongens bedankt!

Blij dat ik jullie heb benaderd!!!

Mijn auto is binnen drie weken verkocht!! Zeer betrouwbaar en professioneel afgehandeld.

Zeer goede ervaring, ik zou zeker terugkomen

We werden keurig ontvangen in hun prachtige nieuwe showroom en hebben een mooie auto voor een goede prijs kunnen kopen. Vergeleken met andere ervaringen met autodealers stak de Automakelaar aan huis er met kop en schouders bovenuit!

Auto via internet gevonden, wezen kijken, was meteen verkocht. Goede service mogen ervaren. Ik ben zeer tevreden.

Top ervaring dankzij de vriendelijke service!

Gister een nieuwe auto gekocht bij Tom. Ik heb direct mijn oude auto kunnen inruilen en hier een nette prijs voor gekregen. Tom neemt de tijd om je te helpen, ook voelde ik mij op mijn gemak om alle vragen te kunnen stellen. Prettige sfeer, zeer vriendelijk, nette aflevering, aanrader!

Zeer goede service

De service door Tom en zijn collega's is uitstekend. Totaal niet opdringerig en gericht op mij als klant. Bij de aflevering bleek dat de verkoper bepaalde zaken vergeten was, maar dat is prima opgelost door Tom. Voor mijn eigen auto werd een reële inruilprijs geboden. Alles was er op gericht om samen met elkaar zaken te doen, op een manier waarbij beide partijen zich goed voelen. Niet alleen tijdens de onderhandeling, maar ook daarna. Ik ben een zeer tevreden klant en kan de gang naar Tom van harte aanbevelen.

Goede service, betrouwbaar en deskundig.

Ik heb mijn droom auto via automakelaar aan huis gekocht. Vanaf het begin heeft Tom en zijn collega ons zeer goed geholpen. Ik heb zelf geen enkele kennis van auto’s dus hebben ze eerlijk en betrouwbaar advies gegeven. Ze zijn vriendelijk en behulpzaam. Ik had probleem met de accu, maar dit is op hetzelfde dag opgelost. Ik ben zeer tevreden en raad ik iedereen aan.

Was snel geholpen

Perfect!

Vriendelijk, snel en voelt heel betrouwbaar!

Goede en snelle service

Een goede en snelle service bij Tom.

Top zaak

Ik ben zeer goed geholpen En ze zijn erg goed behulpzaam en denken met je mee ik heb mijn auto hier met plezier en Fijn gevoel gekocht!

Betrouwbaar, service gericht!

Ik ben gaan kijken voor een auto en ik ben erg goed geholpen! Van de proefrit en de inruil opties, alles goed geregeld. Ik ben erg blij met m’n nieuwe auto. Betrouwbaar bedrijf, absoluut aanrader!

very positive experience

Tom is very honest person, he checked the car with me patiently, he explained the background and documents. I did a test drive at the same day. Everything went smoothly. On the delivery date, when I turned the key, unfortunately it broke inside the car! But luckily the car had a spare key and they ordered a new key. Later we found out the battery is weak, which sorted out by them and I received a new battery after a few days.

Tevreden met mijn aankopen

Ik ben tevreden met mijn aankopen bij auto makelaar aan huis. Vertrouwelijke verkopers die mij goed hebben geholpen in het proces. Prijs en kwaliteit verhouding vind ik ook goed bij deze garage. Ze zijn eerlijk en oprecht.

Uitstekende service !

Erg tevreden over de werkwijze, doen wat ze beloven! Verder denken ze graag mee en geven advies. Dit heb ik als fijn ervaren. Tenslotte was de communicatie goed en tevens waren ze lekker vlot met verkopen.

Goede en betrouwbare service!

Auto aangekocht bij Tom. Net voor het ophalen bleek er iemand anders tegen de auto zijn aangereden bij een externe garage (voor de vernieuwde APK). Tom heeft er voor gezorgd dat de bumper binnen 1 week professioneel en superstrak hersteld is, zodat deze netjes opgeleverd kon worden.

Super snel en goede service!

Ik ben meteen goed geholpen en kon erg snel terecht. Mijn auto was snel verkocht dankzij de hulp van Automakelaar!

Heel erg goed

Een heel erg mooie auto kunnen kopen bij dit bedrijf. Fijn geholpen en alles klopte. Eigenaar is een aardige man met een hart voor auto's.

Eerlijk advies, fijne aankoop !!

Vertrouwen in de verkoop, eerlijk.

Betrouwbaar

De verkoper was zeer aardig en verkoopt degelijk auto's. Het enige verbeterpuntje dat wij hebben is dat het niet heel handig is om een auto met lege tank op te leveren.

Absolute aanrader!

Super service, vriendelijk ontvangst, en uiteindelijk de auto verkocht voor meer dan ik er zelf voor zou kunnen krijgen. Duidelijk een professionele partij die ik van harte aanbeveel.

Super!

Hele fijne ervaring gehad met Automakelaar aan Huis. Duidelijke, vriendelijke en open communicatie. De uiteindelijke verkoop was zeer snel en soepel afgehandeld. Wij hebben er bijna geen omkijken naar gehad wat zeer prettig is!

Betrouwbaar bedrijf

Ik ben een hele mooie s5 kunnen kopen bij dit bedrijf. De eigenaar is nette, fijne man met een hart voor auto's

Nijverheidsweg 17 V

3641MP Mijdrecht