Positief en klantvriendelijk

Auto was zeer snel verkocht. Denken mee met klant. Aanrader!

Prachtig concept

Enkele maanden geleden heb ik mijn audi q3 te koop aangeboden door tussenkomst van automakelaar aan huis in Mijdrecht. Ik had geen zin om de auto zelf te verkopen en allerlei vreemde lieden aan de deur te krijgen. Tom heeft de auto ingenomen en in korte tijd een perfecte advertentie in elkaar gesleuteld met uitstekende foto's. Er zijn diverse potentiële kopers bij hem langs gekomen en uiteindelijk is de auto voor een prima prijs verkocht. Wat mij opviel was het enthousiasme van Tom en zijn collega, maar bovenal het slimme concept. Mijn volgende auto gaat in voorkomend weer naar Mijdrecht.

Prachtig mooie Mercedes GLA 250 gekocht

op een leuke ongedwongen manier een mooie auto gekocht, leuke mensen om zaken mee te doen

Aardig en behulpzaam. Volgens mij een prima auto voor een redelijke prijs.

Super service

Wij zijn aan een super auto gekomen via Automakelaar aan huis. Ook zijn we professioneel geholpen en verliep het contact goed.

Super bedrijf

Voor de tweede keer een auto verkocht bij Tom en zijn collega. Geen omkijken naar en prima communicatie.

Zeer nette correcte verkoop en afhandeling

Goede leuke mannen die de tent runnen. Doen wat ze beloven. Ook de afhandeling na verkoop ging vlot.

Deskundig en professioneel

Mijn auto verkocht via Automakelaar Aan Huis. Zij werken erg professioneel en deskundig. Contact is uitstekend en ook indicatie van verkoopperiode komt overeen met verwachting. Ook zijn de serviceprijzen enorm aantrekkelijk.

Goede ervaring met aanschaf occasion

Nadat ik de auto gekocht had bleek er een (onverwacht) defect te zijn. De communicatie en verdere handelingen hieromtrent verliepen snel en op een prettige manier.

Goeie service, exclusief auto snel verkocht

Goeie service, exclusief auto snel verkocht

Super goeie service gehad totaal vertrouwen bedankt voor alles.

Top geholpen Aan mijn nieuwe aanschaf G63 AMG via automakelaar aan huis.

Fantastisch!

Dankzij Automakelaar aan huis heb ik mijn financial lease kunnen inlossen. Je krijgt eerlijke, snelle en oprechte hulp hierbij. De heren zijn ontzettend meedenkend en helpen graag. Voor elke persoon die moeite heeft met het verkopen van een financial lease, waardoor je een te hoge BKR hebt, laat je helpen door deze heren! Gaat zeker goed komen!

Goede ervaring

Goede ervaring gehad. Met name afspraak is afspraak en doen wat ze beloven.

Voor herhaling vatbaar!

Prettig, als koper, om via Tom en partner een auto aan te schaffen. Afspraken werden vlot gemaakt én nagekomen en de koop was snel en naar tevredenheid gesloten.

Goede service, kwaliteit en klantvriendelijkheid

Goede ontvangst bij binnenkomst. Twee jongens met de nodige kennis van zaken en een goed luisterend oor. Beide mannen waren eerlijk over de stand van de auto en hielpen goed mee waar nodig.

Een top bedrijf! Super goede service

Super goede service, heb mijn auto met een onderhoudsbeurt en een volle tank meegekregen!

Klantvriendelijk, eerlijk, ontzorgt en een goede prijs

Wij hadden een fijne ervaring en kunnen het van harte aanbevelen. De expertise heeft ervoor gezorgd voor een goede match. Wij hebben onze auto voor een goede prijs kunnen verkopen en de kopers waren ook bij.

Persoonlijk en betrouwbaar.

Fijne man in omgang. Komt afspraken na. Heeft verstand van auto’s en denkt goed met je mee. Al met al erg tevreden over de service!

Prettig en eerlijk bedrijf

Onlangs een VW Camper gekocht. Tom en zijn collega's zijn heel behulpzaam en vriendelijk. Ze komen afspraken na en ik heb alles snel en naar tevredenheid kunnen regelen.

Persoonlijk uitmuntend

Tom weet als geen ander zijn weg in de branch en hij haalde het onderste voor me uit de kan. Ik heb zeker geen spijt van het afnemen van zijn diensten en zou het zo weer doen.

Prettige ervaring van proefrit tot aflevering

Prettige ervaring met Tom gehad, auto stond klaar voor vertrek bij aankomst. Reële inruilwaarde gekregen, en begeleid bij de financiering van de aan te schaffen auto. Voor mij, en mijn vrouw was dit nieuw en was het fijn om een duwtje in de juiste richting te krijgen. Aflevering was in orde, net voor onze rit naar Italië. Voor nu hopen we lange tijd met ons gezin van de BMW te genieten, en daarna weet ik Tom weer te vinden voor een andere.

Above and beyond

Hartelijk dank Tom! 10/10 klantenservice. 10/10 auto en 10/10 prijs/kwaliteit! Zo ontzettend blij met mijn Fiesta :-)

Ontzorgend, betrouwbaar en snel

Zojuist is mijn derde transactie (2x verkoop, 1x inkoop) via Automakelaar aan Huis voltooid. Het proces is altijd even prettig. Het vertrouwen is er dat Tom zich ontzettend inzet voor elke auto aankoop/verkoop en dat voelt zeer prettig. Communicatief sterk, pro-actief en denkt ook vooral mee met de klant. De aankoop van onze volgende auto gaan wij wederom via Automakelaar aan Huis doen!

Eerlijk, transparant, betrouwbaar, gelukkig géén gladde verkooppraatjes

Heb op 27 jan 2022 tweedehands Seat Leon bij Tom gekocht. Bewust gewacht tot ruim drie maanden later om vast te stellen of de auto inderdaad ok is (geen verborgen gebreken, etc.). Tot dusver bevalt auto uitstekend. Ha, dit ligt uiteraard niet alleen aan Tom, maar tezamen met zijn compagnon heeft hij mij open en eerlijk en zonder te 'pushen' geholpen bij aankoopbesluit. Aan mijn internetlijstjes 'waar op te letten bij aankoop 2e hands auto' voegde hij bij het bekijken van de Seat nog aantal aspecten toe. Ook eerlijke info over wanneer bijv. de distributieriem aan de beurt is + kostenindicatie, etc. Prijs-kwaliteitsverhouding ook prima. Zijn locatie oogt wellicht minder 'glossy', maar dat maakte het voor mij juist 'down to earth' en eerlijker. Dank Tom, je zet een prachtige standaard neer voor hoe het ook kan bij het helpen (aan)kopen van een auto. Douwe

Nijverheidsweg 17 V

3641MP Mijdrecht