perfect.

Mijn auto 5 weken geleden aangeboden. Goede duidelijke afspraken gemaakt. Na 5 weken was hij verkocht. Op de dag van verkoop is het geld overgemaakt, vrijwaringsbewijs enz ontvangen. Heel fijn. We gaan zeker nogmaals gebruik maken van Tom en zijn medewerkers. Dank. Erica

Fijne communicatie en zeer klantvriendelijk gehandeld.

Enkele weken geleden een auto bij de automakelaar aan huis gekocht. Van te voren gebeld met Tom en werd geïnteresseerd en vriendelijk geholpen. 2 dagen later langs geweest voor een proefrit, de auto was precies zoals Tom hem beschreven had en werden zeer vriendelijk en professioneel ter woord gestaan. Na een korte gesprek de auto gekocht en van begin tot eind hebben Tom en zijn collega alles tot in de puntjes geregeld. Zeker een aanrader de automakelaar aan huis en kom zeker nog een keer terug bij ze!

Dit bedrijf regelde de verkoop. Dit hebben ze uitstekend gedaan. Van te voren duidelijke afspraken gemaakt en die zijn ze nagekomen. Auto verkocht en je hebt je geld gelijk dezelfde dag op je rekening. Ik raad iedereen dit bedrijf aan.

Auto na 2 maanden op Marktplaats door Tom in een week verkocht

Ik wilde mijn auto verkopen en heb dit zelf geprobeerd via Marktplaats. Na 2 maanden en talloze onzin-biedingen heb ik contact opgenomen met Automakelaar aan Huis (Tom). Tot mijn verbazing had hij na 3 dagen al een geïnteresseerde. Die geïnteresseerde heeft de auto gekocht waardoor de auto binnen een week was verkocht! Ook nog eens voor een hoger bedrag dan ik zelf via Marktplaats had kunnen realiseren. Hierbij trek ik de kosten voor de bemiddeling er nog vanaf. Samengevat: - Snelle verkoop; - Goede prijs; - Geen 'gedoe' met kopers; - Prettige communicatie (met Tom). Achteraf had ik 'm veel eerder bij Tom moeten aanbieden!

Klantvriendelijk, duidelijk en eerlijke prijs

Kevin heeft ons ontzettend goed geholpen met het aanschaffen van een nieuwe auto. Alles werd duidelijk uitgelegd en je krijgt een nette prijs voor je inruil auto. Ik zou hier zeker nog een keer heen gaan.

Top!

Duidelijk, goede communicatie en uiteindelijk snel geregeld. Erg blij mee.

Correct en betrouwbaar

Wij hebben inmiddels twee keer gebruik gemaakt van de diensten van Automakelaar aan Huis. Twee keer perfect geholpen, ons dank daarvoor. Wij kunnen Tom van Automakelaar aan huis iedereen aanbevelen. Zijn dienstverlening is transparant, correct en betrouwbaar. Volgende auto gaan wij wederom via Tom verkopen. Nogmaals bedankt voor de perfecte afhandeling.

Goede inruilprijs en geen gedoe.

Prettig ontvangen door beide heren. Gemoedelijke sfeer. Auto was zoals omschreven en de richtprijs die was afgesproken voor inruil werd gehanteerd. Deal was dus snel gesloten. Klein, en dus overkomelijk minpuntje… de auto die ik gekocht heb had wel een goede interieur reiniging mogen hebben. Verder dus dik tevreden

Uitstekend! Auto te koop aangeboden en verkocht voor een juiste prijs

Mijn vw Passat cc via Tom te koop aangeboden, de auto heeft er ongeveer 5 weken gestaan toen was die al verkocht. Tom heeft er een juist prijs voor weten te krijgen. Alles netjes verlopen, vrijwaring en geld direct ontvangen. Nogmaals bedankt Tom!

Super service

Snel en netjes afgehandeld, zoals de vorige keer, daarom weer terug gekomen!

Heeft de zaken goed afgehandeld

Ondanks dat het wat langer duurde dan vooraf ingeschat heeft Tom voor mij toch een mooie deal gesloten.

Ge-wel-dig!

Aight DIKKE prima ! Ja dit is echt uniek, deze Audi A3 e-tron. Dit is comfort 2.0. of je nu 80, 180 of 240 rijd je merkt er geen kut van. De boost geeft je zo'n enorme spurt van vrijheid, dopamine en adrenaline dat je even vergeet dat je op de weg zit en niet in een vliegtuig die highly soart over the mountain winds. Dit is geen auto; dit is een entiteit. Een machine die leeft, denkt en reageert. En dan het bedrijf dat er voor jou is, met je meedenkt en je wilt helpen. Ziet wat er bij je past en er nodig is. Klantvriendelijk en meegaand.

Succes in één week!!

Heel snel resultaat, klantvriendelijk en een breed klantenbereik.

Super service!

TOP service

Vriendelijke verkoper en weet hoe die het moet aanpakken! Voortaan verkoop ik bij Tom mijn auto.

Cupra gekocht en tevreden over de verkoper

Prachtige auto gekocht bij Tom, hij heeft zelfs vergeten te zeggen dat er nog 4 jaar fabrieksgarantie op zit. Hij heeft het wel druk en dat komt wat chaotisch over. Maar jij is echt te vertrouwen en doet wat hij zegt

Totaal niet eerlijk

Een Fiat 500C gekocht. Proefrit was redelijk. De auto had geen uiterlijke liefde gehad. Onder de motorkap zou alles inorde zijn. Toch ook maar een servicebeurt laten geven, dan maar wat meer geld uitgeven dachten wij. nu 3 maanden later viel de auto stil en moeten afslepen. Onderzoek wees uit (waar ik zelf bij stond) dat de schakelrobot provisorisch is dicht gekit en dus lekt. Gevolg ... schakelrobot kapot. Ook ophanging is niet goed. Stabilisatie armen en rubbers moeten vervangen worden. Ik krijg zeer sterk het gevoel dat deze Fiat met provisorische middeltjes rijdend is gemaakt en snel is verkocht. Volgende week hoor ik van de officieele fiat dealer of de auto total loss wordt verklaart. Bedankt Tom!!! Edit: Inmiddels rijdt de auto weer. € 2.136, - betaald. Dus Tom, als je dat bedrag stort op mijn rekening, praten we nergens meer over

Gewoon TOP!

Het ging allemaal heel soepel, en voor je het weet is je auto verkocht.

Geweldig!

Tom heeft mijn auto binnen 3 weken verkocht voor een goede prijs! Duidelijke afspraken, goede communicatie en zeer klantvriendelijk. Ik raad iedereen aan hier zijn/haar auto te kopen of verkopen.

Eerlijke verkoop blijkt niet helemaal eerlijk te zijn!

In oktober heb ik mijn prachtige FIAT gekocht via de automakelaar. Onderhoudshistorie aanwezig, op de brug gecontroleerd etc. Ik heb totaal geen verstand van auto’s dus daarom heb ik hem bewust gekocht bij de automakelaar! Helaas blijkt de auto slecht onderhouden te zijn, distributieriem moest al vervangen zijn in 2019 en zo nog wel meer punten wat in oktober al bekend had moeten zijn. Helaas is over geen van alles iets vermeld (ook niet mondeling) en ook niet in het onderhoudsboekje. Bij een eerlijke verkoop verwacht ik niet dat de auto perfect is maar wel dat de gebreken in ieder geval worden vermeld wat nu dus helaas niet het geval is geweest. Ik zou helaas niet meer zo snel een auto hier kopen.

Geweldig ontspannen ervaring, precies wat Tom beloofd

Tom denkt mee, ontzorgt en maakt het verkoop proces erg ontspannen. Met een scherp tarief krijg je de ervaring, betrouwbaarheid en inzet van Tom. De auto is vlot verkocht en het contact verliep prettig en snel. Ik kom zeker bij Tom terug in de toekomst.

Professioneel, vriendelijk en zorgvuldig

Tom heeft de auto van mijn vader verkocht. Dit binnen twee weken voor een uitstekende prijs. Eerste kennismaking was professioneel en vriendelijk. Tom denkt mee en geeft ook aan wat realistisch (en wat niet). Al met al een fijne vent om zaken mee te doen. Als verkoper en als koper kan ik Tom van harte aanbevelen.

Service van hoog niveau

Na lang zoeken kwam ik mijn auto tegen bij Tom van Automakelaar aan Huis. Ik ben uitstekend geholpen en geïnformeerd. Geen gepush en gedram (wat je nogal vaak tegenkomt). Ook maanden na de koop kon ik nog terecht met vragen en wederom perfect geholpen. Resume: absoluut aan te raden.

Gisteren mijn nieuwe auto opgehaald bij Tom. 2 weken terug wezen kijken en meteen goed geholpen uiteindelijk besloten om de auto te nemen. Tom heeft daarna alles goed geregeld. Nu rijd ik een mooie nette auto. Zeker aan te raden om eens te komen kijken bij Tom voor een nieuwe auto

Snel en betrouwbaar

Goed gevoel vanaf het begin. Mijn auto werd hee snel verkocht, zonder moeite.

Nijverheidsweg 17 V

3641MP Mijdrecht