Blij met de aankoop & de verkoper!

In april 2021 heb ik een tweedehands BMW Serie 1 uit 2010 aangeschaft bij Tom. We zijn inmiddels enkele maanden verder, en ik ben onwijs tevreden met de aankoop. Naast het feit dat het een prachtige auto is, was Tom professioneel, eerlijk en transparant bij alle stappen van het aankoopproces. Een klein mankement werd nog verholpen na de aankoop, met een financiële bijdrage van Tom. Als je een nieuwe auto op het oog hebt, en Tom verkoopt 'm, kan je met gerust hart het geld overmaken. Aldus een tevreden klant!

Een uitstekende manier om je auto te verkopen

Tom heeft verstand van auto's en de automarkt. Hierdoor is hij zeer goed in staat om een goede en betrouwbare auto op de markt te zetten en vlot te verkopen. Een win-win situatie voor particuliere koper en verkoper.

Goede service en veel geduld

Via het internet gezocht en zo bij Tom terecht gekomen. We hadden bij de eerste ontmoeting al meteen een goed gevoel erbij, hij nam de tijd voor ons om alles goed door te spreken. Na een aantal maanden hebben wij onze auto voor een goede prijs kunnen verkopen. Wij raden Tom ten zeerste aan, hij doet zijn uiterste best voor je. Zo regelt hij van a-z alles wat er voor nodig is om je auto te verkopen.

Tom doet wat hij zegt en waarvoor hij staat SERVICE

Auto aangebracht werd keurig op foto gezet en binnen 4 weken verkocht. TOPPER

Goed meedenkend

Ik zocht een kleine auto waar mijn duikspullen in paste. Maar die niet te duur was in de wegenbelasting en betrouwbaar is. En 2 maanden later werd ik gebeld dat hij een mooie vw up binnen had gekregen. Na een proefrit meteen aangeschaft en ik kon hem ook meteen meenemen.

Alles netjes afgehandeld!

Zeer goede ervaring, niks op aan te merken. De afhandeling was netjes en snel verlopen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Topservice, helemaal goed!

Toch best spannend, het verkopen van je auto helemaal uitbesteden. Nou wat een feest! Ik leverde de auto gewassen af en de rest werd geregeld. Op professionele en vriendelijke manier. Geen enkele gedoe en binnen een maand de auto verkocht voor een goede prijs. Echt een aanrader dus!

Professioneel en makkelijk

Tom is echt een vriendelijke gast, die mij tot in de puntjes ontzorgd heeft. Daarbij een mooie prijs bedongen en bij een klein defect voor verkoop heeft hij dit snel en goedkoop opgelost.

Easy going and helpful

Explained me the whole process, easy to communicate, flexible and person with integrity.

• Would you recommend us? Yes

Goede en transparante service.

Tom levert goede en transparante service. Tom heeft mijn auto verkocht en mij in de tussentijd op de hoogte gehouden. We hebben gezamenlijk een prijs bepaald. Tevreden (verkopende) klant.

Ik heb mijn auto bij Automakelaar aan huis verkocht. Binnen een zeer korte termijn was hij aan de eerste kijker verkocht voor een leuke prijs. Zeker een aanrader om je auto snel te verkopen. Bedankt voor de goede service en klantvriendelijkheid.

Als je niet voor een 10 maar 10+ gaat

Wanneer je laagdrempelige communicatie en een uitmuntende service wil, zit je bin Tom helemaal goed. Ik kan hem voor je aankoop en verkoop aanbevelen!

Snelle en betrouwbare service

Mijn ervaring met Automakelaar aan Huis is zeer goed geweest. Ik heb mijn VW Arteon binnen een paar weken verkocht boven mijn minimum prijs. Na de proefrit van de koper had ik binnen een uur het vrijwaringsbewijs ontvangen en was het geld op mijn rekening gestort. Eigenaar Tom is zeer vriendelijk en betrouwbaar en biedt een uitstekende service.

Betrouwbaar, vriendelijk en zeer betrokken automakelaar!

Wij hebben via Tom een mooie Audi A3 gekocht. Nadat wij onze interesse hadden getoond heeft Tom direct een afspraak met ons gemaakt. We werden zeer gastvrij ontvangen in de mooie showroom en wij konden direct een proefrit maken. Door wat problemen met de verzekering duurde het iets langer voordat wij definitief een akkoord konden geven. Hier heeft Tom op gewacht, dit omdat hij ons de auto gunde! Al met al een zeer betrokken, betrouwbare en vriendelijke automakelaar! Wij raden hem zeker aan in je zoektocht naar een mooie auto!!

Top service!!!

Top service en eerlijk! Als de verkoper informatie heb over de auto dan vertelt hij dat gewoon eerlijk!! Ben heel erg blij met de Golf R!!

Prettig contact; correcte afwerking

Snel, to the Point en op een plezierige manier. Aanbevolen!

Fijne manier van auto kopen

Een auto kopen was nog niet eerder zo prettig: Tom is duidelijk, vriendelijk en hij is flexibel. Aan de auto die ik heb gekocht, moest nog wat gebeuren; dat heeft hij direct geregeld en een week later kon ik mijn auto ophalen. Ik ben zeer tevreden.

Betrouwbare partij met kennis van zaken

Tom is een hele betrouwbare en kundige vakman die goed communiceert en met kennis van zaken adviseert.

Top!!!

Via Tom (Automakelaar aan huis) 2 auto’s verkocht en top afgehandeld!! Tom bedankt voor alles en je gaat me zeker terug zien!!

Gewoon goed zonder gedoe

Nadat Tom een mooie fotoreportage had gemaakt was het afwachten hoe het ging verlopen. Na 2 dagen werd ik gebeld, er was een potentiële koper. Echt mooi dat het zo snel en soepel is verlopen.

Goede communicatie

Onlangs een Porsche cayenne S hybride gekocht en vanaf eerste moment goede communicatie en duidelijkheid. Bij vragen altijd meteen een goed antwoord en denkt mee met je. Auto was opgeladen en ruim voldoende brandstof erin. Goede uitleg hoe alles werkt konden meteen aan het werk in de auto

Een topper!!

Heerlijk om zelf geen omkijken te hebben naar de verkoop van mijn auto. Ik vind dat Tom het zeer professioneel heeft aangepakt. Hij is eerlijk en open, dat vind ik heel belangrijk.

Goede en vlotte service

Goede service en Tom neemt de tijd. Ondaks het feit dat hij druk is met meerdere klanten! Voelt goed en vertrouwd!

Zeer betrouwbare en snelle service met de verkoop van mijn auto

De verkoop van mijn auto werd professioneel opgepakt en met veel respect naar de klant. Hij zorgt alles rondom de verkoop en houd je goed op de hoogte. Zeker een aanrader als je naar een betrouwbare tussenpersoon voor verkoop zoekt!

Top!!

Tom heeft ons uitstekend en professioneel geholpen met de aanschaf van onze Youngtimer BMW 3 Cabrio. Binnen 1 dag had hij een mooi exemplaar binnen het budget gevonden. Afspraak gemaakt. Proefrit geregeld. Auto gecheckt. Onderhandelt. Deal gesloten. Volgende keer komen we weer bij Tom.

Nijverheidsweg 17 V

3641MP Mijdrecht