goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tom Wesselingh heeft mij goed geholpen bij de verkoop van mijn auto; Hij heeft een goede advertentie gemaakt en deze op meerdere websites geplaatst, en onderhandelingen gevoerd met de kopers.\r\n Ik heb mijn auto dankzij Tom snel en voor een goede prijs kunnen verkopen.\r\n Dit is echt een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben positief verrast omtrent de aankoop van een auto via een automakelaar. Je krijgt van Tom een eerlijk en transparant advies! Direct na aankoop een defect xenon lampje vervangen die (m.b.v Tom) door de vorige eigenaar werd betaald. Klasse Tom, dank voor alles! \r\nMvg,\r\nBilal

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn zeer tevreden over de aankoop van onze auto in samenwerking met de automakelaar. We hadden met spoed een auto nodig en de automakelaar heeft gelijk actie ondernomen en heeft een perfecte auto voor ons gevonden. Binnen een paar dagen hadden wij onze nieuwe auto voor de deur staan. Top. Bedankt Tom.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met Tom een auto kopen is een feestje! Hij is er deskundig, klantvriendelijk en geeft vooral vertrouwen, want een auto kopen is best een grote beslissing. Vaak zie je door de bomen het bos niet meer en wat is nou een goede auto? Erg tevreden met de aankoop en blij met de adviezen van Tom!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tom heeft ons weer prima geholpen. Deze keer bij het zoeken naar een auto voor om de deur. Onze speciale wens: een automaat. Binnen een paar uur had hij er maar liefst drie gevonden die aan onze wensen voldeden. Prima en snel gewerkt Tom!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tom heeft ons uitstekend geholpen bij de aankoop van een nieuwe auto. Binnen een week was alles rond. Zijn meerwaarde lag vooral in de onderhandelingen en de beoordeling ter plaatse.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden over de hulp van Automakelaar aan huis bij de aanschaf van mijn auto. Tom heeft alles goed geregeld en de communicatie verliep perfect!
  • Reden bezoek: Aankoop service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn Seat Leon 5 jaar geleden bij Tom ( Auto Maas) gekocht en nu weer verkocht. Betrouwbare en eerlijke verkoper. De keuze om via Tom mijn auto te verkopen was dus snel gemaakt. Ook het gemak en niet het hele gedoe bij zelf online verkoop besloten mij tot het kiezen van automakelaaraanhuis.nl.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super leuk en communicatief goed bedrijf. Veel aandacht voor de klant. Flexibel en goed verzorgd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaringen met Tom, de verkoop van mijn Tesla ging soepel en snel. Ook het overzetten op de nieuwe eigenaar, en de uitbetaling verliepen erg snel. Volgende auto\'s verkopen we zonder twijfel weer via Tom!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via Tom een leuke auto kunnen aanschaffen. Snelle en vlotte communicatie en prima service. Heeft de aankoop super geregeld.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige ervaring met dit bedrijf tot twee maal toe eerst in 2015 als 1 van de eerste klanten en later in 2017 bij vervanging van mijn private Lease auto.
  • Reden bezoek: Het aanschaffen van een lease auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tom heeft de auto op dinsdag bij ons opgehaald en foto\'s gemaakt en op vrijdag was deze al verkocht en alles super netjes afgehandeld duidelijk en correct.\r\nEen aanrader.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Echt een top bedrijf! Ik ging met mijn vriend mee om voor de tweede keer te kijken naar de auto die hij graag wou. Toen we aankwamen stond de auto netjes klaar. Ik was onder de indruk van het concept van het bedrijf! We werden erg vriendelijk ontvangen door Tom. Ik heb nog nooit zo een eerlijke verkoop meegemaakt. Dikke aanrader dus!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op een willekeurige vrijdag naar de automakelaar gereden om te kijken voor een Renault Clio RS. Ik wist niet van te voren wat ik van het bedrijf kon verwachten. Toen wij aankwamen werden wij aangsproken door eigenaar Tom en vertelde ik dat ik kwam voor de Clio. Ik wist niet dat hij de auto niet in de zaak had staan... gelukkig ging Tom de eigenaar van de RS bellen met de vraag of hij langs wou komen voor een bezichtiging. Ik kreeg te horen dat de auto er met 10 a 15 minuten zou zijn. Na een bak koffie kwam de RS aangereden. Ik mocht gelijk een proefrit maken en was onder de indruk van de bijna nieuw staat van de auto. Alles tot in de puntjes perfect verzorgd. Nadat ik terug kwam vroeg ik of we de auto mochten inspecteren op de brug om nog eventuele problemen te vinden. De eigenaar vertelde mij en me maatje alles over de auto wat ik zelf wel heel mooi vond. Tom was in de tussentijd bezig met een andere klant en liet ons in alle rust en alle tijd de auto onderzoeken. We kregen zelfs een werkplaatslamp erbij om goed te kunnen kijken. Na een fijne proefrit en een inspectie konden we niets vinden wat aan de auto zou mankeren. Het was inmiddels 5 uur en had met Tom afgesproken om zaterdags erop terug te komen. \r\nOp zaterdag werd ik gebeld door Tom met de vraag of hij ons nog kon verwachten. Eenmaal terug in mijdrecht stond de koffie alweer klaar en zijn we tot een mooie deal gekomen voor de Clio. Wat mij verbaasde was de open en eerlijke manier waarop Tom de auto aanbood en dat er ruimte was om de auto zo goed te kunnen inspecteren. Want laten we eerlijk zijn... dit is zeldzaam bij auto handelaren. Al met al hele gave ervaring en ik raad het zeker aan om via Tom of met Tom zaken te doen. Toptoko!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit is de eerste keer dat ik de aankoop van een tweedehands auto heb uitbesteed. Heel prettige ervaring. Had ik eerder moeten doen. Na enkele aankoop debacles door mezelf, rijden wij nu in een zeer aantrekkelijke Jeep, waarbij ratio en emotie goed lijken samen te kopen. Zonder Tom had ik dit niet aangedurfd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een fantastische samenwerking met Tom!!\r\nWe hadden enige reserve omdat een aanschaf van een andere auto niet iets is om zomaar even te besluiten.\r\nMaar door de ervaren en zeer deskundige behandeling door Tom is het een succes geworden.\r\nDank je wel Tom!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij het kopen van een auto hebben wij een goed en eerlijk advies gehad van Tom de eigenaar van dit bedrijf! Zeker een aanrader hem te raadplegen bij de aanschaf van een nieuwe auto. Tom nog bedankt!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb Tom gevonden om een auto die via hem te koop werd aangeboden, helaas voor mij was die zo verkocht en viste ik achter het net. Ik ben wel met hem in gesprek geraakt en heb mijn huidige auto via hem laten verkopen. Wat goed is, is dat hij een auto niet zomaar verkoopt, na zijn testrit bleek bijvoorbeeld dat de koppeling aan het eind was, mij viel dat niet op. Gelukkig heeft hij een mooie regeling getroffen om dit te vervangen. Koppeling heb ik gezien, hij had inderdaad gelijk! De auto is relatief snel verkocht voor een mooi bedrag. Ik blij, de nieuwe eigenaar ook blij want die staat niet een vervelende verrassing te wachten.\r\nIk kan Tom echt aanbevelen, hij is werkelijk een makelaar voor auto\'s en niet een handelaar waar er al genoeg van zijn! Na met hem zaken gedaan te hebben is dit verschil duidelijk in het voordeel van Tom!\r\nMet vriendelijke groet\r\nJoost

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer professioneel overleg en zeer prettig contact.\r\nheel fijn dat alles zo correct geregeld word.\r\nprettige samenwerking .we adviseren iedereen hier gebruik van te maken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke auto gekocht bij Automakelaar aan Huis! \r\nVriendelijke, deskundige man met passie voor zijn vak! \r\nVooraf transparant over de prijs zodat je weet waar je voor komt, reserveert ook netjes de auto voor je. Dikke duim omhoog!\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tom is duidelijk in zijn afspraken en komt deze keurig na. Daarbij weet hij echt waarover hij praat en is prettig in de omgang. Wij zijn zeer tevreden over zijn geleverde diensten! Bedankt Tom!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb dus zojuist mijn Jeep Cherokee verkocht. De koper had de \'Auto Makelaar Aan Huis\' gebruikt, omdat hij net als mij eigenlijk geen technische kennis heeft. En om eerlijk te zijn had ik nog nooit van een auto makelaar gehoord. Maar alles werd goed uitgelegd aan de koper (en ook aan mij), terwijl hij de inspectie doet. Je zou eigenlijk niet een auto moeten komen zonder hun. Je weet tenminste wat je koopt. Dus voor de klant en voor mij zeer handig.

Nijverheidsweg 17 V

3641MP Mijdrecht