perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tom heeft mij zeer goed geholpen. Zelf heb ik mijn auto een maand op Marktplaats gezet en helaas kwam de één na de ander niet opdagen. Tom heeft mijn auto binnen 1 week kunnen verkopen en ook nog voor een mooie prijs! Ik zou het dan ook iedereen aanraden; geen gedoe, een eerlijk advies en snelle verkoop!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tom heeft me ontzettend veel kopzorgen bespaard, door alles rondom de verkoop van mijn auto van mij over te nemen. Door een (bij mij zelf) gebrek aan kennis en tijd zag ik er ontzettend tegenop om zelf mijn auto particulier te moeten gaan verkopen. Totdat ik Tom had gevonden: Binnen een week heeft hij mijn auto weten te verkopen voor voor een hele mooie prijs en ik heb er eigenlijk niets voor hoeven doen. \r\nKortom: Goeie service, fijn in het contact en snel een super resultaat. Aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tom heeft mij geweldig geholpen met de verkoop van mijn auto! De auto is vakkundig nagekeken, gefotografeerd en te koop gezet. Binnen een dag is mijn auto verkocht voor veel meer dan ik bij een handelaar had gekregen. Een absolute aanrader wat mij betreft!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Weer een heel goede ervaring met Tom Wesselingh van Automakelaar aan Huis. Nu met de aankoop van mijn Seat Mii. Zonder Tom zou ik niet hebben geweten hoe ik als \'leek\' op het gebied van tweedehands auto\'s een goede keuze en koop had moeten doen. Hij heeft alle beslommeringen er omheen voor mij gedaan en in orde gemaakt. En top dat hij mij van Enkhuizen naar Amstelveen heeft begeleid met mijn nieuwe aanwinst! Heb de Automakelaar aan Huis inmiddels ook aan een vriendin en een collega aanbevolen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kan u zeker aanraden om gebruik te maken van de diensten van de Automakelaar. Hij heeft korte lijntjes met diverse dealers en hij neemt u een flink pak werk uit handen. Tijdens de eindonderhandeling weet hij wel of er nog een beetje rek inzit of niet. Maak er gebruik van!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Door hele vervelende omstandigheden in mijn kennissenkring moest er een redelijk nieuwe auto verkocht worden. Hierdoor kwam ik in aanraking met Tom de makelaar die e.e.a. perfect geregeld heeft in korte tijd en ook alle administratie met de financieringsmaatschappij op zich heeft genomen. Ik ben erg enthousiast over het concept en nog meer over de manier waarop Tom het uitvoert. Aanrader !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Door privé omstandigheden is de auto van mijn broer door de automakelaar te koop aangeboden, het ging om een vrijwel nieuwe auto.\r\nBinnen afzienbare tijd is de auto verkocht. Wij zijn hier verder heel tevreden over. En we hopen dat over een tijdje mijn broer met hulp van de automakelaar weer zelf een auto kan kopen. er dat hij er dan veel rijplezier van mag beleven.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer fijne service! Tom neemt alle zorgen voor je weg en zoekt, naar jouw wensen, naar een geschikte auto. Vervolgens controleert hij het verleden van de auto en doet een controle op allerlei technische aspecten. Als autoleek erg fijn dat iemand met verstand van zaken naar de auto kijkt! Dat geeft vertrouwen in de aankoop van de auto.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben via Automakelaar aan Huis onze auto verkocht en zijn heel tevreden. Tom regelde alles van A tot Z en wij hoefden alleen alleen maar ervoor te zorgen dat de auto op locatie was bij een proefrit. \r\nDe communicatie met Tom verliep zeer prettig. Hij denkt echt met je mee en heeft kennis van zaken.\r\nPrecies 1 dag voordat we onze nieuwe auto kregen, verkocht hij onze auto voor ruim 1000 euro meer dan we bij inruil zouden krijgen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettige ervaring met Tom.\r\nHij heeft mijn auto zeer snel en vakkundig weten te verkopen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 100 procent tevreden over Automakelaar aan Huis! Vanaf het begin prettig en makkelijk contact gehad met Tom, die ook vanaf het begin bewees verstand van zaken te hebben. Ik rekende er op minimaal 2 maanden bezig te zijn met ver- en aankoop maar binnen 2 weken (!) was mijn oude auto verkocht en stond er een nieuwe voor de deur. \r\nTom heeft bewezen te weten waar hij het over heeft, en dacht perfect met me mee. Uiteindelijk hebben we in \'no time\' de perfecte auto gevonden voor een uitstekende prijs. Daarnaast heeft hij de verkoop van mijn vorige auto ook uitstekend geregeld. Daarom nogmaals: 100 procent tevreden en de (lage) kosten meer dan waar!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer professioneel advies en begeleiding gehad in de verkoop en de nieuwe aankoop van onze auto.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Supersnelle en kundige service! Binnen één week verkocht Tom mijn Alfa 159 bouwjaar 2006 voor een keurige prijs. \r\nOp mijn vraag bij de 1e kennismaking of hij de auto binnen 2 weken zou kunnen verkopen stelde Tom meteen dat hij die uitdaging graag aanging. Met een prima resultaat. \r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb mijn auto hier voor een nette prijs gekocht. Mijn ervaring is dat de automakelaar eerlijk en betrouwbaar is en ik raad het dan ook iedereen aan!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tom heeft nu voor de tweede keer voor mijn een auto gezocht, bemiddeld en uiteindelijk aangeschaft.\r\nNet als bij de eerste aanschaf is dit weer top geregeld !! \r\nHij reageert snel bij vragen en neemt altijd de tijd voor je.\r\nOok is het gewoon een leuk mens om mee om te gaan. \r\nDus Tom mijn volgende auto gaat weer via jou gekocht worden maar hoop nog een hoop jaren van mijn Volvo te genieten.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vakkundig onze auto verkocht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben super geholpen. De auto is zeer snel verkocht. De afhandeling van alles is top.Ik beveel dit bedrijf aan iedereen aan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig, snel en vakkundige behandeling ervaren.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tom regelt het allemaal super! Echte aanrader!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 10

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 10

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Maatwerkadvies gevraagd bij het kopen van een jonge occasion. Niet het \"standaard\" pakket afgenomen maar zelf op pad gegaan en af en toe ruggespraak gehouden met Automakelaar aan huis. Dit beviel erg goed. Naast het zeer aangename contact is de kennis en kunde van de automakelaar een welkome ondersteuning geweest bij de koopbeslissing. Ik kan het iedereen aanraden.
  • Reden bezoek: Aankoop service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring, alles verliep soepel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zonder zorgen je auto verkopen. Alles geregeld voor een goede prijs.

Nijverheidsweg 17 V

3641MP Mijdrecht