• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nadat de auto waarvoor ik kwam me wat tegenviel. Ging ik tevreden naar huis met een auto die nog niet online stond, omdat die net terug was van de poetser. Goede snelle afhandeling.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf geen klachten is uitstekend

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service! Wij zijn weer goed geholpen en zijn zeer tevreden met de aangeschafte auto.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een net bedrijf , super schoon! Een vriendelijke chef , die graag de tijd voor je neemt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige, open benadering. Bereid om mee te denken.\r\nIn ons specifieke geval waarin snel gehandeld diende te worden alles binnen twee dagen geregeld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Word altijd erg snel geholpen!! Zeer klantvriendelijk koffie staat altijd klaar met goede service!! \r\nKom al jaren bij Direkt Auto’s Drunen en zal ook nooit meer weg gaan altijd een piekfijne auto!! \r\n\r\nHij kom zijn afspraken na!! Daarom kom ik altijd daar!! 👍🏼

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij direkt autos een auto gekocht voor mijn moeder begin dit jaar. Na een klein defect, die zonder garantie gewoon verholpen is rijd mijn moeder nog altijd met alle plezier in haar skoda. Hier kan je met een gerust hart een auto kopen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onlangs mijn eerste eigen auto gekocht bij Direkt auto’s. Ik had best veel vragen maar de verkoper wie overigens de eigenaar was bleef geduldig en hielp me bij al mijn vragen. Ik kreeg eerlijk advies en er werd echt de tijd voor genomen. Ik ben zeer tevreden! Mocht ik over een paar jaar een andere auto nodig hebben dan ga ik zeker weer naar Direkt auto’s, aanrader!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit jaar al voor de 2e keer een auto gekocht bij Direkt Auto\'s, en deze keer zijn we weer net zo goed geholpen door de eigenaar als 3 jaar geleden.\r\nOok deze keer was een proefrit geen enkel probleem en alle afspraken die gemaakt werden tijdens de aankoop zijn weer keurig netjes nagekomen.\r\nIk kan niet anders zeggen dat iedereen hier gerust een auto kan kopen bij Direkt auto\'s.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk en zeer klantgericht. Er werd uitgebreid de tijd genomen om al onze vragen te beantwoorden. \r\nDe auto in technisch goede staat, met nieuwe APK en gewassen/schoon geleverd. Een aanrader!

Groenwoud 19 c

5151RM Drunen