Auto ingeruild bij Gudo, top geregeld, ook buiten openingstijden.

Vorige week mijn auto ingeruild bij Gudo, ook buiten openingstijden nam Gudo de tijd voor je en regelde alles keurig. Tevens een eerlijke prijs gekregen voor mijn inruilauto.

Top en netjes geen gezeur nette auto

Fijne ervaring met inruil en aankoop van mij nieuwe auto.

Prima autobedrijf en betrouwbaar

Ik was op zoek naar een mooie Golf 7 en die vond ik via internet bij Direkt Auto’s. Aangezien ik in het Noorden woon en ik nog een aantal auto’s had gezien op internet, gingen mijn vader en ik door Nederland. Veel auto’s gezien en de auto die bij Direkt Auto’s stond was een super vet en mooi gepoetst. Vrijdag een proefrit gemaakt en de Golf 7 reed prima, met daarbij veel extra opties. De eigenaar was erg aardig en kwam betrouwbaar over en gaf de nodige informatie. Ik had zelf een Seat Leon en kreeg daar een prima inruilprijs voor. Na wat vragen en onderhandelen was de deal snel gesloten en had ik mijn eerste Golf 7! Daarna snel richting het Noorden gereden. Na een aantal dagen nog wat info gevraagd over de Apple CarPlay, aangezien het geluid niet optimaal was. Er werd snel gereageerd en gelukkig lag het niet aan de Apple CarPlay zelf. Daarna nog iets met een dashbord lampje gehad en ook hier werd snel op gereageerd en werd ik gerustgesteld. Al met al ben ik zeer tevreden over Direkt Auto’s en is de klantvriendelijkheid ook dikke prima!

Mooie auto's en zeer goede service.

Volkswagen Polo gekocht bij Direkt Auto's. Ik ben zeer tevreden over de service. Goed bereikbaar per telefoon en WhatsApp. Afspraken zijn telkens nagekomen. Ook over de onderhoudsbeurt van de auto ben ik meer dan tevreden. Ik ben hier goed geholpen en ben erg blij met de auto.

Golf 7.5 R Variant

Ik heb de auto gevonden op internet, en de zelfde dag nog een afspraak gemaakt. Ik kon meteen komen kijken, de auto stond netjes gewassen binnen. Weinig licht binnen in de hal, maar buiten heb je ruim de plaats en tijd om de auto goed te kunnen bekijken. Na een proefritje naar binnen voor een bakje koffie, en na overeen komen van de prijs de dikke golf meteen mee naar huis genomen. Al met al een prettige ervaring om mijn droom “papa” auto te kopen!

Betrouwbaar en een vriendelijk bedrijf.

Zeer netjes en vriendelijk geholpen, eerste ervaring met het bedrijf maar goed geholpen.

Ik heb hier een auto gereserveerd en hij heeft hem voor me achtergehouden, terwijl er veel op gereageerd werd. Ook was deze auto in TOP staat. Hij bied ook een goeie prijs aan als je je auto wilt inruilen en komt alle afspraken na.

Goede service en beste prijs in omstreken.

Binnen 1 dag keuze gemaakt voor een prachtige Hyundai i20 welke nergens goedkoper was en in de staat zoals bij Direkt Auto's. Een aanrader voor iedereen die naast een goede auto ook de service belangrijk vind :)

Goed geholpen en kon meteen aanrijden met de nieuwe auto

Super nette dealer met een super service! Ik ben dik tevreden!

Mooie en goede autos

Een Goed bedrijf wat duidelijk is

Service is super! Ze zijn duidelijk en geven duidelijk antwoord als je vragen hebt. Ze zijn flexibel.

Goede ervaring bij dit bedrijf.

Vandaag een auto voor m’n zoon gekocht Eerlijk advies.nette prijs.verstand van auto’s Zeker een aanrader.

Top service

Eerlijk en snel geholpen, geen overdreven prijzen en verkooppraatjes.

Top! Komt afspraken goed na, goede service.

Communicatie verliep goed. Navigatie werd nageleverd dit werd netjes afgehandeld. Ook over het inruilen van een dieselauto werd niet moeilijk gedaan prima inruilprijzen. Er werd op vertrouwen gehandeld.

Goede service en top auto

Goede service en een top auto!!

Eerlijk verkoop van een zeer fijne auto!

Natuurlijk weet je eigenlijk nooit wat je koopt. En er is veel kaf onder het koren. Maar bij deze firma heb ik een fijne auto kunnen kopen. Ik bezit m nu al een tijdje en hij voldoet eigenlijk boven verwachting...

Goede auto en service.

Auto's van goede kwaliteit en de service is goed. Dit bedrijf is zeker aan te raden.

Top service

Gezellige goede gasten helpen je waarnodig en verkopen kwaliteit

Top !

Geen problemen gehad met het kopen van mijn auto !

Na komen van afspraken en goede service.

Aangezien we erg ver woonen hebben we paar keer aan de telefoon gesproken. Alles uitgelegd en extra fotos gestuurd. Heel vriendelijk en na komen van afpsraken is TOP. Met name dank aan GUDO. Ga zo door DIREKT AUTO'S

Hart voor zijn zaak

Fijne ervaring, vriendelijk en flexibel mbt openingstijden. Snelle service en goed advies.

Correct

Prettig contact gehad met de verkopende partij. Zelf vanuit friesland komen rijden en konden de leon cupra st direct mee krijgen. Eigen auto ingeruild en er een reeële prijs voor gekregen. Erg tevreden!

Vorige week een mooie Seat Leon gekocht bij Direkt Auto’s. De auto was zoals beschreven in de advertentie. Snelle en fijne zaken gedaan met Gudo. Direkt Auto’s is zeker een aanrader!

Uitstekende service en alles netjes geregeld!

Heb hier een seat ibiza fr gekocht werd netjes geholpen, er werd na sluitingstijd een afspraak gemaakt en er werd alle tijd voor me genomen zeer fijn. Auto ziet eruit als nieuw en zo rijd hij ook! Zou hier zeker weer een auto kopen. Bedankt voor de service Gudo

Groenwoud 19 c

5151RM Drunen