Een paar weken geleden hier een Peugeot 208 gekocht. Net bedrijf, goede informatie en proefrit gemaakt. Later gaf de auto een storingsmelding aan contact opgenomen met Direkt auto's. Konden de auto direct brengen ter controle. Melding was weg, echter kwam deze na een tijdje nogmaals terug. Auto is bij ons thuis opgehaald door Direkt auto's, leen auto gekregen en alles is netjes gemaakt gelukkig een kleinig heidje. Auto rijd weer prima! Super vriendelijke service en snel.
Super blij met ons fiatje 500 😊 heel goed geholpen!
Aankoop Mini Cooper Pepper 1.6 D Prima deal! Eigenaar (Gudo) is een flexibele kerel die zich aan afspraken houdt, geen onzin verkoopt, zegt waar het op staat en heus wel wat mee wil bewegen. Tevens waren we ook meteen van onze oude auto af tegen een acceptabel prijsje. Al met al een hebben we een zeer goed gevoel overgehouden aan een deze koop.
Kocht een auto maar er bleek iets niet goed te zijn. Heb hierover gemaild en werd meteen teruggebeld. Er werd begrip getoond en we hebben geschikt, zodat ik weer opzoek kon gaan naar een ander auto! Kijk daar kan je als klant iets mee!!!!!!
Polo gti daar gekocht. In de advertentie stond dat de auto zo goed als nieuw was. En dat klopte ook zeker.