Genot en gemak

Ik ben heel blij dat ik hier ben gaan rijden, mijn instructeur is een super aardige gozer die mij altijd helpt en dat ook nog terwijl hij zijn koel kan houden. De rijles gaat lekker vlot, je stapt in, er word verteld wat je moet doen en je gaat rijden. En het word altijd perfect uitgelegd! Niks slechts over te zeggen, een dikke 10!

Veilige en rustige leeromgeving

Je gaat een duidelijk uitgestippeld traject in met alles wat je moet leren. De rijles is supper chil en je leert altijd wel iets nieuws. Planning is duidelijk en werkt via een mooie app. Rijinstructeur is geweldig rustig en heeft een gevoel voor humor. Al met al een supper goede rijschool.

Prettige,relaxede rijlessen.

Fijne rijlessen gehad. In 1 keer geslaagd

• Rijinstructeur: Marcel Veldkamp

Super goede ervaring met Rijles Zonder Stress

Ik ben bij Onno terechtgekomen vanwege mijn rijangst, en dankzij zijn rustige en begripvolle aanpak ben ik daar volledig vanaf gekomen. Hij neemt de tijd, stelt je op je gemak en heeft veel geduld. Onno geeft duidelijke uitleg en zorgt ervoor dat je je zelfverzekerd voelt achter het stuur. Ik kan hem aanbevelen aan iedereen, en vooral aan mensen die met spanning of angst kampen tijdens het rijden. Een top instructeur!

• Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

heel leerzaam

blijft altijd rustig en legt goed uit

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Rijlessen zijn leuk en leerzaam

Bij Rijles Zonder Stress leer ik snel en zorgvuldig autorijden. Alles wordt duidelijk uitgelegd en de rijinstructeur is ook vriendelijk.

Zeer positief.

Een zeer relaxte rijinstructeur. Je leert rijden volgens een logisch stappenplan waardoor je met een goed en veilig gevoel de weg op kan. Ook een aardige en gezellige man waar je een praatje mee kan hebben.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Een fijne rijschool met oog voor de student!

Ik ben erg blij dat ik bij deze rijschool zit. Onno is een instructeur wie veel oog heeft voor de student en je overal met aandacht doorheen helpt. Wanneer er bijvoorbeeld complexe situaties ontstaan in het verkeer, neemt Onno direct de tijd om deze goed te bespreken waardoor je erg veel leert. Het is fijn dat de feedback die ik krijg altijd duidelijk en eerlijk is. De lessen zijn daarnaast ook altijd gezellig met fijne gesprekken en een muziekje in de auto! Ik kan iedereen deze rijschool aanbevelen.

Geweldig!!

Onno is echt een super vriendelijke man, je hoeft niet bang te zijn dat hij bij een foutje boos op je wordt want foutjes maken mag. Hij legt alles super goed uit en leert je echt hoe je goed moet autorijden. Ik ben heel erg tevreden!!

Erg fijn

Goede begeleiding en rustig rijles

• Rijinstructeur: Rogier van Bochove
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Fijn les gehad en heeft me veel vertrouwen gegeven.

Legt goed uit. Als je het niet begrijpt meerdere keren als dat nodig is. Fijn om van Danielle les te hebben gehad.

• Rijinstructeur: Daniëlle van Veghel
  • Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Goede uitleg voor mijn dochter. Neemt de tijd en heeft geduld

Mijn dochter kwam van een andere rijschool af. Mijn dochter had veel bij te leren. Afgelopen jaar kwam ze van een moeilijke periode. Daniëlle heeft mijn dochter zo geleerd dat bij haar meteen geslaagd is. Door haar geduld en uitleg. Ons dank hiervoor.

• Rijinstructeur: Daniëlle van Veghel

Gezellig en ontspannen.

Een relaxte sfeer vanaf het begin. Hierdoor verliep het rijden veel gemakkelijker.

• Rijinstructeur: Laurine van der Wiele

Kalm, begripvol en professioneel

Na 30 jaar niet meer auto te hebben te hebben gereden en het ook niet meer durfde heb ik contact opgenomen met rijschool Rijles Zonder Stress. Arno heeft mij weer de moed gegeven om het autorijden weer eigen te maken en daar ben ik hem zeer dankbaar voor.

• Type rijopleiding: Rijangst overwinnen

Gegarandeerd een fijn en rustig leerproces bij Lea

Ik ben zeer tevreden over mijn rijlessen bij Lea de Zwijger. Met een rustige opbouw heb ik het autorijden onder de knie gekregen, met de nadruk op herhaling en in eigen tempo vooruitgang boeken. Hierdoor heb ik de tijd gekregen om zelfvertrouwen op te bouwen in het rijden, en ga nu (met meteen in één keer slagen) met enthousiasme de weg op. Bedankt, Lea!

• Rijinstructeur: Lea de Zwijger

Hele fijne rijschool

Fijne en gezellig rijschool met duidelijke uitleg :) Hier ben ik heel dankbaar voor want daardoor heb ik het in een keer gehaald! :)

Zeer positief

Fijn contact Rustige stijl van lesgeven Zeer deskundig

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Duidelijke uitleg en begeleiding op een manier die bij jouw past

Ik vond het redelijk spannend om op rijles te gaan, en hoewel het nooit mijn favoriete bezigheid is, waardeer ik de lessen en rijinstructeur die ik heb. Arno legt alles duidelijk uit en sluit aan bij wat je als leerling nodig hebt om te horen.

Echt super

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

super ervaring, gezellig en leerzaam

Ik startte heel onzeker over mijn schakel kunsten, Jennifer heeft me daarbij heel erg geholpen, was altijd vriendelijk en liet me heel erg op mijn gemak voelen bij haar in de auto. Mede dankzij haar heb ik mijn schakelrijbewijs alsnog gehaald!

Geweldig, Top, aanrader. Juiste technieken en tactieken

Ik had een deadline. Voor dat ik dat deel vertel ik hoe het aan toe ging. Ik ben verhuist vanuit het buitenland waar er links- en makkelijk verkeer is. Geen snelwegen en grote kruisingen of rotondes. Toen ik in Nederland kwam wonen, solliciteerde ik bij ene bedrijf. Ik werd aangenomen onder voorbehoud dat ik mijn rijbewijs binnen een jaar moest. Ik heb mijn theorie behaald na vier maanden en had dus nog 6 maanden gaan. Elke rijschool die ik contactte had een wachtlijst. Uiteindelijk zag ik “Rijles zonder Stress” . De naam zei me genoeg en maakte ik een afspraak. Ik werd ingeroosterd en vanaf de eerste dag klikte het goed tussen de instructeur en mijn persoon. Ik legde hem uit dat ik een deadline had en ja we weten allemaal dat er een wachttijd is bij de CBR. De instructeur garandeerde mij dat het zou lukken. Ik begon te lessen en alles verliep zoet. De instructies waren geweldig. Ik kreeg kneepjes, technieken en tactieken. Op de dag van de examen werd ik opgehaald en ik zat helemaal onder de zenuwen doch werd er aan mij voorgehouden om me ding te doen zoals de examen en jaaaaaaaa… ik heb het gehaald. Dank je wel hr Mathijs; you did a very goodjob❤️❤️❤️❤️

• Rijinstructeur: Mathijs Hazebroek

Het wordt Goed uitgelegd

Het wordt Goed uitgelegd en hij helpt je als je het nodig hebt.

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Met vertrouwen mijn rijbewijs gehaald!

Binnen vijf maanden heb ik mijn rijbewijs gehaald dankzij Richard Kornelisse. Elke les was een waardevol leermoment met duidelijke instructies, fijne communicatie en ruimte voor humor. De manier van lesgeven gaf me het vertrouwen om elke keer weer stappen vooruit te zetten. Het waren niet alleen leerzame, maar ook erg fijne rijlessen. Bedankt, Richard!

• Type rijopleiding: Rijbewijs halen

Dankzij de opfriscursus heb ik weer snel het vertrouwen in mijn rijvaardigheid gevonden

Na 10 jaar niet gereden te hebben en toch ook last van rijangst besloot ik een opfriscursus te doen. De opbouw van de lessen was fijn en ik kon alles in mijn eigen tempo doen. Onno is een heel prettige instructeur die me aanmoedigde en me ook elke keer een stapje buiten me comfortzone liet doen, zodat ik nu met vertrouwen achter het stuur zit. Hij had vaak goed en praktisch advies wat ik gelijk kon gebruiken.

• Type rijopleiding: Opfriscursus

Hele fijne lessen en fijne instructrice

Geeft je een goed en zelfverzekerd gevoel tijdens de lessen en voor je examen.

Brugakker 34 21

3704LH Zeist

Over Rijles Zonder Stress

Rijles Zonder Stress helpt iedereen zelfstandig, veilig en vol zelfvertrouwen (weer) op weg in het verkeer. Rijles Zonder Stress biedt moderne rijopleidingen aan voor iedereen die (weer) zeker op weg wil: jong en oud, mét of zónder rijbewijs. > bewezen effectieve RIS lesmethode > hoog slagingspercentage > 3D instructievideo's > vaste rijinstructeur