Prettig geholpen
De totale ervaring van samenstellen, uitlevering en verhelpen van wat kleine puntjes is zéér prettig.
Alles was perfect geregeld.
Goede snelle service
Snel en goed geholpen. Duidelijkheid wat betreft de kosten en wat er gedaan moet worden.
Band die leegloopt, iedere dag een waarschuwing in de MMI, binnengereden zonder afspraak en binnen een uur weer op weg. Zo hoop je dat snelle service werkt. Prima en bedankt.
Mijn auto is voor apk en een beurt bij Udenhout geweest. Hierover ben ik zeer tevreden
Review aankoop Audi Q4 Met deze review heb ik even gewacht om te voorkomen dat deze vanuit een al te emotionele impulsiviteit zou worden geschreven. Nu zo’n 7 maanden na dato, dan toch mijn ervaring met de Audi dealer Van den Udenhout in Eindhoven. Toen wij een elektrische auto wilden aanschaffen had mijn ernstig zieke vrouw een uitgesproken voorkeur voor de Q4 van haar favoriete automerk Audi. Door problemen van diverse aard bedroeg de levertijd zo’n anderhalf jaar. In een poging deze termijn wat te verkorten heb ik de oorspronkelijke bestelling geannuleerd en vervangen door de koop van een aanmerkelijk duurdere versie van de Q4, die wel geleverd kon worden. Helaas viel de aflevering van deze auto samen met de opname van mijn inmiddels terminaal zieke vrouw in het ziekenhuis, waar zij enkele dagen later zou overlijden. De afgeleverde Q4 was voor mij zo emotioneel beladen dat ik het niet aan kon om met deze auto te gaan rijden. Mijn zoon heeft toen wat gesprekken met Van den Udenhout gehad om te bekijken wat de mogelijkheden waren. Uiteindelijk bleek Van den Udenhout bereid de auto terug te nemen. Van de oorspronkelijk door mij betaalde € 67.500.- kon ik er €42.500.- terugkrijgen ofwel een afschrijving van € 25.000.( !!!) voor een auto waar nog geen meter mee was gereden. De een zal dit goed koopmanschap noemen, een ander lijkenpikkerij. Wat vindt U? Tijdens latere gesprekken bij andere autodealers viel steeds te horen dat men vond dat Van den Udenhout op z’n minst had moeten aanbieden om deze auto in consignatie te verkopen omdat zij er hoogstwaarschijnlijk in zouden slagen om de auto voor een reële prijs te verkopen. Ik hecht er bijzonder aan te vermelden dat Mart Wels, de verkoper in kwestie, geen enkele blaam treft. Hij zat zichtbaar in z’n maag met deze onverkwikkelijke kwestie. Misschien toch goed voor toekomstige Audi kopers om bij de keuze voor een dealer nog eens aan dit verhaal te denken. Eindhoven, 22 januari 2024 Peter Stolk
Beste Peter, Vanzelfsprekend vinden wij het erg vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over onze service. De melding is ondertussen bekend bij de betreffende afdeling en er zal met u contact opgenomen worden om verder in gesprek te gaan. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Autobedrijf Van den Udenhout
Service is perfect
Prima.
Altijd vriendelijk en duidelijk aan de telefoon en aan de balie.
Je wordt super en fijn geholpen
Goed.
De kleine beurt is prima uitgevoerd. Tijdens deze servicebeurt werd opgemerkt dat de ruitenwissers voor vernieuwd moesten worden. Dit bleek inderdaad correct te zijn want nu bleven strepen meer achter op de voorruit. Alleen is er tijden de montage iets mis gegaan waardoor ik bij van Udenhout in Eindhoven nog eens langs moest om een van de twee ruitenwissers te laten corrigeren zodat deze daarna ook weer prima functioneerde.
Persoonlijk geïnteresseerd en vlotte regeling
Plezierig personeel. Altijd behulpzaam. Zeer correct.
Ik hoop nu dat ik die fiets win
Vanaf moment van het maken van een afspraak tot het ophalen van de auto was helemaal top
Goed op de hoogte gehouden van alles, optimale service en vriendelijkheid top!
Van a tot z weer perfect gehoplen. Dit keer een nieuwe fabia innde groeilease gedaan.. Glenn heeft ons super geholpen en bijgestaan in het proces. Er werd snel gereageerd op vragen en altijd meegedacht. Service prima , uitleg prima alles gewoon zeer goed. Wij zijn helemaal tevreden met onze nieuwe fabia
Ik ben inmiddels 4 jaar klant bij Van den Udenhout Veldhoven en uitstekend tevreden. In de afgelopen jaren ben meerdere malen bij Van den Udenhout Veldhoven geweest voor onderhoudsbeurten, bandenwissels, het bestellen van een nieuwe auto en voor een reparatie onder garantie. Met name de persoonlijke, klant- en oplossingsgerichte werkwijze van Van den Udenhout Veldhoven spreken mij erg aan. Daarnaast worden onderhoud en reparaties keurig uitgevoerd en is de auto altijd op de afgesproken tijd weer klaar.
Zie hierboven
Vanaf eerste moment dat ik bij de dealer binnen kwam tot aan de aflevering van de auto ben ik echt super geholpen!
zeer prettig!
Balkweg 1
5232 BT 's-Hertogenbosch
WELKOM BIJ VAN DEN UDENHOUT GROEP Autobedrijf Van den Udenhout is één van de grootste Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA en Volkswagen Bedrijfswagens dealers van Nederland, met vestigingen in Eindhoven, 's-Hertogenbosch, Oss, Boxtel, Veldhoven en Best. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel (Carlux Autoschade) en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC).
Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT, CUPRA, ŠKODA & Kalkhoff e-bikes dealer van Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Helmond, 's-Hertogenbosch, Oss, Son, Veldhoven en Veghel. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel (Carlux Autoschade) en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC).