Goede communicatie en contact met mij als klant. Vriendelijk en goed gekwalificeerd personeel.
Altijd vriendelijk, zeer goede service en een zeer goede kwaliteit van de werkzaamheden!
DE GARAGE IS VOOR MIJ VER WEG,MAAR MET DE BEURTRN KOM IK ER GRAAG NAAR TOE
Op 4 Augustus bij van den Udenhout in den Bosch onderhoud uit laten voeren mijn passat b8. Ik had aangegeven dat ik wilde wachten en was snel aan de beurt. Er van uitgaande dat alles gedaan is wat hoort en op de checklist staat ging ik 2 uurtjes later ongeveer weer huiswaarts. Mijn passat is voorzien van een panoramisch schuif/kanteldak, ook dit zou onderhouden/schoongemaakt zijn. Een paar dagen later na een fikse regenbui kwam het water uit de binnenverlichting en A-stijl. Nou had ik geen tijd en zin om weer naar den Bosch te rijden en omdat ik zelf ook wel technisch ben, ben ik zelf gaan kijken. Het dak was wel gesmeerd, veel te veel naar mijn inziens, en de afvoeren voorzijde zaten beide aardig versopt(deze zijn dus niet gecontroleerd/schoongemaakt) . Ik heb ze zelf maar schoongemaakt.
Service was zoals afgesproken, ik kon op de wiel wisseling wachten en ook met de beschikbare Wi-Fi doorwerken met een kopje koffie.
Het is zeer klantvriendelijk dat je de auto op het einde van de middag voor de volgende dag vanwege onderhoud
Bedankt ook Bjorn :-)
Ik word heel goed geïnformeerd over de werkzaamheden en het kosten.
goed geholpen
Deskundig, vriendelijk en snel
vooral de verkoper Hank van GILS VERDIEND KOMPLIMENTEN
Goed geholpen en alles correct gedaan
Na een voorafgaande check in verband met brandende waarschuwingslampjes op het dashboard kon snel een afspraak gemaakt worden. Omdat mijn auto een week in de garage moest blijven kreeg ik een prima ruilauto gedurende deze week. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden werd ik prima op de hoogte gehouden door middel van berichten in het digitale dossier. Na afloop van de werkzaamheden werd ik tijdig geïnformeerd over de mogelijkheid om mijn auto weer op te halen. Bij de servicebalie werd ik allervriendelijkst ontvangen en goed geïnformeerd over de verrichte werkzaamheden en de inhoud van de factuur.
Goede wijn behoeft geen krans
Fijn en snel geholpen
Gastvrij ontvangst, vriendelijk geholpen en snelle service
Met de aanschaf van de Skoda Enyak hebben we een mooie auto,volledig electrisch en over de levering is goedecommunicatie geweest. Daarnaast hebben we met inruil enz een goede onderhandeling ervaren.
Tevreden over de klantenservice en service.
afspraak wordt nagekomen en als er iets aan de auto mankeert krijg je dat direct te horen.
Omdat wij een hele vloot in onderhoud hebben is snel schakelen vaak belangrijk, iedereen werkt hier altijd volledig aan mee!
goed geholpen en op tijd ook weer klaar. Wel een probleem met de huur auto. wist niet dat deze niet gratis was. Dit zou ik graag van te voren geweten hebben dan had ik dat niet gedaan.
Perfect geholpen door Ethem Korucu Man met kennis en ervaring
Blij verrast dat de auto zo mooi schoon werd afgeleverd, van buiten en binnen.
Na telefonische contact over een probleem met mijn Golf, mocht ik meteen naar de garage komen en de auto achterlaten voor controle en mogelijke reparatie. Via het efficiënte contact systeem (mail) werd ik vervolgens op de hoogte gebracht van het euvel en de kosten. Na accord gegeven voor de reparatie, bleek er tijdens de herstel werkzaamheden nog een probleem te zijn met mijn Golf. Ook hier werd kort en efficient over gecommuniceerd. En aan het eind van de dag was de auto al klaar. Factuur werd toegestuurd met een betaal link ook dat ging super efficient. Toen ik de volgende dag de auto ophaalde, bleek de vernieuwde achterruit wisser niet goed te functioneren. Na melding bij de receptie werd ook dit meteen door de monteur Marc opgelost. Kortom, jullie bieden een geweldige service. En dat alles door het enthousiast team dat aandacht heeft voor hun klanten.
Fijne wachtruimte Duurde dit keer iets langer dan aangegeven bij plannen van de afspraak
Balkweg 1
5232 BT 's-Hertogenbosch
WELKOM BIJ VAN DEN UDENHOUT GROEP Autobedrijf Van den Udenhout is één van de grootste Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA en Volkswagen Bedrijfswagens dealers van Nederland, met vestigingen in Eindhoven, 's-Hertogenbosch, Oss, Boxtel, Veldhoven en Best. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel (Carlux Autoschade) en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC).
Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT, CUPRA, ŠKODA & Kalkhoff e-bikes dealer van Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Helmond, 's-Hertogenbosch, Oss, Son, Veldhoven en Veghel. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel (Carlux Autoschade) en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC).