Zeer klantvriendelijk, luisteren naar de klant, oplossing gericht wat ik zelf heel belangrijk vind. Dus ik blijf zeker klant.

Prima service,

Een goede en snelle aanname van de auto vriendelijke en behulpzame medewerkers

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veghel

Diep en Diep Droevig

Twee en een half uur mee bezig geweest geen resultaat

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Fijne verkoper Paul Jansen.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Oss

Zoals altijd een prima service

Duidelijke afspraken, heldere communicatie en prima onderhoud. Ook al is door mijn verhuizing een andere VWgarage dichterbij, ik blijf toch klant van Van den Udenhout in Veghel.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veghel

Deskundig, vriendelijk, behulpzaam

De beoordeling wordt m.i. vooral bepaald door de mensen achter de balie. Die zou ik niet anders willen benoemen dan zeer deskundige, vriendelijke en behulpzaam

4 keer terugkomen voor kleine reparatie

Het draadloos oplaadpunt in mijn auto ging stuk. Ik maak er melding van bij de eerst volgende beurt. Bij het ophalen van de auto vroeg ik ernaar en wist mij te vertellen dat men niks had kunnen vinden. De telefoon was prima op te laden met kabel. Dus ik maak nieuwe afspraak. Na ophalen van de auto na de tweede service beurt, kreeg ik te horen dat men er naar had gekeken. Diagnose, het draadloos oplossing is defect. Of ik een afspraak wilde maken voor reparatie. Toen was het 2 maanden stil en kreeg ik bericht dat het nieuwe onderdeel binnen was. Nu mijn auto weer voor een beurt naar de garage moest dacht ik zaken te kunnen combineren. Maar niets is minder waar. Het nieuwe onderdeel bleek niet te werken. Of ik nog een vierde keer langs kan komen. Ik heb een drukke baan en geen tijd voor deze onkunde en nul klantgerichtheid.

Zeer klantgericht en klantvriendelijke

Aangename ontvangst en vakkundig overleg wat te wachten staat en hoe het zal verlopen.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

Duidelijk, correct, vriendelijk en snel

Vriendelijke service, afspraken worden nagekomen, auto weer netjes gewassen retour.

Goede garage, goede service

Ik heb het gevoel dat mijn auto bij deze garage in goede handen is. De rekeningen vallen weleens tegen, maar daar wordt altijd eerst overleg over gepleegd.

• Klantvriendelijkheid
  • In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (SEAT/ ŠKODA)

Vlot en netjes geholpen

Ik werd prettig welkom geheten. Intake ging vlot. Communicatie rondom het bezoek ging heel duidelijk. Geen verrassingen. Ik kon de auto weer tijdig ophalen. Afhandeling was prima.

gewoon goed en betrouwbaar en mee denkend met de klant

gewoon goed en betrouwbaar en mee denkend met de klant

Goed behandeld

Goed behandeld en goede uit leg wat er moest gebeuren aan de auto

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veldhoven

Alles volgens afspraak geregeld.

Alles goed gegaan.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Na enige discussie toch een leenauto ter beschikking gekregen

In eerste instantie zou er geen leenauto ter beschikking zijn (omdat alles uitgeleend was). Na enige discussie toch een leenauto ter beschikking gekregen (er kwam net een auto terug). Misschien beter om met een klant *meteen* mee te denken aan een oplossing, in paats van enkel te melden dat er geen vervangend vervoer is. Na storingsmelding in dashboard contact gehad met storingsdienst. Vervolgens op hun advies naar werplaats in Eindhoven gestuurd. Via express service na 30 á 45 minuten geholpen door een diagnose uit te laten voeren. Terwijl ik mijn auto in Eindhoven moest laten staan omdat er geen mogelijkheid was tot directe correctie van het gediagnostiseerde euvel (omdat maximaal 30 minuten ingepland kan worden voor express-service), moest ik toch echt terug naar huis (in Helmond, waar sinds enkele jaren geen werkplaats meer beschikbaar is van VW). Ook daarna had ik vervoer nodig (hoelang reparatie zou gaan duren kon niet worden aangegeven ... 1 dag tot 3 weken ...). Pas na tussenkomst van mijn lease maatschappij kwam er een oplossing. Omdat er uiteindelijk wel een oplossing was, en mijn eigen auto na enkele dagen weer beschikbaar was, toch een 9.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

correct en alles netjes afgehandeld

Afspraak nagekomen en ben netjes en vriendelijk geholpen aan de balie

Alles was perfect geregeld

Alles was perfect geregeld, van de inname van de auto tot en met het bericht dat hij weer klaar stond.

Betrouwbaar en degelijk

Goede ontvangst, afhandeling service/onderhoud en communicatie.

Top!

Erg goed

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Vriendelijke te woord gestaan, goed op de hoogte gehouden over het onderhoud en de auto was op tijd gereed. Jammer dat je inmiddels moet bijbetalen voor een leenfiets.

Super bedrijf

Medewerkers aan de balie zijn toppers

Uitmuntende behandeling

Wij zijn door de heer van Gils altijd warm en hartelijk ontvangen. Hij heeft ons HET klant gevoel gegeven, in tijden van hoop dat de auto er al spoedig zou zijn tot alle aandacht bij de aflevering.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Prima service, goed ontvangen en geholpen l.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veldhoven

Ik had er meer van verwacht...........

Nadat er diagnose aan onze Crafter gesteld was en prijsopgave gedaan was. Zou er terug gebeld worden voor de bevestiging van de definitieve afspraak. Ik heb zelf 4 dagen lang iedere dag gebeld. De dame aan de telefoon heeft me gezegd, dat ze de persoon in kwestie ook een email zou sturen. Nadat deze heer nog steeds niet gereageerd had, zelf maar eens naar de dealer gereden. Meneer stond me te woord met een rode kop en wist niet waar hij moest kijken. Het ergste is nog, dat andere mensen namens van den Udenhout excuses kwamen maken............

super

allles volgens afspraak verholpen

Balkweg 1

5232 BT 's-Hertogenbosch

Over Autobedrijf Van den Udenhout

WELKOM BIJ VAN DEN UDENHOUT GROEP Autobedrijf Van den Udenhout is één van de grootste Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA en Volkswagen Bedrijfswagens dealers van Nederland, met vestigingen in Eindhoven, 's-Hertogenbosch, Oss, Boxtel, Veldhoven en Best. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel (Carlux Autoschade) en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC).

Over van den Udenhout

Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT, CUPRA, ŠKODA & Kalkhoff e-bikes dealer van Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Helmond, 's-Hertogenbosch, Oss, Son, Veldhoven en Veghel. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel (Carlux Autoschade) en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC).