Goed personeel

Geweldig !!!!!

Gewoon met wederzijds respect behandeld

Fantastisch!

Ik ben onder de indruk van de manier waarop Koen mij geholpen heeft bij de keuze voor een nieuwe auto. Tijdens het wachten op deze auto werd ik goed op de hoogte gehouden. Uiteindelijk was het ophalen van de auto een super leuk feestje!

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Zoals altijd heel tevreden!

Duidelijke communicatie vooraf. Fijn systeem om online, tijdens de werkzaamheden, steeds up to date te zijn van de status. Altijd zeer klantvriendelijk en lekkere koffie :)

Deskundig

Perfecte afhandeling

Altijd perfecte service

Dit is de 3e keer dat we hier een auto aanschaffen. Ze zoeken altijd de beste auto die bij jouw wensen past. Zeker een aanrader!

uitstekend, gastvrij, attent

Grandioos

Heel goed en vriendelijk geholpen. Alles snel geregeld en prima aflevering van de auto.

gewoon uitstekend

prettig ervaren,

Goed / correct/transparant

Goed/correct/ duidelijk/eerlijk

uitstekend

Gemakkelijk om afspraak te maken, duidelijke communicatie over de kosten en overleg over eventuele extra kosten. Op tijd klaar.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

Duidelijk en een goede service

Ik was blij, dat Thijs Duisters mijn auto ophaalde en weer terug bracht. Hij woont net als ik in Boxtel

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (SEAT/ ŠKODA)

Vertrouwde autobedrijf, professionele afhandeling.

Ik kom al enkele jaren bij dit adres en ervaar altijd een hartelijk welkom, duidelijke uitleg, professionele afhandeling en uitstraling, goede communicatie wanneer ik de auto weer kan halen en wat er aan de auto is gebeurd. Ik kan altijd gebruikmaken van een fiets, gemakkelijk geregeld.

Klant vriendelijk

Goed geholpen

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

Super gastvrij en laagdrempelig.

Glenn was mijn contactpersoon. Hele fijne vent. Lekker makkelijk in de omgang waardoor alles soepel verliep!

Vriendelijk en deskundig

Kom er al jaren nog nooit problemen gehad

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Allereerst via de telefoon contact gehad en aansluitend een afspraak gemaakt. Fijn gesprek met Pierre van Engelen gehad en alle mogelijke uitleg over de aanschaf van een nieuwe auto. Deze ook gekocht, goede info gedurende het proces gekregen en zelfs een filmpje toegestuurd omdat we wat langer op onze auto moesten wachten, Kortom heel erg klant vriendelijk, attent en bekwaam. Ook alle tijd genomen en uitleg gekregen bij het ophalen van onze auto, kortom alleen maar lof, we zijn zeer tevreden.

Heel fijn geholpen

Prettig geholpen bij binnenkomst en verkoop en fijne uitleg bij aflevering

Persoonlijke service

Prettige en zeer vlotte service

Snel op weg met een nieuwe Audi A5

Na weken van zoeken had ik eindelijk mijn gewenste auto gevonden. Precies in de juiste kleur, met de nodige opties. Vanuit Van den Udenhout is vervolgens alles gedaan om de levering mogelijk te maken. En dat ging nog sneller dan verwacht. Vervolgens was het een kwestie van de aflevering inplannen. Ook het ophalen van de auto was goed geregeld. Het is toch iets bijzonders wanneer je dan, na een goed kop koffie, persoonlijke aandacht en een uitgebreide uitleg, je weg kan rijden met de auto die ingesteld is naar mijn voorkeuren. Dat maakte de eerste kilometers dan ook erg fijn.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

Service tijdens afspraak om te huilen

Sinds 2024 voor het eerst na jaren weer een Volkswagen gekocht. Voor de eerste service beurt telefonisch contact opgenomen mbt de kosten en voor het inplannen van de afspraak. Tot mijn verbazing werd ik verzocht online een afspraak te maken en voor de kosten ook. Vervolgens online een afspraak gemaakt en kreeg keurig op de onderhoudsdag een email met de kosten voor een kleine beurt. In de middag werd ik verrast door een email dat het een grote beurt betrof en andere kosten. Tijdens het ophalen gevraagd om duidelijkheid te geven omtrent de veranderingen in de onderhoudsbeurt. De man aan de balie kwam niet verder dan “ ze hebben meer dingen moeten controleren aan de Volkswagen”. Op de vraag is er dan niets vervangen, kreeg ik geen antwoord. Ik hoop dat dit maar een samenloop van bijzonderheden is geweest anders is er toch echt iets goed mis.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Oss

Uitstekend geholpen door Dennis!

We zijn goed geadviseerd bij het leasen van een nieuwe Volkswagen Polo in Udenhout Den Bosch. Vanaf begin tot eind een uitstekende service en we werden voortdurend op de hoogte gehouden over de status van de auto. De dag van aflevering was werkelijk een feestje. Met dank aan alle goede zorgen en uitleg van Dennis.

• Klantvriendelijkheid
  • In welke vestiging bent u geweest? N.v.t.

Goede service in een mooie zaak met een groot hospitalityhart.

goede ervaring met het regelen ophalen van mijn vw polo.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

Mooie showroom, vriendelijke en betrokken verkopers en werkplaatsmedewerkers.

Reeds geruime tijd klant. Uitstekende service, goed bereikbare locatie, nette prijzen.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veldhoven

snel en goed geholpen

het was het zelfde als de keren daarvoor. Ikben zeer tevreden.

Balkweg 1

5232 BT 's-Hertogenbosch

Over Autobedrijf Van den Udenhout

WELKOM BIJ VAN DEN UDENHOUT GROEP Autobedrijf Van den Udenhout is één van de grootste Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA en Volkswagen Bedrijfswagens dealers van Nederland, met vestigingen in Eindhoven, 's-Hertogenbosch, Oss, Boxtel, Veldhoven en Best. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel (Van den Udenhout Schade) en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC).

Over van den Udenhout

Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT, CUPRA, ŠKODA & Kalkhoff e-bikes dealer van Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Helmond, 's-Hertogenbosch, Oss, Son, Veldhoven en Veghel. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel (Carlux Autoschade) en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC).