Ik heb tot nu toe enkel contact gehad met de receptie en een verkoper.
De auto heeft goed onderhoud gehad.
Goede voorlichting gehad en afstemming op persoonlijke situatie. Ik ben geen onderhandelaar of koopjesjager en wil graag "to the point" benaderd worden. Daar werd prima op gereageerd. Ervaringen elders (Hyundai) waren compromisloos en afstandelijk.
Het was eenvoudig een afspraak te maken. Contact op locatie en afstand verliep vlot en men kwam mij tegenmoet in de (klein beetje extra) kosten in een twijfelgeval.
Snel en makkelijk geholpen worden, prima uitleg over wat er gebeurd is met de auto en wat er echt moet gebeuren. De crossans en koffie waren heerlijk
Alles werd vanaf het begin zeer goed uitgelegd, ook na verschillende mails van mij naar de verkoopleider Thijs toe. Zeker een 10+ waard.
Als klant werden we tijdige geïnformeerd en voor eventuele vragen konden we altijd bellen. Vijf jaar geleden is door ons ook een auto geleased bij U waarbij we ook prima zijn geholpen.
je wordt altijd deskundig professioneel geholpen, en de cappuccino is altijd lekker
Super geregeld allemaal, van informatie op De website, tot de aflevering van de auto, in mijn geval alles in 1 week!
Goede service, vriendelijk personeel
Vriendelijkheid ten top, en goede kennis van alles. Super bedrijfswagens afdeling in Den Bosch
De medewerkers aan de VW huurdesk waren vriendelijk en behulpzaam. Het enige puntje was toen ik mijn VW huurauto kwam inleveren en niemand me even naar de Skoda garage kon brengen om mijn lease auto op te halen. Bij Skoda zeiden ze daarop, had maar even gebeld, hadden wij je opgehaald, maar dat vond ik zelf overdreven. Prima om even te lopen, maar er werd niet eens moeite gedaan toen ik de vraag stelde er werd vooral moeilijk gekeken. Terwijl er zeker 10 man van Vd Udenhout rondliepen in de showroom en die zagen er niet uit alsof ze druk bezig waren.
Auto netjes optijd kunnen ophalen. Door mijn bestelling in de webshop (mattenset) welke bij de dealer was aangekomen wat onduidelijkheid. Dit was snel opgehelderd en verder ook geen probleem.
erg prettig, geholpen in garage
Het hele proces liep als 'n trein!
Kom al jaren en zeer tevreden
Na 25 jaar trouwe klant te zijn is mijn ervaring de afgelopen 2 maanden 180 graden gedraaid. Na een flinke rekening van 1.800,- in januari begon de ellende. De uitlijning was bij mijn nieuwe banden niet goed gegaan. Foutje. Terug gegaan, speling in de banden verholpen, maar extra (3e) afspraak nodig om het goed af te maken. Kan gebeuren. Paar dagen later: motoraandrijvingslampje brandt. Volgende dag direct naar garage. Lampje was inmiddels uit: reactie aan de balie: ach, wat doet u als uw computer vastloopt, herstarten, en als het dan weer werkt gewoon doorgaan. Toch even goed nagekeken en niets gevonden. Wel een opmerking dat het lijkt alsof er nieuwe onderdelen zijn geplaatst door anderen (bijzonder omdat ik alleen/altijd bij Udenhout in onderhoud ben geweest). 2 dagen later, lampje brandt continu: er blijkt een bout weg te zijn. Rekening 99,- die niet wordt gevorderd omdat ik geen goedkeuring voor reparatie heb gegeven. De ochtend van de uitlijning: of ik wil tekenen voor de kosten 125,- en een huurauto 25,- (fijner rijden pas geldt niet voor reparaties <1,5 uur). Geen probleem ik neem ook liever een fiets. Die hebben we niet meer, besluit van de directie. U mag wel een app downloaden voor een elektrische fiets en 10,- afrekenen. Ik bied aan om te wachten. Dat mag maar de reparatie is in de loop van de middag. Ik besluit zwaar geïrriteerd dan maar de bus te nemen (die staakt als ik bij de bushalte aankom, dus ik ga lopen. Ook beter voor me om de irritatie eruit te lopen). Ik schrijf dezelfde ochtend een klacht naar de verkoper waar ik plezierig zaken mee heb gedaan. Hij reageert keurig en gaat het aankaarten bij de aftersales manager. Na 2 weken: geen reactie. Kortom zwaar teleurgesteld in Udenhout Eindhoven. Ik had gekozen voor een vakgarage (en bijbehorende hogere kosten) om geen gedoe te krijgen maar als het tegenzit leer je elkaar echt kennen......
Beste Erik, Vanzelfsprekend vinden wij het erg vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over onze service. Uw bericht is doorgezet naar de betreffende afdeling om vervolgens met u contact op te nemen om het verder te bespreken voor een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Autobedrijf Van den Udenhout
Geweldig het online “inchecken” en dan meter door naar leenfiets. Mooi alles via app te regelen; zelfs ontgrendelen!
Vestiging Veghel komt afspraken na, service gericht en klantvriendelijk. Minpunt is moeilijke bereikbaarheid vestiging Veghel via de collectiviteits klantservice. Afspraak maken telefonisch is bijna niet mogelijk.
Goede service en communicatie! Zeer tevreden!
Goede ervaring. Ben al langer klant. Wat opvalt is ondanks de grootte van het bedrijf er toch persoonlijke aandacht blijft.
M’n auto was voor de 2e keer niet gewassen en hij regelde als nog dat dit even snel gebeurde (nadat ik m’n teleurstelling uitte).
Vanaf moment 1 gelijk zeer open en duidelijk behandeld
Balkweg 1
5232 BT 's-Hertogenbosch
WELKOM BIJ VAN DEN UDENHOUT GROEP Autobedrijf Van den Udenhout is één van de grootste Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA en Volkswagen Bedrijfswagens dealers van Nederland, met vestigingen in Eindhoven, 's-Hertogenbosch, Oss, Boxtel, Veldhoven en Best. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel (Carlux Autoschade) en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC).
Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT, CUPRA, ŠKODA & Kalkhoff e-bikes dealer van Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Helmond, 's-Hertogenbosch, Oss, Son, Veldhoven en Veghel. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel (Carlux Autoschade) en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC).