Tijdens het aankoopproces, terwijl we in het buitenland verbleven, en ik zijnde digibeet, zijn we door de heer van Doren heel goed begeleid
Prima voorgelicht over de aanschaf van een nieuwe auto. Kundig, professioneel en super klantvriendelijk. Ook na aflevering regelmatig nabellen. Zeer goede empathie.
Elke keer weer prima service in een mooie ambiance.
A tot z goed gegaan
De VW ID.7 Tourer Pro is een heerlijke, ruime auto om in te rijden.
Als altijd uitstekend
Makkelijke online planning van de afspraak, keurig ontvangen bij het bezoek aan de garage, vervangende electrische fiets en na afloop weer goede uitleg van hetgeen is verricht aan de auto.
Alles is volgens afspraak geregeld. En ik werd tussentijds op de hoogte gebracht van aanvullende werkzaamheden.
Kwam voor onderhoudsbeurt en er werden gebreken vast gesteld die eigenlijk nog niet aanwezig mochten zijn. De werkplaats nam contact met me op en heeft het met coulance en garantie hersteld en de onderhoudsbeurt verder volgens afspraak uitgevoerd en omdat het langer ging duren ivm onderdelen een vervangauto gratis beschikbaar gesteld.
Nog nooit terug geweest voor iets dat niet in orde was
Alles keurig en netjes gedaan zoals afgesproken.
Het digitaal maken van een afspraak gaat prima. Ik maakte de afspraak voor een melding van het aircosysteem. De afspraak was ergens in de middag gepland, en ik kon er op wachten. Later een e-mail gekregen, dat het beter was om de auto de hele dag te brengen. Na ongeveer 20 minuten wachten aan de servicebalie de reparatie aangemeld. Er waren 5 mensen voor mij, maar het duurde erg lang voordat alle pc-schermen bijgewerkt waren. (3-4 schermen per balie) Na het doorgeven van mijn naam, moest daar een kenteken bij gezocht worden. (Ik kreeg toch het gevoel dat ik een kenteken was, en geen klant) Per sms kreeg ik ter plaatse een berichtje dat de auto ingeleverd was. Via het klantenportaal zou ik op de hoogte gehouden worden van de voortgang. In tegenstelling tot dat, toch een verrassend telefoontje gekregen met de mededeling wat de diagnose was, en de oplossing. De auto zou einde middag weer gereed zijn om opgehaald te worden. Om 10 over 5 bericht gekregen dat de auto klaar was. Maar dat dit voor 17.30 diende te gebeuren. Met een half uur reistijd ging dat niet lukken. Ongemakkelijk, maar geen enorm probleem. De volgende ochtend de auto opgehaald. 3 mensen in de rij, en schermen die bijgewerkt moesten worden, duurde het weer 15 minuten. Misschien is een kaartjes automaat een tip. Kaartje trekken, kopje koffie en wachten tot het nummer aan de beurt is. (ter geruststelling, dit zal ook wel automatisch kunnen middels een beeldscherm) Dat de reparatie niet naar tevredenheid was, daar kan de organisatie niets aan veranderen. Dat is een technische zaak. Dus mijn ervaring was niet geweldig.
Beste Hans, Hartelijk dank voor je feedback. We vinden het vervelend om te vernemen dat je ontevreden bent over onze service. We hebben je klacht doorgestuurd naar de betreffende afdeling en zij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Autobedrijf Van den Udenhout
niks aan toe te voegen
Prima service en erg klantvriendelijk bedrijf
Service was prima Glen en Daan hebben ivm vakantie mij snel en goed geholpen met al mijn wensen en rij de auto nu 2 weken en ben zeer tevreden zelfs nog achteraf gebeld of auto bevalt
Begeleiding tijdens de aankoop was fijn en werd op de hoogte gehouden over het verloop van het leveren van de auto.
Was met ophalen aan de vroege kant, Mocht even in de werkplaats gaan kijken, beetje buurten met autoliefhebbers. Top.
Van Udenhout geef je het vertrouwen dat je auto in goede handen is. De service wordt keurig uitgevoerd met een aanbeveling wat er de volgende beurt noodzakelijk kan zijn aan vervanging en onderhoud.
Netjes gewerkt, auto keurig gewassen
Herkenning en een luisterend oor. Niets is teveel, kennis en kunde.
Over het algemeen worden de werkzaamheden aan de auto goed uitgevoerd en worden afspraken nagekomen. Een probleem vind ik wel de termijn waarop een afspraak kan worden ingepland, dit duurt geregeld meer dan 1 maand.
Ik ben tevreden
Prettige ontvangst door Wilbert, goede afstemming over de uit te voeren werkzaamheden en tussentijdse communicatie over het verloop van de servicebeurt. Bij het ophalen van de auto heeft Wilbert de werkzaamheden toegelicht, ondanks dat er een systeemstoring was. De rekening is twee dagen later per post bezorgd.
Balkweg 1
5232 BT 's-Hertogenbosch
WELKOM BIJ VAN DEN UDENHOUT GROEP Autobedrijf Van den Udenhout is één van de grootste Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA en Volkswagen Bedrijfswagens dealers van Nederland, met vestigingen in Eindhoven, 's-Hertogenbosch, Oss, Boxtel, Veldhoven en Best. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel (Carlux Autoschade) en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC).
Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT, CUPRA, ŠKODA & Kalkhoff e-bikes dealer van Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Helmond, 's-Hertogenbosch, Oss, Son, Veldhoven en Veghel. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel (Carlux Autoschade) en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC).