Goed geholpen

Prettige gesprekken en een mooie overdracht

• Service N.v.t.

heel fijn

Heel erg gastvrij ontvangen, goed uitleg. Men nam de tijd voor mij.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

Autobedrijf of ICT belangen?

Jullie gaan de verkeerde kant op met de dienstverlening. Als klant zoek ik persoonlijke benadering. En niet een ICT platform, waar je afspraak maakt, online incheckt (!) en met een computer praat nadat je een keuzemenu krijgt. Computer says no! Ik wil best betalen voor goede dienstverlening, maar dan wil ik handen aan de auto. Beetje luisteren naar je klant en niet alles in protocollen dichttimmeren. Worden je medewerkers ook niet blij van. Die willen wel en zijn behulpzaam. Mijn advies: stop met die ICT winkel. Doe waar je voor staat: contact met je klant. Anders raak je ze kwijt. Fijn weekend van een bezorgde VW-klant.

Zeer goed geholpen

Geen verkooppraatjes maar direct naleving van beloftes.

• Klantvriendelijkheid
  • In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (SEAT/ ŠKODA)

goede ervaringen met service afspraken en uitvoering

altijd goede ervaringen met de uitvoering en de planning van service en reparatie afspraken aan mijn skoda octavia leaseauto

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veldhoven

zoals ik gewend ben bij van den Udenhout

gewoon een kundige en goede garage

Perfect geholpen door Dennis

Tevreden

Goede service, kundig en vriendelijk personeel

Enorm goed geholpen

Voel me als klant gewaardeerd. Duidelijke beschrijving van alles. Communicatie is heel goed. Werd opgehaald en gebracht. Voelde als een warm bad.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

Van den Udenhout is een bedrijf met vriendelijk en deskundig personeel.

Fijne communicatie via de app. Vragen werden snel beantwoordt.

Geholpen naar tevredenheid

Alles netjes uitgelegd wat er moest gebeuren en wat er is gebeurt.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Professioneel bedrijf met uitstekende service!

Ik heb via de uitnodiging in de mail heel eenvoudig een afspraak kunnen maken. Ik werd goed op de hoogte gehouden van alles en heb zelfs online kunnen inchecken zodat het zo min mogelijk tijd kost. Vriendelijk en behulpzaam personeel en alles was goed geregeld van het brengen van de auto tot het weer ophalen na de beurt!

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Betrouwbare dealer met aandacht voor de klant

Goede ontvangst, prettige sfeer, deskundige mensen en er wordt uitgebreid de tijd genomen.

Prima ervaring

Duidelijke communicatie. Tijdens onderhoud en APK wordt de klant precies op de hoogte gehouden via mail en SMS

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Prettige service en vakkundig geholpen

De anwb kon de oorzaak van de lekke band niet vinden. VD Udenhout heeft dit netjes opgelost, terwijl ik rustig kon genieten van een ontbijtje.

Onderhoud volgens verwachting

Q2 voor grote beurt en APK gebracht; Onderhoud is goed uitgevoerd. Er was met uitlezen klein probleem geconstateerd met microswitch automatische rem; die is vervangen. Advies voor paar zaken inclusief achterbanden die laatste heb ik nog niet laten doen. Auto was rond gevraagde tijdstip klaar, goede uitleg gekregen, ben tevreden over geheel.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Betrouwbaar, service gericht en vriendelijk

Ik heb eind Juli 2022 een occasion gekocht (VW T-Cross 2019). Het afleveren was op een leuke manier, met een leuke attentie. De after-sales is geweldig. Natuurlijk zijn er altijd kleide dingen die je tijdens gebruik merkt (ruitenwisser, klein krasje). Na melding werd dit meteen verholpen door even langs te komen, acute hulp zelfs door Willem Rossen zelf. Aanrader voor iedereen die een betrouwbare dealer zoekt !

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Oss

Persoonlijke aandacht met uitstekende service

Ik voelde mijzelf welkom in de showroom. Ik kon alles vragen. De uitleg was prima.

Intens goed!

Zoals gewoonlijk is alles gewoonweg goed. Van het maken van de afspraak tot de werkzaamheden tot de factuur.

Klantvriendelijk, helder en snelle communicatie

Klantvriendelijk, helder en snelle communicatie

Goed en snel geholpen

Heel goed geregeld

Auto opgehaald en thuis gebracht door medewerker

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

Vriendelijk, service gericht en =denken in oplossingen

Vriendelijkheid van de medewerkers straalt er vanaf. Laten duidelijk blijken dat ze er alles aan willen doen om de klant tevreden naar buiten te laten lopen. Ze waren wat zaken vergeten bij me (kan gebeuren), maar juist door te laten merken dat ze het zich aantrekken, met meerdere oplossingen komen waaruit ik vervolgens kan kiezen, geeft aan dat ze zich inleven in de belevingswereld van de klant.

Zeer klantvriendelijk

Snel geholpen, kundig

Niet alles is opgelost.

Er word gezegd dat zaken zijn opgelost maar dat blijkt dan niet zo te zijn. Sterker nog, na de onderhoudsbeurt kwamen er gebreken aan het licht die ik nog nooit had gezien. Die werden wel weer opgelost maar ik werd daar niet blij van, vooral niet toen ik vast kon stellen dat er door het repareren nogmaals vervolgschade is ontstaan. Ik zou bijna zeggen dat er sprake is van prutswerk. Ik word wel vriendelijk behandeld maar daar worden de problemen niet minder van.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veghel

Balkweg 1

5232 BT 's-Hertogenbosch

Over Autobedrijf Van den Udenhout

WELKOM BIJ VAN DEN UDENHOUT GROEP Autobedrijf Van den Udenhout is één van de grootste Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA en Volkswagen Bedrijfswagens dealers van Nederland, met vestigingen in Eindhoven, 's-Hertogenbosch, Oss, Boxtel, Veldhoven en Best. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel (Carlux Autoschade) en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC).

Over van den Udenhout

Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT, CUPRA, ŠKODA & Kalkhoff e-bikes dealer van Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Helmond, 's-Hertogenbosch, Oss, Son, Veldhoven en Veghel. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel (Carlux Autoschade) en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC).