Vond de inruilprijs aan de karige kant.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Heel fijn geholpen met bestellen en met afleveren.

Wij waren al bekend met Jorgen Damen met de vorige auto die we via hem besteld hebben en nu speciaal gevraagd naar hem. Hij luisterde goed naar de wensen en het aanbod was erg goed. De aflevering was ook erg fijn. We kregen antwoord op onze vragen en ook nadat we thuis waren werd er gevraagd of alles klopte.

Servicegericht

Correct uitleg, eerlijk, goede en snelle service, vriendelijk en proactief geholpen. Er was wat onduidelijkheid omtrent de werking van Apple car play maar dit is prima verholpen.

Erg behulpzaam en geruststellend

Gedurende het proces van bestellen en uiteindelijk afleveren ben ik goed geholpen door 1 vast aanspreekpunt. Timo beantwoorde mijn vragen tussendoor en nam ook altijd persoonlijk contact op, in plaats van een mailtje. Ook na de aflevering werd contact opgenomen om te vragen naar mijn ervaring en tevredenheid en mocht ik ook in de toekomst altijd gebruiken maken van dezelfde contactpersoon bij vragen. Het was erg prettig om altijd iemand te spreken die op de hoogte is van de situatie.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

Snel geholpen, goede communicatie en prima aflevering

Ik was op zoek naar een snel leverbare VW Tiguan Allspace en vond deze bij Vd Udenhout. Prachtig geconfigureerde auto die op mijn verzoek werd gereserveerd en vervolgens werd klaargemaakt voor levering. Aflevering met duidelijke instructie, goede koffie en een prettige sfeer!

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

keurig nette en correcte verkoop

Alle afspraken keurig netjes nagekomen en ook na levering snelle terugkoppeling bij vragen.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Het was even spannend, maar door het doorzettingsvermogen en meedenken is het toch gelukt ;-)

Super fijne en behulpzame autodealer! Het begon al met een goed ontvangst, goede uitleg en prettige sfeer. Daarna kwam de bestelling en afwikkeling. Helaas bleek het niet makkelijk te zijn om de auto op tijd te kunnen leveren. Maar het is uiteindelijk toch gelukt. Met de juiste finishing touch (mooie velgen/nummerplaat/ logo) zijn wij meer dan tevreden over van Udenhout.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veldhoven

Goed geholpen door Jorgen bij nieuwe auto

Goede begeleiding en altijd klaar om vragen te beantwoorden.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Zeer vriendelijk & deskundig!

Prima geholpen; heel prettig

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

Goede service, niks op aan te merken

Geweldig!

Ze hebben er alles aan gedaan om de aflevering van de auto plezierig te laten verlopen.

Excellent!

Keurige afhandeling en uitleg. Zeer tevreden!

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

We zijn heel hartelijk ontvangen waarna een prima uitleg over de auto.

We zijn heel hartelijk ontvangen waarna een prima uitleg over de auto.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

Het is toch gelukt om de ID4 op kenteken te zetten voor het eind van 2021 !

Het is toch gelukt om de ID4 op kenteken te zetten voor het eind van 2021 !

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

zeer goede en duidelijke uitleg

Prettige, vakkundige man, die verdieping in zijn vak legt.

Prima geholpen

• Klantvriendelijkheid
  • In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (SEAT/ ŠKODA)

Professionele organisatie

Professionele medewerkers die meedenken in oplossingen en collegiaal naar elkaar zijn. Alle onze vragen en verwachtingen zijn goed en fijn beantwoord.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veldhoven

Altijd bereikbaar en een antwoord.

Altijd bereikbaar en een antwoord.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

Goede hulpverlening met een snelle afhandeling van vragen!

Zowel bij de proefrit als bij de bestelling ben ik zeer goed en adequaat geholpen. geen wachttijden en meteen een terdege gespecialiseerde verkoper die je van a tot z begeleid, top!

• Klantvriendelijkheid
  • In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (SEAT/ ŠKODA)

Aandacht maakt alles mooier.

Er is alles aan gedaan ID3 nog in 2021 op kenteken te zetten. Mijn auto werd afgeleverd tijdens een Lock down. Ze hebben er bij vd Udenhoud alles aan gedaan om dit goed en netjes te regelen binnen alle beperkingen. Goed geregeld!

Nette dealer

Als ik afga op de onderhoudsmomenten dan vind ik dat ze het heel netjes doen bij vd Udenhout. Ook vriendelijke, nette mensen. Je krijgt op voorhand een prijsindicatie die in de praktijk ook vaak klopt. En voor, tijdens het onderhoud hebben ze een handig online dialoog-systeem waarbij je op de hoogte gehouden wordt en vragen kunt stellen. Ze hadden ook wel wat goed te maken in dat opzicht want de aankoop van onze auto vond ik beneden pijl hoe dat is verlopen. Afspraken niet nakomen, geen of onvoldoende antwoord geven op vragen. Navigatiesysteem stond nog vol info vd vorige eigenaar en verkeerde banden gemonteerd. Maar door de jaren heen zeker wel weer een tevreden klant geworden.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

fijn contact met de verkoper en een hele nette aflevering gehad.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

Zeer goede begeleiding bij het afleveren van de auto

Afgelopen zondag mocht ik de langverwachte ID4 in ontvangst nemen. We werden onthaald met een bosche bol en koffie en zelfs een mooie fles champagne stond klaar. Na de administratie heeft Jeroen Meijer mij zeer uitgebreid door alle opties van de ID4 heengeholpen en diverse dingen helder uitgelegd. Erg tevreden, voelde echt als een feestelijk uitje.

Goede services

1ste onderhoudbeurt gehad, moesten wat extra dingetjes gedaan worden. Meteen hebben hun overlegd of het goed was dat ze deze gingen uitvoeren. Prima services !

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Het vertrouwen in een fijne relatie werd al gevormd.

De garagemedewerkers hadden een ongekunstelde gastvrijheid en stelden zich op gelijke voet met ons.

Balkweg 1

5232 BT 's-Hertogenbosch

Over Autobedrijf Van den Udenhout

WELKOM BIJ VAN DEN UDENHOUT GROEP Autobedrijf Van den Udenhout is één van de grootste Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA en Volkswagen Bedrijfswagens dealers van Nederland, met vestigingen in Eindhoven, 's-Hertogenbosch, Oss, Boxtel, Veldhoven en Best. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel (Carlux Autoschade) en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC).

Over van den Udenhout

Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT, CUPRA, ŠKODA & Kalkhoff e-bikes dealer van Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Helmond, 's-Hertogenbosch, Oss, Son, Veldhoven en Veghel. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel (Carlux Autoschade) en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC).