Bij vragen de tijd genomen, en vriendelijk te woord gestaan
Dennis is een integere en aardige verkoper. Hij heeft oog voor je behoeftes en houdt je goed op de hoogte (zelfs in het weekend). Alles is geleverd zoals besteld en ondanks de leverachterstanden ivm het chiptekort nog mooi in 2021 op naam gezet!
Van bestellen tot afleveren goed geholpen en goede uitleg gehad.
Alles is gegaan zoals het hoort in het proces en alle afspraken zijn nagekomen. Ik verwachtte ook dat de auto volledig gewassen zou zijn. Dat is wel als ik mijn Audi een grote beurt laat geven bij Van den Udenhout en ik meen mij te herinneren dat dit ook bij VW werd gedaan toen ik nog een Passat had. Helaas stond de auto vuil en niet uitgezogen klaar. Misschien verwachtte ik meer dan Van de Udenhout bij VW standaard levert.
Ze zijn altijd vriendelijk en ze leveren altijd goed werk.
Snelle en goede service
Band kapot op ongelukkige plek, niet te repareren. Dezelfde dag al een nieuwe band geregeld en gemonteerd.
Goed onthaal, goede uitleg.
Goede communicatie over voortgang bestelling
Goed geholpen
Nieuwe auto volgens afspraak in ontvangst genomen. Duidelijke tekst en uitleg gekregen over de mogelijkheden en het gebruik van de nieuwe auto.
Nieuwe auto gekocht. Fijne verkoper, veel tijd en aandacht in de verkoop en erg klantvriendelijk. Van Udenhout Oss is zeker een aanrader!
Bij binnenkomst rondgekeken voor een VW ID3...verkoper sprak ons aan. Opties uitgelegd. Vrij snel overgegaan tot koop Tevreden over de manier waarop we geholpen werden
Alles is volgens afspraak afgehandeld
Vlotte verkoper
Vriendelijke ontvangst, snelle service, duidelijkheid en kostenoverzicht voor het repareren en vervangen van onderdelen.
Min punt is dat men de klant verplicht jaarlijks een inspectie te laten uitvoeren ondanks gereden km
Uiterst tevreden
Correct ontvangen , men wist dat mijn auto zou komen , Goeie koffie met koekje
Ik werd zeer hartelijk ontvangen. Omdat ik wat langer moest wachten ben ik boven gaan werken. Hier kwam meerdere malen iemand langs om na te vragen of ik nog voldoende drinken had.
Frank Govers <[email protected]> vr 17 dec. 19:44 (5 dagen geleden) aan info Geachte heer/mevrouw, Graag wil ik mijn onvrede over de uitgevoerde werkzaamheden op vrijdag 19 november, woensdag 8 en donderdag 9 december met u delen. Op vrijdag 19 november is mijn auto bij van Udenhout Eindhoven neergezet voor een servicebeurt. Bij de info balie, waar ik mijn sleutel afgeef, heb ik direct kenbaar gemaakt dat de Adblue niet hoeft worden bijgevuld, omdat ik dit de avond daarvoor nog zelf had gedaan. Helaas constateer ik dat de kosten van € 15,= exclusief btw toch in rekening zijn gebracht. Bij de vorige servicebeurt is dit ook zo gebeurd. Na een telefoontje werd mij verteld dat ik gelijk had en dat de administratie dit fout gedaan had. Kan gebeuren, maar voor de tweede keer is dit bij mij geen toeval meer! Bij het ophalen van de auto kreeg ik te horen dat de koelvloeistof er roestig uitzag en dat ik hiervoor een afspraak van een dag moest plannen vanwege het demonteren van de kachel en de leiding die door de motor heen loopt etc... Ik heb mijn auto keurig op dinsdagavond 7 november neergezet zodat de monteur er op woensdag direct aan kon beginnen. Helaas moest ik dinsdag einde dag zelf informeren hoe het ermee was. De medewerker vertelde mij dat de werkzaamheden toch wat langer gingen duren en dat de auto nog niet klaar was. Als ik wilde kon ik nog wel een auto huren?? (raar als jezelf de afspraak niet nakomt dat ik dan maar iets moet huren). Op donderdag 9 december kreeg ik in de ochtend een telefoontje dat de auto klaar stond. Bij het ophalen vertelde de medewerker mij dat het euvel was opgelost, er zat een roestige drukmeter in die was vervangen en alles was keurig doorgespoeld en nu in orde. Fijn dat het is opgelost! Helaas constateer ik vandaag vrijdag 17 december dat de koelvloeistof er weer roestig uitziet en neem direct telefonisch contact op met van Udenhout. De medewerker vertelt mij doodleuk dat er niets is vervangen en dat alleen de leiding was doorgesp
Beste Frank, Vervelend om te vernemen dat onze service niet naar tevredenheid is verlopen. Uw contactgegevens zijn doorgestuurd naar onze afdeling in Eindhoven, zodat we hopelijk met u in contact kunnen komen en het probleem kunnen verhelpen.
auto was sneller klaar dan ik had verwacht
Winterbeurt en wielenwissel werd snel uitgevoerd, prijs marktconform. Vriendelijke te woord gestaan en geholpen.
Gemakkelijk afspraak maken, leenfiets, prettige ontvangst, duidelijke uitleg en prijsindicatie, overleg over meerwerk
Balkweg 1
5232 BT 's-Hertogenbosch
WELKOM BIJ VAN DEN UDENHOUT GROEP Autobedrijf Van den Udenhout is één van de grootste Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA en Volkswagen Bedrijfswagens dealers van Nederland, met vestigingen in Eindhoven, 's-Hertogenbosch, Oss, Boxtel, Veldhoven en Best. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel (Carlux Autoschade) en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC).
Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT, CUPRA, ŠKODA & Kalkhoff e-bikes dealer van Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Helmond, 's-Hertogenbosch, Oss, Son, Veldhoven en Veghel. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel (Carlux Autoschade) en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC).