Gezellig, professioneel en goed verzorgd.

Het duurde even voordat mijn auto geleverd kon worden maar ik ben goed op de hoogte gehouden. De levering was perfect, en de auto trouwens ook.

uitstekend

Alles goed voor de auto. Alleen te koud in de hal om daar te wachten, ben daarom toch maar naar huis gegaan en het belletje afgewacht, dat de auto klaar was. Volgende keer hoop ik dat de verwarming wel aanstaat. mvg, Miguel

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veghel

Duidelijke communicatie en goede service

Vooraf duidelijke communicatie over de service beurt. Toen de kosten hoger bleken uit te vallen werd ik direct gebeld met een uitleg en voor een akkoord..

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Helmond

Prima service, ik kon toch blijven wachten (APK), terwijl dat niet gepland was, er stond een leenfiets voor me klaar. Die fiets was een misverstand. Ik had bij de opmerkingen gezet dat ik wilde blijven wachten, maar moest ook iets invullen bij de vraag of ik vervangend vervoer nodig had, dus daar maar leenfiets ingevuld. De opmerking over blijven wachten was denk ik over het hoofd gezien. Maar goed opgelost. Wel vreemd dat ik altijd 2x een enquête krijg na afloop.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Oss

Wisseling van zomer naar winter wielen set. Goed verlopen.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Ik ben uitstekend geholpen.

Zeer klantvriendelijk en uiteindelijk kon ik mijn auto ook nog eerder ophalen dan verwacht.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Van Udenhout is een hele fijne dealer

We zijn heel prettig, goed en vriendelijk geholpen. We werden goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden. Bij het afhalen van de auto werd ook nog alles duidelijk uitgelegd, heel fijn!

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Alweer prettig geholpen met de aanschaf van een nieuwe Volkswagen

Bij aankomst in de showroom wordt je direct vriendelijk geholpen door deskundig personeel die direct antwoord heeft op al mijn vragen. Alle mogelijke opties worden rustig doorgesproken en uitgewerkt in een overzichtelijke offerte. Na het bestelproces werd ik duidelijk op de hoogte gehouden van de uitlopende levertijd waarmee vrijwel alle autofabrikanten nu te maken hebben. Bij aflevering wordt rustig de tijd genomen voor een complete uitleg en werd ook direct allen ingesteld. Voor de volgende Volkswagen kom ik zeker weer terug bij van Udenhout in Den Bosch.

Vriendelijk en professioneel

Na een warme ontvangst met een kopje koffie, werd ik keurig geintroduceerd aan mijn nieuwe leaseauto, inclusief een stukje instructie in de auto. Ik ging naar huis met een leuk kadootje, en een nieuwe auto!

• Klantvriendelijkheid
  • In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (SEAT/ ŠKODA)

Was als vanouds prima

Was als vanouds prima

gewoon goed geregeld

De zaken waarvoor ik een afspraak gemaakt zijn prima uitgevoerd. Keurig conform afspraak.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Oss

Fijne en duidelijke uitleg bij aflevering nieuwe wagen

Vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg bij aflevering van mijn nieuwe auto. Er werd goed de tijd genomen om alles te tonen en uitgebreid en helder uit te leggen.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veldhoven

Prima sercice

Goed gerepareerd, vriendelijke service mensen ! Wagen gewassen als service !

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Goed advies en klantgerichte instelling

Het advies en de begeleiding van Et Kurucu bij mijn keuze voor de Audi Q2 was professioneel en klantgericht. Hij had tijd en aandacht voor mijn omstandigheden en wensen en heeft daardoor geholpen een goede keuze te maken.

Erg tevreden

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Ik ben heel goed geholpen

Ik heb een Skoda Enyak besteld en ben vanaf de eerste afspraak voor een proefrit tot en met de aflevering heel goed en deskundig geholpen. Ik ben ook steeds goed geïnformeerd over de voortgang.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veldhoven

Prima in orde.

Goed geholpen.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veghel

Goede afspraken en dus goede communicatie

Toevallig binnengelopen om een andere auto terug te brengen. Keken rond. En werden vervolgens goed geholpen.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

Prima niets opnaan te merken

Prettig contact na de eerste 5 jaar private lease nu voor een nieuwe termijn weer gekozen voor een nieuw Golf 8. Wederom voor de tweede keer prima geholpen door Jorgen Damen.

Geweldige service!

Met behulp van "online inchecken" verliep het halen en brengen van de auto zeer soepel en ik kreeg ook een fijne huurauto mee. na de servicebeurt liep de auto ook merkbaar beter!

Uitstekende service

Alleen maar positief snelle en adequate hulp!Top!

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veghel

Alles was volgens afspraak, geen verrassingen

Geheel tevreden

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Vlotte en vriendelijke service.

Zie hierboven

• Klantvriendelijkheid
  • In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (SEAT/ ŠKODA)

top super geholpen

kan gewoon niet beter.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

goede communicatie en prettige afhandeling van de deal

bij de aankoop van mijn VW ID4 heeft de dealer ook een mooie deal gemaakt voor mijn inruil. correcte en prettige afhandeling van deze verkoop. door een langere levertijd werd het geduld op de proef gesteld. tijdig communiceren heeft geholpen bij het lange wachten. Naast de verkoper tevens gesproken bij de verkoopleider om zaken helder te stellen. op tijd opschakelen vanuit de dealer kwam prettig over. het afleveren in 1 uur is wat krap voor een auto met zoveel opties. echter weer een keer langskomen voor extra uitleg is/was geen probleem. Deze prettige manir van werken is ook ervaren bij de Skoda dealer van Van den Udenhout. dus ook hier een pluim hun richting op

Balkweg 1

5232 BT 's-Hertogenbosch

Over Autobedrijf Van den Udenhout

WELKOM BIJ VAN DEN UDENHOUT GROEP Autobedrijf Van den Udenhout is één van de grootste Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA en Volkswagen Bedrijfswagens dealers van Nederland, met vestigingen in Eindhoven, 's-Hertogenbosch, Oss, Boxtel, Veldhoven en Best. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel (Carlux Autoschade) en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC).

Over van den Udenhout

Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT, CUPRA, ŠKODA & Kalkhoff e-bikes dealer van Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Helmond, 's-Hertogenbosch, Oss, Son, Veldhoven en Veghel. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel (Carlux Autoschade) en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC).