Renault Clio station gekocht, keurig geholpen

Auto ingerolen, clio waarvoor we kwamen kijken werd toevallig net goed onder handen genomen. Daarmee wisten we zeker dat de diverse zaken daadwerkelijk vervangen zijn.

Hele fijne garage

Fijne garage, altijd vriendelijk meteen behulpzaam. Meedenkend.

Goede service Snel geholpen

Deskundige en vriendelijke service

Op tijd en de juiste advisering.

een heel erg goede ervaring

Om 16:45 nog naar degarage gegaan omdat ik een storing in de motor had. Zou de volgende ochtend op vakantie gaan met de auto. Computer meteen uitgelezen. Bougiekabels moesten vervangen worden. 2 monteurs hebben overgewerkt. En om 17:30 kon ik weer op pad. Geen problemen gehad onderweg. Super bedankt mannen.

Snel, service gericht en vriendelijk

Precies zoals de titel zegt. Ik kon snel terecht werd vriendelijk geholpen

TOP

Zoals altijd zeer klantvriendelijk ,waar de klant nog koning is !

Alles naar verwachting en duidelijke communicatie!

Duidelijke communicatie over kosten en tijd en geen verassingen!

Een mooie auto gekocht bij de garage. Het is een erg betrouwbaar bedrijf en medewerkers zijn heel vriendelijk. Ik zou een aankoop bij De Garage Boxtel bij iedereen aanraden, en zal hier in de toekomst zeker terugkomen.

zeer goed

zeer goed

alles naar tevredenheid verlopen

bestelling en afspraak voor reparatie keurig gedaan,

Prima geholpen

Is een goede garage

Zoals altijd goede services en uitleg

Door iedereen wordt je vriendelijk te woord gestaan. Alle reparaties worden vooraf goed doorgenomen en er is daarbij goede uitleg. Niet het gevoel dat er iets moet gebeuren, altijd nog keuze daarin.

Zeer correct en goede reparatie en beurt

Beurt en reparatie gevraagd. Er werd netjes gebeld over de kosten van de reparatie alvorens uit te voeren. Vriendelijke en goede service.

Goed en klantvriendelijk

Goede garage met goede service.

Perfecte service

Nog nooit zo en goede service gehaad

Goede service voor een goede prijs

Via website heb ik een afspraak gemaakt. De service was prima en de prijs zoals afgesproken,

Elke keer top!

De garage staat op tijd klaar, de chocolade uit de automaat is heerlijk. Lekkere bank om te wachten of tafel om te werken, snel klaar en keurige tarieven! Wat wil je nog meer?

Zeer goede service en klantvriendelijk

Zij staan altijd voor je klaar

Stukken onderweg bellen en het word gemaakt

Zeer goed advies en service.

Zoals gezegd advies en service waren goed ook al moesten we de auto gezien de kosten te koop gaan aanbieden elders

Vriendelijk en meedenkend

Goede en vakkundige garage. Open en meedenkend. Wij hebben er pas een auto gekocht naar alle tevredenheid.

Prettige mensen, goede afspraak

Raam open laten staan

Helaas hebben de medewerkers na een wissel van de banden het raam aan de bestuurderskant volledig open laten staan waardoor ik een natte stoel had. Niet prettig en geen veilig gevoel dat ze de auto niet goed afsluiten.

Molenpad 9

5281 JV Boxtel