Positieve en persoonlijke ervaring

Erg fijne en prettige lessen. Altijd gezellig maar toch serieus bezig met de les. Altijd positieve kritiek. Ook erg behulpzamen managers met goeie communicatie.

Fantastisch!

Ik ben bij TWIN gaan lessen voor de upgrade van mijn A2 naar mijn A rijbewijs. Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad tijdens mijn rijlessen. Raymond was een hele fijne instructeur; aardig, geduldig en een flinke dosis humor. Ik kan hem dan ook echt van harte aanbevelen. Heel erg bedankt voor je tijd, moeite en geduld!

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie A motor

Fijn & snel contact, en topinstructeuren!

Het inplannen van lessen gaat heel handig online, en als je iets wilt wijzigen kun je bellen of appen, en wordt je gelijk geholpen! Verder fijne rijlessen gevolgd, de instructeurs zijn relaxt en geduldig. Ik zou TWIN zeker aanbevelen.

top

Het is een hele fijne rijschool. Eigenlijk is er geen minpunt. Altijd makkelijk om mee in contact te komen en de rij instructeurs zijn top. Ik kan nu veilig de weg op.

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie B auto

Geweldige rijschool met goede prijs/kwaliteit verhouding!

Raymond is een topper!! Deze ervaren instructeur geeft nuttige tips om het motorrijden leuk en veilig te houden. Ik heb veel geleerd en zou verkeersschool Twin zeker aanbevelen bij familie en vrienden.

Goede deskundige lesinstructeur.

Resultaat: vlot geslaagd!

Meer dan een rijbewijs

Mijn instructeur - Raymond - geeft rust en vertrouwen. Met subtiele tips en inzichten geeft hij mij de kans een echte motorrijder te worden. Rijbewijs ja, maar ook echt de finesses van het rijden geeft hij mee. Dit vergroot het plezier en vertrouwen voor de komende kilometers op de motor. Bedankt!

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie A motor

Goede lessen met veel humor

Ik heb onwijs genoten van alle lessen. Raymond brengt het met humor, veel passie en legt alles heel duidelijk uit. Erg veel geleerd en zou Twin aan iedereen aanbevelen!

Beste hulp mogelijk

Ik ben goed geholpen met alles en kan nu 100% veilig de weg op!

mijn ervaring is goed

mijn ervaring met de rijschool is goed, ik heb gereden in automaat mijn rijinstructeur was Danny en hij was rustig in de auto waardoor ik me heel erg op me gemak voelde bij hem. En hij vertelde me op tijd wat ik moest doen, maar hij vertelde me ook waar ik de volgende keer iets beter op moest letten. daarom beveel ik deze rijschool ook aan bij anderen

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie B auto

Heel degelijk en gemoedelijk tegelijkertijd

Hele flexibele instelling bij Twin alles kon in overleg in mijn werkschema ingepast wo

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie C vrachtauto

Goeie lessen en kosten zijn duidelijk.

Lars is een top instructeur en bood de goeie balans tussen het zijn van een gedegen leermeester, maar zeker ook het zijn van een sociale gast. Het 208je reed ook als een zonnetje. Aanrader!

Fonkeltastisch!

Afgelopen 3 maanden heb ik rijlessen gevolgd voor rijbewijs B bij André. Ik kijk erop terug als gezellige en leerzame lessen en kan het mensen warm aanbevelen bij hem en deze rijschool voor het rijbewijs te gaan. Thanks!

Fijne en leerzame rijschool

Mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! Altijd dezelfde rijinstructeur gehad dus dat is fijn en een goede kwaliteit van rijlessen. Er worden ook theorie cursussen aangeboden die van hoge kwaliteit zijn en waar je veel aan hebt. Kortom prettige rijschool voor de regio Utrecht en je word uitstekend voorbereid op het praktijkexamen!

Gewoon een goeie rijschool

Altijd vriendelijk en goed geholpen! De juiste instructies gekregen en het resultaat is in 1x geslaagd! Ga zo door…

super good

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? N.v.t.

Gezellige en leerzaam

Gezellige en leerzame lessen van Raymond

Geweldige rijschool

Raymond is een top instructeur. De lessen zijn altijd doeltreffend en gezellig. Hij ziet altijd heel scherp wat je doet en weet op de juiste momenten de juiste tips te geven om je te doen verbeteren. Contact met het kantoor is ook altijd vlot en prettig! Deze rijschool is een absolute aanrader als je je motorrijbewijs wil behalen.

Goede rij instructeur

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie B auto

Superfijne en goeie lessen van goedlachse en geduldige Raymond

Supertevreden met rijschool Twin. Raymond weet je precies te doorgronden en past zijn lesmethode aan aan wat je nodig hebt. Met zijn humor, geduld en altijd goede humeur, kwam ik met plezier naar mijn lessen. Ook mijn contact met de medewerkers van kantoor was heel fijn; goed bereikbaar, denken mee en altijd heel vriendelijk.

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie A motor

Vriendelijk personeel, fijne rijlessen gehad!

Instructeur Raymond is een vriendelijke en vrolijke man. Hij geeft prettige persoonlijke tips en zorgt ervoor dat de motorrijlessen gezellig zijn. Het inplannen van de lessen verloopt heel soepel. Dankbaar voor de fijne tijd die ik bij Rijschool Twin heb gehad.

Goed!

Hele fijne rijschool, fijne rij instructeur :) Raad het zeker aan!

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie B auto

Fijne en consistente lessen gehad!

Ik heb de rijschool en -instructeur ervaren als erg efficiënt en behulpzaam. Danny was altijd op tijd en lessen gingen eigenlijk altijd door, waardoor ik een consistent einde van m'n rijopleiding had! Soms had ik een extra complimentje of twee tijdens de les wel fijn gevonden, maar dit is vooral persoonlijke voorkeur. Gelukkig vandaag in één keer geslaagd, dus nu mag ik het eindelijk zelf doen! :) Nog bedankt!

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie B auto

In korte periode alles behaald voor C

Top, goede informatie gekregen en goeie instructies!

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie C vrachtauto

Het was een leuke leerzame tijd bij twin En ik zal dit zeker aanbevelen aan anderen

Grote Wade 50

3439 NS Nieuwegein

Over Verkeersschool Twin

Verkeersschool Twin is dé rijschool in Utrecht met een uitgebreid aanbod lespakketten. Wij geven autorijles (ook automaat), motorrijles, scooteropleidingen, dagopleidingen voor de aanhangwagen (E achter B) en compact opleidingen voor de vrachtauto (C en CE). Van een autorijschool met 1 lesauto zijn wij uitgegroeid naar één van de grotere rijscholen van de regio Utrecht. Als professionele rijschool in Utrecht zijn wij lid van VRB (Vereniging Rijschool Belang).