Heel goed

Ik heb bij Danny rijlessen gehad. Vanaf begin tot het einde hele fijne lessen! Wat een geduld heeft hij… Ik was aan het begin heel zenuwachtig om te gaan rijden, maar na 2 lessen wat dat eigenlijk al helemaal weg. Ik heb veel plezier gehad tijdens het rijden en het was altijd gezellig! Met het resultaat dat ik nu mijn rijbewijs heb, super blij mee…!!!

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie B auto

Leuke lessen waardoor je met plezier leert rijden.

Fijne auto om te leren rijden. Niks negatiefs te zeggen over de rijschool.

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie B auto

De rijlessen van Raymond zijn mij heel goed bevallen. Hij kan heel goed zeggen waar het op staat, waardoor het duidelijk wordt welke punten je moet verbeteren en welke punten al beter gaan. Ik zou deze rijschool zeker aanraden aan anderen voor motorrijlessen!

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie A motor

Ik heb een enorm leuke tijd gehad

Elke rijles was weer een gezellig theekransje met André. Hij maakte het altijd gezellig was zeer duidelijk in wat hij vond en dat was prettig. Ik heb mijn rijlessen en ervaring bij deze rijschool als zeer goed ervaren en ben blij dat ik nu mijn examen heb gehaalt.

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie B auto

Een professionele rijschool waar je met plezier leert motorrijden.

Ik heb motorrijles gehad van Raymond en ben daar heel tevreden over. Hij geeft les met passie en humor, en je merkt aan alles dat hij veel ervaring heeft als instructeur en gerespecteerd wordt door examinatoren. Hij weet en onthoudt precies wat je verbeterpunten zijn en neemt de tijd om je te helpen. Ook over de communicatie en planning ben ik zeer tevreden. Melanie en Astrid zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Ik heb een paar keer met lessen moeten schuiven en dat was geen enkel probleem. Ze hebben ook geregeld dat ik een maand eerder kon afrijden (waardoor ik minder lessen nodig had). Raymond heeft toen tijd vrijgemaakt om mij klaar te stomen. Kortom, een professionele rijschool waar je met plezier kunt leren motorrijden.

Top begeleiding!

Ik heb mijn motorrijbewijs gehaald met de hulp van Twin! Instructeur Raymond legt het rustig en heel vakkundig uit. Zo ben ik in 1x door de examens heen geloost. Echt een aanrader!

Vakwerk van Henk

Erg blij met de lessen van Henk; zijn vakmanschap geeft vertrouwen

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie C vrachtauto

Super! Volledige aandacht!

Ik had een groepsles voor scooter, maar de anderen hadden geen theorie gehaald, daarom kreeg ik in mijn eentje les. Super aardige kerel die de les persoonlijk maakt! Top ochtend gehad!

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie AM scooter/bromfiets

Instructeur Henk is heel duidelijk en geeft een uitleg i.c.m. tips die voor iedereen makkelijk op te pikken zijn!

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie CE aanhangwagen

Heel kundige rijschool!

Ik heb motorrijlessen gevolgd bij Raymond. Hij legt op heel rustige en duidelijke wijze uit. Ook geeft hij constructieve feedback waarbij hij eerlijk is over de dingen die beter kunnen, maar ook zeker complimenten geeft waar het goed gaat. Dat heeft mij vertrouwen gegeven in het motorrijden. Ik heb me altijd erg veilig gevoeld op de weg. Ook het contact met kantoor was super fijn, snel en duidelijk. Ik kan Twin echt aanraden als je overweegt om motorrijlessen te nemen. Dank jullie wel!!

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie A motor

Erg fijne rijschool met leuke mensen

Ik heb een erg fijperiode gehad bij twin met een goede gezellige en erg leerzame rijintructeur genaamd lars. Ik zou het zeker aanraden aan bekende om hier les te volge n

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie B auto

Een goed functionerende rijschool waarbij ik fijne lessen kon volgen.

Een goede rijschool met een goed effectief systeem. De rijlessen waren prettig en ik heb mijn doel (rijbewijs) behaald.

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie B auto

Superb leerar, efficiënt planning, alles wat je nodig hebt om te halen

Een vriend hebt Laars aanbevelen en zo ben ik naar Twin gekomen. Goede keuze! Laars legde alles goed uit, met geduld en op een makkelijke manier. Hij laat me ook tips & tricks weten voor het goede en veilig rijden.

top!

Motor rijbewijs in 1 keer gehaald les van Raymond en Lars gehad was super ook de planning van de lessen en examens ging heel soepel ga zo door met ze allen.

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie A motor

Heel duidelijk, er word goed de tijd genomen om de minpunten tijdens het rijden te herhalen en daar extra focus op te zetten. Je krijgt geen opdringerig gevoel en alles word uitstekend uitleg op een manier die simpel is voor iedereen.

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie C vrachtauto

Helemaal prima!

Ik heb van Andre goed en beheerst leren rijden, zijn lessen beschouw ik als zeer positief!

Supermooi

Raymond, bedankt!

Fijne lessen en in 1 keer geslaagd voor de motor

Raymond is een erg prettige instructeur, en het inplannen van de lessen was ook altijd erg makkelijk en flexibel. Ik heb mijn avb en avd allebei in 1x gehaald!

Goede leerzame lessen en in 1x geslaagd

Ik begon wat langzamer maar na een aantal lessen begon ik me wel wat comfortabeler in de auto zat allemaal dankzij de lessen die ik bij twin heb gevolgd. Daardoor ben ik ook in 1x geslaagd.

Fantastisch

Ik heb mij rijlessen bij Twin zeer prettig ervaren. Ik heb mijn eerste lessen gehad van Henk, hij was erg behulpzaam en kan je goed op je gemak stellen, en hij heeft bakken ervaring. Daarna heb ik les gehad van Lars, ik vond de rijlessen bij hem een groot feest. Lars is aardig en eerlijk en geeft no-nosense lessen. Je leert alle kneepjes die je nodig hebt, hij heeft veel verstand van zaken, je kan goed met hem lachen en hij kan soms wat gevoelig zijn ;). Twin heeft veel leerlingen en instructeurs en daardoor een flexibele planning. Hierdoor werd een paar keer een les iets te makkelijk afgezegd, maar het kan ook de mogelijkheid geven om op het laatste moment nog een extra rijles in te plannen, wat erg fijn kon zijn. Al met al zou ik iedereen Twin aanraden. Er hangt een ontspannen en open sfeer, en mijn instructeurs maakten van elke les een om naar uit te kijken.

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie B auto

Ik vond het een fijne ervaring

Ik heb het als erg fijn ervaren, ik was erg nerveus maar mijn zenuwen waren snel weg doordat de instructeur heel erg aardig en alles duidelijk uitlegt.

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie AM scooter/bromfiets

Komen afspraken niet na

Een half jaar van tevoren een eerste rijles afgesproken. Vijf minuten na afgesproken tijd een belletje dat het niet doorging. Vervolgens de instructeur gesproken die zeer asociaal was. Al met al zeker geen aanrader.

Top rijschool

Alles altijd goed geregeld, fijne mensen en goede lesuurtjes.

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie B auto

Mijn ervaring bij twin rijschool was perfect, klantvriendelijk behulpzaam ben voor mij vrachtwagen rijbewijs gegaan en de rij instructeur genaamd henk is een topper legt je goed uit waar je op moet letten en tips natuurlijk gewoon de juiste instructeur om bij te lessen. vriendelijke man waar je ook af en toe een grap mee kan maken wat natuurlijk belangerijk is om op je gemak te kunnen lessen en met een goed gevoel. wie voor een rijbewijs wilt gaan raad ik zeker twin aan als rijschool. Twin nogmaals bedankt voor het opleiden en behalen van mij rijbewijs. Vriendelijke groet,

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie CE aanhangwagen

Superfijne verkeersschool

Hele goede service, medewerkers denken altijd mee. Het is altijd gezellig en serieus in de auto. Je bent altijd van harte welkom, ondanks de ingewikkelde COVID-19 maatregelen heb ik geen problemen gehad met mijn rijlessen

Grote Wade 50

3439 NS Nieuwegein

Over Verkeersschool Twin

Verkeersschool Twin is dé rijschool in Utrecht met een uitgebreid aanbod lespakketten. Wij geven autorijles (ook automaat), motorrijles, scooteropleidingen, dagopleidingen voor de aanhangwagen (E achter B) en compact opleidingen voor de vrachtauto (C en CE). Van een autorijschool met 1 lesauto zijn wij uitgegroeid naar één van de grotere rijscholen van de regio Utrecht. Als professionele rijschool in Utrecht zijn wij lid van VRB (Vereniging Rijschool Belang).