Super!

Ik heb heel fijn les gehad van Raymond. Hij is erg geduldig en enthousiast. Hij heeft me veel geleerd.

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie A motor

Erg fijne, rustige en niet opdringerige instructeurs

Ik heb vooral gelest bij Maarten, en ik kan zeggen dat hij heel chill en rechtdoorzee is. Hij merkte meteen mijn aandachtspunten op en hielp mij hieraan werken.

Hartstikke fijne rijschool!

Altijd snel geholpen als ik vragen had en altijd alles goed geregeld, erg fijn.

Super begeleiding gehad

Ik ben heel goed begeleid door mijn rijinstructeur. Ik heb een super leuke tijd gehad bij jullie,en zou jullie zeker aanbevelen bij familie en vrienden.

Professioneel en gezellig

Goede rijlessen gehad en ook nog eens gezellig kunnen praten met mijn rij instructeur tijdens de lessen

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie B auto

Ik zou iedereen Twin aanraden; ze zijn persoonlijk en professioneel.

Ik heb motorrijlessen bij Twin gehad. Reymond is enthousiast en gemotiveerd en straalt dit ook uit. Door zijn persoonlijke aanpak gaf hij les op maat en leerde hij mij “veilig rijden”. Ik werd als persoon behandeld en iedere les leerde ik weer iets bij. Ik voel me zelfverzekerd genoeg om de weg op te gaan en ben jullie heel erg dankbaar daarvoor. Ook de dames van de administratie hebben mij altijd goed geholpen. Super bedankt!

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie A motor

Altijd fijne en goede lessen gevolgd bij Lars. Hij stelt je op je gemak en legt duidelijk uit.

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie B auto

Het was een lange rit, maar veel geduld en positiviteit

No Nonsense. Er wordt duidelijk gezegd hoe het er voor staat. Tevens hebben ze een nuchtere kijk wat soms erg prettig is als je zenuwachtig bent. Ook fijne mensen bij de receptie!

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie B auto

Professional, patient and fun instructors

The facilities are top! Comfortable for before and after lessons and great coffee. For me the best part is the staff. Melanie and Astrid in the office were always helpful and communicated well. The instructors, Harry and Raymond had the perfect balance of being professional but fun. A really great environment and solid way to a rijbewijs. I highly recommend this school.

Helemaal top!

De rijlessen zelf zijn fijn bij Twin en alles is goed geregeld. De site is hier en daar een beetje onduidelijk maar voor de rest geen problemen.

In één keer geslaagd!

Top instructeur Henk, en super service van Twin!

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie CE aanhangwagen

Fijne rijlessen

Goede uitleg

Informatief, duidelijk en gezellig

Leuke dag gehad waarin ik mijn rijbewijs heb gehaald met lessen van een kundige en duidelijke instructeur. Top dag

Super duidelijk en praktisch

Ik ben erg tevreden over de rijles. Ik heb in korte tijd veel kunnen leren met een veilig gevoel. De instructeur was erg aardig en duidelijk.

Fijn!

Hele fijne instructeur, geeft veel tips en legt duidelijk uit waar je op moet letten.

Super rijschool!

Ondanks de door corona ontstane vertragingen heb ik mijn lesperiode bij Twin als zeer prettig ervaren. Lars was altijd relaxt, vrolijk en duidelijk! Iedereen bij de rijschool denkt met je mee en zorgt dat je zo goed mogelijk je examen te gemoed gaat.

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie B auto

Gezellige, vertrouwde en leerzame lessen

Fijne instructeurs die ieder op z’n eigen manier goed les kunnen geven!

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie B auto

Met heel veel plezier goed leren motor rijden!

Toen ik vorig jaar begon, ben ik gewaarschuwd door de instructeur dat er bij een gezondheidsverklaring bepaalde dingen ingevuld moeten worden waar hij mij van verdacht ;) Dit zorgde voor superveel vertraging via CBR, en had zelfs de boel kunnen tegenhouden. Kortom: voor een rijschool alles behalve gunstig, die willen mij gewoon door laten lessen zou je denken. Super eerlijk dus om dit wel dringend te adviseren, puur om mij het veiligste advies te geven. Uiteindelijk is alles goedgekomen bij het CBR en kon ik de lessen weer vervolgen. Mijn oorspronkelijke instructeur was door gezondheidsproblemen toen zelf even uitgevallen, maar deed er alles aan om er alsnog bij te zijn wanneer ik les had van een vervanger. Via whatsapp en telefoon ben ik altijd snel, goed (en gezellig :) geholpen door de vriendelijke dames van kantoor. Ik had mijn motorrijbewijs echt nergens anders willen halen dan bij deze rijschool met zoveel enthousiasme en persoonlijke aandacht van alle medewerkers.

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie A motor

Hele fijne meedenkende rijschool en had aan Lars een zeer goede instructeur met heldere uitleg.

Vanaf het eerste telefoontje zeer fijn contact, goed meedenkend personeel en genoeg mogelijkheden om te lessen. Had zelf Lars als instructeur en vanaf de proefles bleek dit voor mij een goede instructeur die dingen helder en bondig uitlegt (dus geen lastige termen of vergelijkingen). Hij herkent goed waar er nog winst te halen valt en stemt de lessen hier op af. Kan deze rijschool zeker aanbevelen aan iedereen die net begint of een andere rijschool zoekt.

Dikke Tien !

Ben hier in the rebound, na slechte ervaring bij andere rijschool, terecht gekomen; maar OMG dit had ik gelijk moeten doen !! Had mij zoveel tijd, geld en frustratie gescheeld.... De lessen bij TWIN waren inspirerend, leerzaam en altijd gezellig. En bovendien ook prettig in het contact om als vrouw op de motor, niet door misplaatst machoisme onderuitgehaald te worden. Superfijn ! Thnx Raymond. (Hierbij mijn advies aan alle leuke vrouwen uit de regio Utrecht om hier je lessen te volgen. Dikke Tien !)

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie A motor

Erg goede instructie en goede begeleiding. Veel mogelijkheden en goed contact

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie BE aanhangwagen

super begeleiding gehad

zelf erg veel last van faalangst maar dankzij de goede begeleiding en uitleg van mijn instructeur Ray heb ik met goed gevoel mijn examen in 1x gehaald. Twin heeft mij erg goed geholpen en heeft met humor er voor gezorgd dat ik alle regels goed kon onthouden. Top ervaring!

Helemaal top!

Ik kon mij geen betere rij instructeur wensen. André past perfect bij mij. Hij stelt je op je gerust ,is in voor een dolletje, maar ondertussen ziet hij alles! Ik zeg: ga lessen bij Twin! Ontzettend bedankt voor de leerzame en leuke tijd. Het is gewoon raar dat ik geen les meer hebt. Heel veel liefs, Kanthi van Ek.

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie B auto

Mijn ervaring bij Twin was ontzettend prettig en positief.

Mijn ervaring bij Twin was echt super. Ik heb het afgelopen jaar les gehad van Andre en die lessen waren ontzettend gezellig en leerzaam. Andre bleef altijd rustig, kon daardoor ook heel duidelijk uitleggen en daarnaast was het ook gewoon heel gezellig om elke week met Andre in de auto een beetje te kletsen. Een betere rij-instructeur had ik niet kunnen wensen. Hetzelfde geldt voor de hele rijschool Twin. Absoluut een aanrader.

Fijne rijschool

Fijne rij-instructeur! Goede opleiding!

Grote Wade 50

3439 NS Nieuwegein

Over Verkeersschool Twin

Verkeersschool Twin is dé rijschool in Utrecht met een uitgebreid aanbod lespakketten. Wij geven autorijles (ook automaat), motorrijles, scooteropleidingen, dagopleidingen voor de aanhangwagen (E achter B) en compact opleidingen voor de vrachtauto (C en CE). Van een autorijschool met 1 lesauto zijn wij uitgegroeid naar één van de grotere rijscholen van de regio Utrecht. Als professionele rijschool in Utrecht zijn wij lid van VRB (Vereniging Rijschool Belang).