Mijn rijbewijs gehaald in 1 keer met de goede lessen van Lars!!

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie B auto

Een fijne rijschool met veel ervaring en super vriendelijke mensen!

Voor mij waren motorrijlessen bij TWIN uniek. Je leert niet alleen hoe je goed rijdt volgens de regels en instructies, maar ook hoe je echt motorrijdt en geniet met de motor. Het team van mensen is altijd vriendelijk en denk met je mee. Ik zou iedereen de rijschool aanbevelen.

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie A motor

Ik vond het een leuke leerzame dag!

Ik vond het heel erg fijn hoe ik begeleid werd. Ik heb heel erg veel van deze dag geleerd en ben weer een leuke ervaring rijker.

Fijne rijschool!

Fijne en aardige instructeurs, vooral Raymond. Ik heb erg veel van hem geleerd. Beiden geven duidelijke feedback en tips voor verbetering. Naast leerzaam is het ook gewoon best gezellig bij deze rijschool. Afspraken maken gaat fijn met de dames, goede en duidelijke communicatie. Hartelijk bedankt allemaal!

Super rijschool

Top rijschool, erg leerzaam en aardige instructeur. Hier in 1 keer mijn AM rijbewijs gehaald!!

Super fijn!

Het was erg fijn. De groepsgrootte was niet te groot. Er werd duidelijk verteld waar je op moest letten, wat beter kon en wat er al super goed ging.

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie AM scooter/bromfiets

Twin is een hele prettige partij met passie voor hun vak!

Dankzij Twin heb ik mijn AVB en AVD in een keer weten te behalen. Dank daarvoor! Twin behandelde mij zoals ik zelf ook behandeld wil worden :) De communicatie met het kantoor was altijd prettig en helder. Het klantenportaal en de app zorgen ervoor dat je goed zicht hebt op je planning. Tijdens de lessen is er ruimte voor humor! :) Raymond is een hele goede instructeur die je stapje voor stapje leert om een goede verkeersdeelnemer te worden op de motor. Hij onthoudt waar je de vorige keer gebleven was in het leerproces. Van Raymond heb ik al mijn AVD-lessen gehad. Van Harry heb ik, op één na, al mijn AVB-lessen gehad. Ik miste enthousiasme, energie en betrokkenheid. Er werden, naar mijn idee, maar wat random oefeningen gedaan ipv dat er naar de twee aanwezige leerlingen werd gekeken wat zij nodig hadden. Zelf ben ik gaan bijhouden of ik alle 12 oefeningen wel goed genoeg begon te beheersen omdat Harry niets leek te onthouden en kwam er achter dat ik vlak voor het afrijden 2 van de 12 oefeningen, waarvan 1 verplicht, nog nooit had geoefend. Dat vond ik vreemd en jammer en geeft al helemaal geen zelfverzekerd gevoel bij het afrijden. Ik adviseer mensen om mij heen om te gaan lessen bij Twin, maar adviseer ze ook om niet al hun lessen bij Harry te volgen.

Goed geholpen!

Er werden goede aanwijzingen gegeven en ik werd goed geholpen als ik iets fout deed.

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie AM scooter/bromfiets

Super goed en duidelijk uitgelegd!

Hij was super duidelijk en het was opbouwende kritiek zodat ik extra nerveus was als ik een foutje maakte, dan was hij rustig legde hij uit en gingen we verder rijden. De tijd is goed genomen zodat ik het goed onder de knie had. Ik ben geslaagd!

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie AM scooter/bromfiets

Ontzettend goed! Raymond is een topper.

Ik ben begin 2020 naar Utrecht verhuisd. Daarvoor had ik motorrijlessen gehad in Amersfoort. Ik had mijn AVB al en heb mijn AVD - na de coronastop - bij Verkeersschool Twin afgemaakt. Wat een verademing in vergelijking met mijn vorige rijschool! Instructeur Raymond is echt geweldig. Ontzettend aardige vent met veel humor en geduld. Hij heeft mij perfect klaargestoomd voor het examen. Dank je wel, Raymond! Je bent een held.

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie A motor

Goede instructies van een aardige docent

De brommerpech heb ik positief ervaren met duidelijke instructies. Hele aardige man die me les gaf.

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie AM scooter/bromfiets

Goede training en veel gelachen

Tijdens de rijlessen was het altijd lachen met Danny en door hem heb ik het nu eindelijk gehaald!

Super rijschool!!

Een super fijne rijschool om je motorrijbewijs te halen.

Heel goed!

Er wordt goed les gegeven, veel gelachen en een hoop geleerd zeker een aanrader

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie A motor

Goede en prettige instructeur, servicegerichte staf

Ik heb met veel plezier gelest bij Raymond. Hij wist zijn aanwijzingen zo te brengen dat ik ze toe kon passen, en er was altijd ruimte om te lachen. Enige nadeel voor mij is de locatie, die op een half uur fietsen lag, maar dat was het zeker waard.

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie A motor

Fijne rijlessen en in één keer geslaagd.

Na de rijtest een passend advies gekregen voor het aantal rijlessen. Met als resultaat in één keer geslaagd. Ook het contat met het kantoor is goed verlopen, alles op tijd en snel geregeld en vragen worden goed en duidelijk beantwoord!

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie C vrachtauto

Goede rijschool, top instructeur, goede les scooter

Goede uitleg van de instructeur, goede rijles gehad. En geslaagd.

Ik heb veel geleerd!

Ik zat namelijk hiervoor op een andere rijschool en in vergelijking met dat heb ik bij jullie veel meer geleerd.

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie B auto

Fijne rijschool met goede docenten

Bij Twin nemen instructeurs goed de tijd om alle vaardigheden helder uit te leggen en te oefenen. Mijn instructeur André, echt een topper, was duidelijk in zijn communicatie, gaf me ruimte om te leren maar gaf me ook een duwtje om door -voor mij moeilijkere- momenten heen te komen. Het kantoor is goed bereikbaar en denkt met je mee.

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie B auto

Altijd gezellig en natuurlijk veel geleerd

Samen met Lars was het altijd gezellig! Buiten al de gezelligheid heb ik natuurlijk ook veel geleerd. Lars is (als het om serieuze dingen gaat) een rustig persoon die goed kan uitleggen hoe je iets beter kan doen in het verkeer. Gaat niet als een wilde tegen je te keer als je is iets fout doet. En legt het altijd goed en duidelijk uit. Ik zou bijna zeggen dat ik het jammer vind dat de rijles uurtjes met Lars voorbij zijn, want het was altijd zo gezellig. Maar ben wel blij dat ik mijn rijbewijs heb gehaald.

Super rijschool!

Proefles gereden bij een andere rijschool. Wat mij opviel is dat ze daar man 8 mensen tegelijk bezig waren. Er viel iemand van de motor en de instructeur had het niet eens door... Bij Twin les je met maximaal 2 personen en soms zelfs alleen. Dit werkt erg fijn omdat er veel individuele aandacht is. AVB en AVD beide in 1 keer gehaald dankzij de goede lessen van Raymond en Harry. Er wordt nergens omheen gedraaid. Doe je iets goed dan hoor je dat. Doe je iets fout dan hoor je dat ook, met tip/aanwijzing hoe het de volgende keer beter kan. Top rijschool!

Gezellig en leerzaam!

Ik heb met plezier de rijlessen gevolgd en er veel van geleerd. Het was ook erg fijn dat ik met vragen of opmerkingen altijd terecht kon bij het kantoor of mijn instructeur: het was erg gemoedelijk en ik werd bijna altijd meteen geholpen.

Met Twin door de coronatijd

Na de motorbeurs in februari heb ik me vol enthousiasme aangemeld voor m’n A. Na de eerste lessen gooide corona roet in het eten. Het CBR ging op slot en examens werden uitgesteld. En als het zo lang duurt kom je alle mogelijke hobbels tegen. Met de inzet van het Twin-team is het traject toch doorlopen. Melanie en Astrid, bedankt voor jullie planningsacties. Raymond, bedankt voor je wijze raad; “Stop met denken. Ga gewoon lekker rijden, geniet en doe je ding”. Jullie hebben me leren genieten van deze nieuwe hobby.

Zeer goeie rijschool!

Genoten van de lessen. Goede uitleg duidelijke tips En nog met humor ook. Super bedankt!

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie A motor

Super goede uitleg gehad en heel wat handige tips. Erg vriendelijke mensen en erg persoonlijke begeleiding. Zeker een aanrader!

Grote Wade 50

3439 NS Nieuwegein

Over Verkeersschool Twin

Verkeersschool Twin is dé rijschool in Utrecht met een uitgebreid aanbod lespakketten. Wij geven autorijles (ook automaat), motorrijles, scooteropleidingen, dagopleidingen voor de aanhangwagen (E achter B) en compact opleidingen voor de vrachtauto (C en CE). Van een autorijschool met 1 lesauto zijn wij uitgegroeid naar één van de grotere rijscholen van de regio Utrecht. Als professionele rijschool in Utrecht zijn wij lid van VRB (Vereniging Rijschool Belang).