Professioneel en goed opgeleid

Na 24 uur lessen in 1 x geslaagd voor mijn vrachtwagen rijbewijs. Een ontspannen sfeer van de instructeur zorgde ervoor dat ik mij al snel op mijn gemak voelde in de vrachtwagen. Hierdoor pikte ik het rijden snel op, dank je wel Henk en de mensen op het kantoor voor het snel regelen van de afspraken. Nu op voor CE dus tot snel!

Prima lessen gehad

Goed persoonlijk contact over planning en inhoud lessen. Goede lessen van Henk gehad

Eigenlijk gewoon top

Alles was goed geregeld. En mijn rijinstructeur was altijd op tijd. Ook was het handig om via hun site je lessen in te plannen. Ik zou hem heel erg aanbevelen!

Henk is een topper!

Gastvrij, geduldig was het met de lessen! Receptie was net zo gastvrij. Met 1 woord, top rijschool.

Een goede rijles met ervaring rij-instructeur!

Ik reed eerst bij een andere rijschool voordat ik bij Twin kwam. Ik werd meteen met open armen ontvangen, en meteen was mij duidelijk wat ik nog moest veranderen en wat goed was.

Als je een vraag hebt kan je altijd bellen of mailen en word je vriendelijk geholpen. De rijlessen zelf zijn altijd gezellig, ik vond het leuk als ik een les had en zag er nooit tegenop.

Super fijne rijschool, erg duidelijk en vriendelijk!

Lessen waren fijn en duidelijk. Medewerkers zijn erg vriendelijk!

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb de afgelopen tijd met heel veel plezier bij Twin gereden. Het hele team was aardig, beantwoorde alle vragen die ik had en kon mij kwalitatief goede lessen bieden.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bedankt voor alles en ik ben super blij ! \r\n

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijschool Twin geeft in tegenstelling tot andere rijscholen een introductie les van een paar uur. Met deze les kon er goed bepaald worden hoeveel lessen ik nodig had. \r\n\r\nIk werd gekoppeld aan rij instructeur Lars en wat een top vent is hij! Hij heeft mij alles geleerd van A tot Z. Was serieus en strikt wanneer dit nodig was en verder altijd vrolijk en het zonnetje in de auto!\r\nAfspraken zijn altijd nagekomen en Lars was altijd op tijd.\r\n\r\nKortom, ik had geen andere rij instructeur kunnen wensen!\r\n

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Relax en zeggen waar het op staat. Erg prettige manier van les krijgen.

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne verkeersschool.

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een hele goede ervaring met Twin. Ik was heel gespannen om te gaan rijden maar heb zoveel plezier gehad en hartstikke veel geleerd! Ook heel duidelijk en behulpzaam in de communicatie.

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb zo ontzettend fijn rijles gehad bij Twin. Ik stapte over na 5x gezakt te zijn en kwam daarna bij Twin te rijden, super bang dat het toch niet goed zou komen. Nu echter wel mijn rijbewijs gehaald en veel meer zelfvertrouwen kregen door mijn rijlessen!

voldoende, een redelijke ervaring

• Voor welk rijbewijs volg je een opleiding? Categorie BE auto + aanhanger

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel erg tevreden. Goede lessen. Raymond top instructeur voor het motor rijden.

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vakkundige mensen, begripvol met het hart op de goede plek.

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Van af het begin prettig contact. Mijn email waarin ik aangaf dat ik geïnteresseerd was in een proefles werdt de eerste werkdag direct beantwoord (twee andere rijscholen hebben niet gereageerd). \r\n\r\nIk heb genoten van de lessen, de uitleg was duidelijk met veel aandacht voor de voordelen van een motor maar ook de nadelen zoals de kwetsbaarheid. \r\n\r\nKortom het team heeft er alles aan gedaan om mij zo snel mogelijk te laten slagen. \r\n

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne instructeur. Overgestapt van andere rijschool naar deze, goede beslissing geweest!

Grote Wade 50

3439 NS Nieuwegein

Over Verkeersschool Twin

Verkeersschool Twin is dé rijschool in Utrecht met een uitgebreid aanbod lespakketten. Wij geven autorijles (ook automaat), motorrijles, scooteropleidingen, dagopleidingen voor de aanhangwagen (E achter B) en compact opleidingen voor de vrachtauto (C en CE). Van een autorijschool met 1 lesauto zijn wij uitgegroeid naar één van de grotere rijscholen van de regio Utrecht. Als professionele rijschool in Utrecht zijn wij lid van VRB (Vereniging Rijschool Belang).