• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Twin is mij onzettend goed bevallen! Vanaf het eerste telefoontje ben ik zo goed ontvangen en geadviseerd. Ik kwam bij Lars terecht die mij in een korte tijd ontzettend veel heeft geleerd en het vertrouwen heeft gegeven mijn examen te halen. Ik ben heel blij dat ik bij Twin ben gaan rijden!

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Lars is echt super goed absoluut een topper, hij heeft veel kennis, scherp en altijd vrolijk .

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne rij-instructeur en leuke lessen gehad. Heb hier mijn motorrijbewijs gehaald.

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na 3 keer gezakt te zijn durfde ik na 14 jaar weer te gaan lessen. Ik had bij André meteen een goed gevoel. Superfijn les van hem gehad en een topgozer! Ook verliep de communicatie met Twin goed.

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Enorm tevreden over Twin! \r\n\r\nHadden maar 90 minuten om te lessen, maar met het deskundig advies was dat voldoende!

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne, goede lessen gehad van Danny.\r\nTijdens de rit werd veel uitgelegd.\r\nInstructeur stelde mij zeker op mijn gemak, en gaf het zelfvertrouwen weer terug (slechter ervaring voorgaande rijschool)\r\n

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goeie rijschool met veel leuke instructeurs (in het bijzonder mijn rij-instructeur Lars balk)

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf heel positief, concreet, flexibel, wel altijd conform afspraak.\r\nIk kan iedereen deze rijschool aanbevelen.

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijlessen gehad, ik was helemaal voorbereid voor mijn examen met deze opleiding. Ik ben dan ook in 1x geslaagd. De lessen met Danny waren altijd gezellig en hij gaf goede tips mee. Bedankt!

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool, leuke rij instructeurs. Ik ben dik tevreden

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd goede service gehad van de rijschool; prettig en klantvriendelijk contact. Erg tevreden over de rij-instructeur.

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is een hele fijne rijschool met vriendelijk en deskundig personeel dat je helpt met je problemen en kijkt wat voor jou persoonlijk belangrijk is.

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een proefles te horen gekregen welke tijd ik nog zou hebben voor rijbewijs c. Deze inschatting was helemaal correct.

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top! Met veel plezier gereden!\r\nKrijgt veel persoonlijke aandacht (Motor)

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Perfect

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ja de beoordeling is hoog dus dan kan je als potentieel leerling denken, die man is niet realistisch want hij is in één keer geslaagd.\r\n\r\nDat klopt maar wel omdat er goed wordt opgelet in de klas “vrachtwagen rijbewijs” ook thuis wat moeite erin stopt en alles toepast wat mij in de praktijk is geleerd.\r\nJe gaat goed voorbereid naar een examen dus eigenlijk als je alles opvolgt.\r\n\r\nSlaag je gewoon.\r\n\r\nMelanie bedankt voor de korte en duidelijke planning en de gezellige lunches tijdens de theorie, en Henk jij bedankt dat je gewoon niet gelukkig te krijgen bent dat maakt dat je als leerling zelf meer gaat nadenken voordat en niet tijdens.\r\n\r\nDave Rietdijk

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijke en prettige rijles. Hoop geleerd in korte tijd

voldoende, een redelijke ervaring

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn bedrijf een een hele gezellige rare instructeur

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fantastische Rijschool waar kwaliteit van het rijden centraal staat. Door Raymond echt van pizzakoerier tot motorrijder getrained en gecoached. Fijn dat de docenten echt het vertrouwen uitspreken waardoor je zelfverzekerd het examen in gaat.

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Twin heb ik in 3 maanden mijn motorrijbewijs gehaald. Voertuigbeheersing had ik snel onder controle maar een stukje examenstress en zelfvertrouwen in het verkeer is voor mij de grootste uitdaging geweest. Raymond heeft, met geduld, uitstekend aangevoeld waar ik in mijn lessen behoefte aan had en met trots kan ik dan ook zeggen dat ik inmiddels lekkerder op de motor dan in de auto zit! Ook super ervaring met het kantoor. Flexibiliteit vanuit het bedrijf is ideaal, er wordt altijd meegedacht en naar een oplossing gezocht. Heel prettige rijschool.

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super ervaring! Altijd eerlijk en hulpzaam! Erg flexibel met lessen plannen en iedereen is aardig

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden, zeer deskundige rij-instructeur. Ook de service was super!

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Raymond en Remco zijn allebei hele vriendelijke instructeurs. Hebben allebei een eigen manier van lesgeven en vullen elkaar goed aan. Ik vond het zelf wel fijn dat ik bij Raymond ben begonnen omdat hij toch net wat meer praatjes of aanwijzingen tussendoor maakt, hierdoor raakte ik meer op mn gemak tijdens het rijden. De laatste paar lessen heb ik van Remco gehad en dan is het juist wel fijn dat je gewoon zelf kan rijden en er halverwege en aan het eind van een les feedback wordt gegeven. \r\nAls ik samen met iemand anders moest lessen was het niveau goed op elkaar afgestemd, dat was erg fijn!\r\nMelanie als aanspreekpunt voor de administratieve zorg is erg fijn. Ze is altijd goed bereikbaar geweest en heel flexibel en vlot met iets aanpassen of verzetten. Heeft goed overzicht.

Grote Wade 50

3439 NS Nieuwegein

Over Verkeersschool Twin

Verkeersschool Twin is dé rijschool in Utrecht met een uitgebreid aanbod lespakketten. Wij geven autorijles (ook automaat), motorrijles, scooteropleidingen, dagopleidingen voor de aanhangwagen (E achter B) en compact opleidingen voor de vrachtauto (C en CE). Van een autorijschool met 1 lesauto zijn wij uitgegroeid naar één van de grotere rijscholen van de regio Utrecht. Als professionele rijschool in Utrecht zijn wij lid van VRB (Vereniging Rijschool Belang).