• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had mijn theorie al dus mijn rijopleiding kon gelijk helemaal ingepland worden. Alles werd super snel geregeld. Ik heb gekozen voor de rijopleiding in stappen (het all-in) pakket en vond dit super. Fijn al die toets momenten zodat ik kon wennen aan dat er iemand anders dan Danny op mijn vingers zat te kijken haha. 1ste keer door stomme fout gezakt (eigen schuld) maar gelukkig gratis herexamen in pakket. Dik tevreden over Twin. Ga zo door.

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb al mijn lessen van Raymond gehad. Goede instructeur en heldere uitleg in alles. Als je het fout doet zegt hij dat en doe je het goed mag dat ook gezegt worden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb altijd erg nuttige en gezellige lessen gehad. Het plannen van lessen ging soepel en er is veel mogelijl!

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijschool. Denken echt met je mee en geven je het gevoel geen nummer te zijn. Super lessen gehad en na een dipje halverwege de rijopleiding toch weer snel in stijgende lijn dankzij de rust en het vertrouwen van mijn instructeur. Paar jaar geleden al een keer elders gereden en examen gedaan maar wat een verschil bij Twin. En nu in 1x geslaagd 💪.

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Twin is een betrouwbare en fijne rijschool, begeleiding en deskundigheid staan hoog in het vaandel.\r\nRijlessen worden op een prettige manier gegeven.

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede les gehad want in 1x geslaagd voor aanhanger rijbewijs. Zeer vriendelijke instructeur met goede, rustige uitleg
  • Voor welk rijbewijs volg je een opleiding? Categorie BE auto + aanhanger

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De motorrijlessen bij Raymond waren top! Constant veel feedback en een gezellige sfeer! Ook het plannen van de lessen ging erg fijn en makkelijk! Bedankt!!

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb met zowel beide instructeurs als de dames van de administratie een goede, een fijne samenwerking gehad. Alles was altijd goed, geen probleem en ze dachten altijd mee. Zeer flexibel en daar bovenop ook nog grappig! Daarnaast was het les krijgen van Raymond een leuke maar ook serieuze, goede ervaring. Alles wordt duidelijk uitgelegd met een stuk humor erbij (wat ik altijd prettig vindt). Al om al een leuke ervaring om bij Verkeersschool TWIN gelest te hebben, zeker een aanrader voor iedereen!

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met Twin was heel prettig. Ze waren heel behulpzaam en kon heel snel terecht. Zodra mijn examen gepland stond kon ik gelijk al mijn lessen inplannen en stond het vast. Geen onzekerheden of de les wel of niet door ging. Ik had les van André en die gaf hele rustige uitleg en nam er ook goed de tijd voor, maar vertelde je ook gewoon als je iets fout deed waar het op staat wat ook gewoon fijn was. Top rijschool en een fijne tijd gehad! Zeker een aanrader. En 1 van de weinige rijscholen die eerlijke percentage’s op hun site heeft staan.

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen met Verkeersschool Twin waren uitzonderlijk goed. De instructeurs waren beiden erg kundig en hebben het leerproces zodoende heel aangenaam gemaakt. Ook de ondersteuning bij het vinden en inplannen van lessen en examens verliep vlekkeloos.

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goed, leuke begeleiding! Enthousiast in het werk.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super rijschool

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wauw wat een geweldige rijschool met hoogwaardige kwaliteit van motorlessen en deskundige rij-instructeurs. Prettig contact en denken echt met je mee hoe je het beste leert. Ik heb het als zeer prettig ervaren. Ook tijdens her inplannen van de lessen, verliep soepel en dachten mee in mogelijkheden.

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede uitleg!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb de begeleiding als erg professioneel en prettig ervaren. Zowel het administratieve gedeelte om ervoor te zorgen dat het goed is voorbereid voor het CBR, en ook de lessen van de instructeur Henk.
  • Voor welk rijbewijs volg je een opleiding? Categorie BE auto + aanhanger

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wel alle voordelen van een wat grotere rijschool (professioneel, flexibel en makkelijk lessen/examens inplannen, goede en leerzame lessen, afspraken worden nagekomen), maar niet het nadeel dat je je een nummer voelt. Zowel de mensen op kantoor als de instructeurs zijn altijd super klantvriendelijk en gezellig, er wordt heel erg met je meegedacht. Drie rijbewijzen gehaald via Twin (B, BE en A) en altijd met veel plezier gelest. Echte aanrader!

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitermate goed!

• Telefonisch contact
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Er is snel plek voor lessen, veel persoonlijke aandacht, deskundige lessen, erg snel AVB kunnen halen

voldoende, een redelijke ervaring

Grote Wade 50

3439 NS Nieuwegein

Over Verkeersschool Twin

Verkeersschool Twin is dé rijschool in Utrecht met een uitgebreid aanbod lespakketten. Wij geven autorijles (ook automaat), motorrijles, scooteropleidingen, dagopleidingen voor de aanhangwagen (E achter B) en compact opleidingen voor de vrachtauto (C en CE). Van een autorijschool met 1 lesauto zijn wij uitgegroeid naar één van de grotere rijscholen van de regio Utrecht. Als professionele rijschool in Utrecht zijn wij lid van VRB (Vereniging Rijschool Belang).