Leuke en uitdagende tijd!

Veel verschillende routes gereden en altijd gezellig. Alles wordt op tijd geleerd.

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie B auto

Zeer prettige instructeurs en goed klantcontact met inplannen.

Twee prettige instructeurs met Raymond en Lars. Goede communicatie en planning. Precies zoals verwacht. Zeer tevreden.

Echt een top rijschool!

De rij instructeurs van Twin waar ik les van heb gehad, zijn niet alleen erg goed in het leveren van feedback waar je écht wat aan hebt, maar ook erg gezellig. Ook was mijn contact met de rijschool zelf altijd erg positief en hoefde ik nooit lang te wachten op een reactie. Zeker een aanrader!

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie B auto

Een geduldig, betrokken, en gezellige rijschool, die mij met vertouwen op weg heeft geholpen

Ik heb het erg naar m'n zin gehad met Lars in de auto. Lars is een gezellige, geduldige en fijne instructeur. Hij weet zijn leerlingen echt op hun gemak te stellen :) Achter de schermen is Astrid te bereiken, en heeft altijd mee gedacht. Ik stap met vertrouwen achter het stuur. Enorm bedankt!

Fijne begeleiding

Het was voor mij best wel een drempel om te beginnen met rijden, vanwege een lichte rij- en faalangst. Maar ben goed geholpen door de instructeurs Lars en André! Daarnaast heeft het RIS pakket mij ook erg geholpen met meer vertrouwen mijn toets en tentamen in te gaan en kan ik nu vol trots vertellen dat ik in qx geslaagd ben!!

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie B auto

Een hele goede rijschool met vriendelijk en leuk personeel!

Super vriendelijk instructeurs en personeel, ze leren je echt goed rijden en weten goed wat ze doen. Ook is het inplannen en veranderen van lessen makkelijk en is alles over all goed geregeld.

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie B auto

Toffe instructeur en goede rijschool

Super relaxte instructeur (Raymond in het bijzonder). Duidelijke uitleg over de verschillende onderdelen, tijdens de lessen ook alles goed gegaan. Ik zou TWIN zeker aanbevelen!

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie A motor

A en B rijbewijs hier gehaald. Top ervaring gehad.

Fijne instructeurs, en je wordt altijd goed geholpen door de dames op kantoor als je iets nodig hebt. Beide rijbewijzen in 1 keer gehaald dus zie ik als een goed teken.

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie A motor

Ik heb altijd alles fijn kunnen regelen met de rijschool

Altijd op tijd voor mijn deur. Fijne app Vriendelijk geholpen als ik een vraag of probleem had. Fijne en veilige rij instructeur

Goede structurele lessen!

Ik heb les gekregen van Danny. Ik heb zelf wat meer moeite gehad met het onder controle krijgen van alle aspecten van het autorijden, maar ik heb hier wel alle tools en uitleg gekregen om alles te leren wat nodig is om je eindexamen goed af te sluiten. Duidelijke communicatie en een goede service van het kantoor bepalen een structurele rit van a tot z om je rijbewijs hier te halen. Duidelijke app waar alles in zit voor een goed overzicht omtrent planning en de daarbij behorende hulpmiddelen om het verkeer beter te leren begrijpen. Ik zou deze rijschool dus zeker aanbevelen!

tof

toffen mensen goeie uitleg

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie B auto

Goede service en fijne instructeurs.

De rijschool biedt goede services, en vooral fijne en gezellige instructeurs.

Top Rijschool

Hier mijn groot rijbewijs gehaald; met Henk als instructeur zit je zeker niet mis. Erg fijne man. Voor de rest is communicatie vanuit het kantoor erg fijn; ze zijn makkelijk te bereiken en afspraken etc zetten ze overzichtelijk op de mail, zodat je niet afhankelijk bent van mondelingen afspraken. Ook is het rijbewijs halen lekker snel; ze doen lekker lange lessen zodat je niet maanden bezig bent, maar eerder dagen of enkele weken. Kan alleen maar lovend zijn; niets op aan te merken.

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie CE aanhangwagen

Veel geleerd en gezellig!

Ik heb het erg gezellig gehad met Danny en heb ook veel geleerd in de lessen!

Goed luisteren.

Goed communicatie.

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie BE aanhangwagen

Prima rijschool met een top instructeur! (Henk Lems)

Leuke rijlessen gehad met Henk, duidelijke aanwijzingen en tips gekregen.

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie C vrachtauto

Vriendelijke en goede service stellen je op je gemak

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie BE aanhangwagen

Duidelijke rijlessen met gezellige instructeurs

Mijn algemene ervaring is zeer positief. Ik ben begonnen bij Gerard en heb in de laatste weken nog een paar lessen bij André gevolgd. Beiden hele aardige kerels die duidelijk zijn over wat er nog beter kan en moet. Daarnaast is een les afzeggen of verplaatsen zo gedaan. Het langste wat ik in de wachtrij heb moeten staan is 5 minuten maar 9/10 keer werd er meteen opgenomen.

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie B auto

Een "ouderwetse" rijschool waar ze hun vak nog echt verstaan!

Eerste contact mbt. een rijopleiding voor mijn aanhanger rijbewijs was prettig, duidelijk en snel een plekje om de 1 daagse opleiding te volgen. Instructeur Gerard Wassink stelde me vanaf het gerust door zijn relaxte uitleg bij binnenkomst over hoe de dag zou gaan verlopen en wat ik allemaal kon verwachten. Tijdens de les was ik direct op mijn gemak (best een uitdaging als je achter de bestelbus ook nog eens een aanhanger hebt van meer dan 6 meter), zijn rustige manier van lesgeven en de daarbij behorende tips zijn net die dingen die je nodig hebt om de bijzondere verrichtingen e.d. succesvol uit te voeren. Kortom, kan deze rijschool alleen maar aanraden. En een belangrijke les om nooit te vergeten, blijft vooral rustig (je voelt toch weer een soort spanning zoals bij de eerste keer afrijden) en blijf goed om je heen kijken !

Hele fijne rijschool!

Hele prettige en vriendelijke communicatie met kantoor. Alles duidelijk en goed geregeld. Rijles heb ik ook heel prettig ervaren. Henk is een super fijne instructeur!!

Heel fijn!

Ik ben hier goed geholpen, in de anderhalf jaar dat ik hier heb gelest. Ik ben 2 keer eerder gezakt en ben daarna enorm fijn geholpen! Altijd aardig en meedenkend.

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie B auto

Fijne leeromgeving, met een gezellige begeleider

Enorm naar mijn zin gehad en zeker het gevoel alsof ik stappen heb gemaakt in mijn rijden. Erg blij met de keuze om bij lars te gaan lessen.

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie B auto

Super lessen en begeleiding!

Aantal weken geleden begonnen met een proefles ennomdat deze zo goed was bevallen gelijk lessen in gepland en examens. Alles kom erg snel. Wilde ik 2 keer in de week lessen kon dat! Ze doen echt de moeite voor een fijne lesplanning. Erg fijne begeleiding gehad bij elke les. Na elke les voelde ik steeds meer zelfvertrouwen waardoor ik als een zeker iemand op de motor ging rijden. Lessen en begeleiding zijn echt gericht op het examen en de lessen waren elke keer weer een feestje met veel gelach! Blij dat ik alles heb gehaald maar ga het ook stiekem wel missen! Zoveel plezier gehad!!! Echt een aanrader om rijlessen hier te nemen! Gr. Sanne!

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie A motor

Duidelijke lessen binnen een maand motor categorie A in de pocket.

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? N.v.t.

Fijne rijschool ik zal hem iedereen aanraden.

Goeie rijschool en een goede instructeur en vriendelijke. Ook het materiaal waar op gereageerd wordt is zeer goed (geen afgetrapte motoren)

Grote Wade 50

3439 NS Nieuwegein

Over Verkeersschool Twin

Verkeersschool Twin is dé rijschool in Utrecht met een uitgebreid aanbod lespakketten. Wij geven autorijles (ook automaat), motorrijles, scooteropleidingen, dagopleidingen voor de aanhangwagen (E achter B) en compact opleidingen voor de vrachtauto (C en CE). Van een autorijschool met 1 lesauto zijn wij uitgegroeid naar één van de grotere rijscholen van de regio Utrecht. Als professionele rijschool in Utrecht zijn wij lid van VRB (Vereniging Rijschool Belang).