Duidelijk, hulpzame en goede rijschool

Ik heb les van Maarten en Lars gehad. Ik heb dit als erg prettig ervaren. Ik heb veel en snel geleerd en heb het altijd naar me zin gehad in de auto. Daarnaast ben ik altijd snel en goed geholpen bij het inplannen van lessen of andere zaken op whatsapp.

Duidelijk, hulpzame en goede rijschool

Eigen tempo en zonder stress

Hele fijne tijd en lessen gehad zonder stress dat alles sneller of juist langer moet duren. Reëele inschatting gemaakt hoeveel lessen nodig waren. Nogmaals enorm bedankt!!:))

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie B auto

Leuke en gezellige en leerzame rijschool

Heb een leuke tijd gehad veel geleerd en altijd met plezier gelest

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? N.v.t.

Een leuke gezellig en leerzame rijschool

Ik heb een leuke tijd gehad bij Twin veel geleerd en altijd met plezier les gehad.

Leuke en gezellig goede rijschool

Ik heb een leuke tijd gehad altijd met plezier gelest. En goede lessen gekregen.

Top en flexibel

Bedankt voor de goede rijlessen en het flexibel opstellen met de planning.

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie A motor

Ook voor personen die het wat lastig vinden is er heel veel aandacht.

Ontzettend fijne medewerkers die enorm goed meedenken als het even niet zo makkelijk en vanzelfsprekend gaat.

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie AM scooter/bromfiets

Het is een goede rijschool met goede instructeurs.

Goede rijschool, meedenkende instructeurs die je helpen op de vlakken waar je moeite mee hebt.

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie B auto

Op je eigen tempo, zonder stress, met top instructeurs je rijbewijs halen.

Mijn ervaring met instructeur Danny was ontzettend goed. Danny is kalm, maar praat graag, houdt van een geintje en is altijd positief. Bij ingrepen is hij er snel bij en legt daarna op een goeie manier uit hoe je het anders had moeten doen. Naast het reguliere rijden gaf Danny mij hele goeie ezelsbruggetjes voor bijvoorbeeld het fileparkeren en achteruit inparkeren. Door veel te herhalen ging ook dit vlekkeloos op mijn examen. De service voor het inplannen van je afspraken is ook top. Dit gaat allemaal via een handige website waar je blokken in de agenda van je instructeur kunt reserveren. Precies wanneer het jou uitkomt. Als je dan nog vragen hebt of héél ver vooruit wil plannen kun je altijd naar de rijschool zelf bellen, waar je met open armen en een lach ontvangen wordt. Ga gewoon beginnen. Dan merk je het vanzelf!

Gewoon geweldig

Altijd zin in gehad om bij André in te stappen en niet alleen gezellig maar ook super leerzaam. Ik had het snel onder de knie bij André

Super rijschool

Super begeleid met alles Professioneel Fijne medewerkers

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie B auto

Ik heb een hele goede ervaring gehad.

De lessen waren duidelijk en goede rijinstructeurs.

Geweldige ervaring

Ik kwam bij deze rijschool omdat ik ergens anders een try a bike had gehad en niet goed was bevallen. Na de eerste les hier had ik zo een fijn gevoel dat ik door ben gegaan. Raymond en Lars zijn echt vakmensen die weten wat ze doen en het heel duidelijk doorgeven. Ze staan voor hun vaken Heb nu binnen 9 weken mijn rijbewijs. Echt ben heel blij dat ik deze rijschool heb gekozen, heel veel dank voor deze top ervaring jullie zijn echt de beste. En ook Melanie en Astrid niet de vergeten jullie zijn ook toppers. Bedankt voor het meedenken voor alle lessen en het communiceren dat was heel prettig. Nogmaals dank.

Fijne rij instructeur!

Ik had Danny als rij instructeur, een aardige man die goed en rustig uitlegt. Fijne lessen met hem gehad en een gezellige tijd! Hij is ook erg meedenkend. Bedankt voor alle lessen Danny!

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie B auto

Goede rijschool met vriendelijke instructeur

Ik heb het altijd heel fijn gehad bij twin. Mijn instructeur was andre, hij was een super aardige man en legde alles piekfijn uit. Tijdens het rijden werd er altijd gelachen waardoor de sfeer altijd heel goed was tijdens het lessen.

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie B auto

Een fijne begeleiding van begin tot eind

Ik heb een heel aangename tijd gehad van begin tot eind. Ze zijn wat dat betreft ook realistisch en kunnen een spiegel voorhouden wanneer dat nodig is. En bij mij was dat soms wel ffe nodig. Raymond dank je wel voor de fijne begeleiding. En de dames op kantoor (Melanie & Astrid) jullie ook bedankt voor het meedenken wat betreft de examens. Echt een aanrader voor iedereen die zijn/haar rijbewijs wilt halen!

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie A motor

Elke les was een feestje

André is een topper! Hij stemt zijn feedback af op de leerling en zorgt voor een fijne sfeer in de auto. Ook werd ik fijn geholpen als ik naar kantoor belde met vragen over mijn lessen.

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie B auto

Professional, friendly, and experienced driving lessons

Every contact that I had with Verkeersschool Twin was pleasant and informative. This includes all logistics and bookings in the office, to all driving lessons. My instructor was Lars, who was an excellent instructor, and speaks perfect English. He made me really prepared for my test, and was a pleasure to work with.

• Voor welke categorie volg je een rijopleiding? Categorie B auto

Soepel, deskundig en erg gezellig

Goede rijschool die goed en duidelijk communiceerd, een echte vakman als instructeur.

Super relaxte begeleiding

Persoonlijke lessen met veel aandacht. Op een rustige manier feedback en veel voorbeelden waardoor het snel duidelijk wordt.

Grote Wade 50

3439 NS Nieuwegein

Over Verkeersschool Twin

Verkeersschool Twin is dé rijschool in Utrecht met een uitgebreid aanbod lespakketten. Wij geven autorijles (ook automaat), motorrijles, scooteropleidingen, dagopleidingen voor de aanhangwagen (E achter B) en compact opleidingen voor de vrachtauto (C en CE). Van een autorijschool met 1 lesauto zijn wij uitgegroeid naar één van de grotere rijscholen van de regio Utrecht. Als professionele rijschool in Utrecht zijn wij lid van VRB (Vereniging Rijschool Belang).