Reactie van het bedrijf
Beste Daan,
We vinden het jammer om te horen dat onze dienstverlening zo hebt ervaren, waarvoor excuses.
Maar het is niet zo dat het pakket onze website wordt aangeboden als een totaalpakket. Er staat bij: De perfecte basis voor jouw rijopleiding. Ook communiceren we duidelijk het gemiddeld aantal benodigde rijlessen op onze site, wat boven het 30-lessen pakket ligt.
Daarbij is het pakket dat je aan het begin van de opleiding afneemt, niet leidend voor het totaal aantal lessen dat je uiteindelijk nodig hebt, tot het behalen van je rijbewijs.
Voorafgaand aan een rijopleiding kunnen we namelijk nooit precies zeggen hoeveel lessen je nodig zult hebben. Dit hangt onder andere af van jouw lessnelheid en rijvaardigheid. Iedere leerling leert immers anders.
Onze instructeurs kijken per leerling naar ieders leercurve, en bepalen uiteindelijk hoeveel lessen je nodig hebt om goed voorbereid op examen te kunnen gaan. Dit is altijd in het belang van de leerling.
Uiteindelijk is ons doel om onze leerlingen in 1 keer te laten slagen, en ze als zelfverzekerde weggebruiker de weg op te kunnen laten gaan!
Wat betreft het herexamen, helaas zijn wij hierin afhankelijk van de wachttijden van het CBR. Na het eerste examen hebben we direct contact met je opgenomen, maar hier ontvingen we hier pas na 2 weken van jou een reactie op.
Uiteraard mag je altijd contact opnemen met een van onze rijlescoaches via 088 460 70 40, dan staan we je graag te woord voor verdere toelichting.
Groet, Team Brookhuis