Netjes, goed.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Professionele goede en duidelijke instructeurs.

Mijn BE rijbewijs in 1x gehaald door de hulp van Patrick en Chantal. Beide bevlogen instructeurs. Waarbij op dag ik nog moeite had met het achteruit rijden heeft Chantal mij de gouden tip gegeven vlak voor het examen. Nogmaals bedankt!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

kort, bondig, duidelijk en prettig

Duidelijke informatie tijdens de lessen. Geen flauwekul of lange verhalen. Alles in een prettige sfeer.

Duidelijk, veilig, begrijpend

Ruimte voor vragen en er wordt niet om je fouten heen gedraaid. Goede ondersteuning en een veilig gevoel in de auto.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Goed en duidelijk uitleg van alles

In 1x geslaagd!

Ik kan Brookhuis de Rijschool en instructeur Hani van harte aanbevelen! Vanaf de eerste les voelde ik me meteen op mijn gemak. Hani is goede instructeur hij helpt je goed om je zelf voor de bereiden op het examen, Hij heeft een geweldige manier van uitleggen. En kan de meest zenuwachtige leerling tot rust brengen. Ik ben erg dankbaar voor zijn begeleiding en heb mijn rijexamen met vertrouwen en succes afgelegd. Bedankt, Hani en Brookhuis

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Super gezellige rijlessen gehad en mijn rijbewijs in 1 keer gehaald!

Deze rijschool raadt ik zeker aan andere mensen aan.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Duidelijke uitleg en de tijd genomen

Tijd genoeg om te oefenen en vaak genoeg herhaalt

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

goed begeleid tijdens de cursus

Bij de dagopleiding voor het BE rijbewijs zijn we de hele dag goed begeleid en ondersteund. We konden met z'n tweeën lessen. Eind van de dag beiden geslaagd!

Goede ervaring

!

Geslaagd in 1x!

Beide examens (theorie als praktijk) in 1x gehaald dankzij de expertise van collega-chauffeurs bij Brookhuis! Hele fijne ervaring, goede/duidelijke uitleg en mooi ritje tijdens praktijkexamen. Dankjewel voor afgelopen tijd!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Ik heb een theoriecursus gevolgd

Leuke en leerzame lessen

Ik heb mijn rijlessen positief ervaren ik heb veel geleerd. Bedankt voor Peter zijn goede uitleg en geduld.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B - Take Charge (elektrisch)

Hele leuke en leerzame plek om rijles te volgen!

Hele leuke rijschool en erg makkelijk met het plannen van je rijlessen! Voor alles in 1x geslaagd! Zeker aan te bevelen.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B, Ik heb een theoriecursus gevolgd

Super!

Gezellige rij-instructeur Duidelijke communicatie Ik heb de rijlessen altijd mooi/ gezellig gevonden

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Ontzettend leuke en leerzame dagopleiding.

In een keer BE rijbewijs gehaald door de leuke maar vooral leerzame lessen van Chantal. Complimenten voor de manier waarop ze les geeft.

Mijn ervaring was super

Ik heb snel en veel geleerd bij brookhuis, ze leren je alle handige truckjes en ze ze geven je goeie waarden tijdens je lessen zeker aan te raden!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Ik had een goede ervaring en Dennis is een zeer goede instructeur

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Prima ervaring met ervaren instructeur

De theorie en praktijk is goed te doen. Beetje ervaring is gewenst om het examen in 1 dag te doen. Fijne instructeur. Ik heb samen de dag gedaan met een andere kandidaat en dat was wel prettig want daar leer je ook van.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Netjes en goed geholpen met de juiste persoon vond ik

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Hele fijne ervaring gehad met brookhuis

Fijne rij instructeur.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Brookhuis is geweldig, het CBR is telleurstellend

Mijn ervaring met brookhuis is dat de rij instructeurs het bedrijf volmaakt maken. Roy was mijn instructeur en hij gaf zoveel liefde en motivatie aan mij tijdens het rijden. Hij wilde me zien slagen en deelde zijn oprechte ervaringen en begeleide me tot in de puntjes waar ik op moet letten.

Fijne rijschool goede communicatie

Broekhuis heb ik ervaren als goede, fijne en betrouwbare rijschool. Volgensmij wel iets prijzig, maar ik heb het wel in éen keer gehaald dus dat scheelt dan juist weer. Mijn instructeur was echter wel structureel altijd te laat. Ik denk dat hij 3 keer op tijd is geweest verder altijd minstens 5 minuten te laat en vaak ook wel 10 minuten. Vond t niet heel erg, maar je betaalt toch wel erg veel voor die lessen en als je alles bij elkaar optelt gaat het denk ik toch wel om 1 of twee hele lessen. Dat is mss wel 80 euro weggespoeld omdat de instructeur te laat kwam. Verder was het een goeie, fijne, gezellige instructeur

geslaagd !!

super

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Fijne instructeur en geen problemen

Ik ben in één keer geslaagd met dank aan mijn rijinstructeur. Tevens vond ik het erg prettig dat ik in meerdere termijnen het lesgeld kon betalen.

Leuk! Leuke rijinstructrice

Leuk ervaren, en fijne lessen!

Kelvinstraat 1 B

7575AS Oldenzaal