Professionele ondersteuning van de studenten om de motor onder controle te krijgen.

Duidelijke praktische begeleiding over besturen van de motor. Goede voorbereiding richting het examen. Bij het maken van fouten, correcte en snelle feedback

duidelijk in lesgeven

Vriendelijke ontvangst en kort en duidelijk in communicatie

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Goede voorbereiding op het examen

Ik heb les gehad van Marisa. Ze is een fijne instructrice die duidelijk zegt wat er van je verwacht wordt. Mede dankzij haar heb ik mijn TTT en examen (in 1x) gehaald. :) Ik zou Brookhuis zeker aanbevelen!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Lekker rustig en duidelijke lessen

Super fijne begeleiding

Mijn intake en les voor het aanhanger rijbewijs bij Chantal gedaan! Erg fijne/duidelijke begeleiding… Kreeg veel vertrouwen door de prettige manier van les geven. En vandaag m’n BE rijbewijs mogen halen, dus erg blij!!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Fijne dag gehad ! Niet te lang en alles werd goed uitgelegd

Agustina sunarti

De instructie goed andacht

Een fijne rijschool

Zeer vriendelijke en duidelijke instructeurs! Je voelt je meteen op je gemak.

Snel geslaagd

Binnen 35 rijlessen geslaagd door de goede aanwijzingen van Hani.

Fijne en duidelijke rijlessen

Fijne en duidelijke rijlessen gehad en zeer informatief

Leuk

Goed ik leerde veel

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Ik heb een theoriecursus gevolgd

Top, alles perfect.

Ik heb de Taxi opleiding gevolgd, de theorie was leerzaam en tijdens de praktijk dag met Harald heb ik veel opgestoken. (Je denkt dat alles wel weet na 46 jaar op de weg.)

goed en duidelijk

ik heb een goede ervaring gehad. goed en duidelijk. de instructeur heeft me goed geholpen en duidelijk.

Een hele fijne rijinstructeur

Ze nam echt de tijd voor ons, ze legde alles duidelijk uit Prettig in omgang en heel vriendelijk

Zeer positief

Een zeer geslaagde dag waarbij ik in 1 dag zeer veel praktijk ervaring heb opgedaan door de zeer duidelijke uitleg

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Fijn ontvangen, leuke mensen, goede begeleiding, duidelijke uitleg

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Een goede en professionele rijschool met moderne motoren

Over het algemeen heb ik een goed ervaring gehad met mijn motorrijlessen, vooral het AVD gedeelte met Mark als instructeur vond ik erg leuk.

Resultaat!

Chantal & Jasper zijn gericht op resultaat, met aandacht voor het leerproces van de kandidaat en met het benodigde geduld. Beiden hebben goede handvatten en tips & trucs aangereikt om de bijzondere verrichtingen eigen te maken, waardoor er meer vertrouwen is in een goed resultaat. En het mooie van alles is dat er - ook eigen - tijd wordt genomen om de kandidaat met positieve feedback stap voor stap verder te brengen. Als kandidaat is bovenstaande mijn ervaring. Ik ben ervan overtuigd dat dit mij heeft geholpen aan rijvaardigheidsbewijs E bij B!! Dank je wel Brookhuis en in bijzonder Chantal & Jasper! Ik was al op ‘Aanhanger specialist’ Chantal gewezen .. en dit heeft zij helemaal waargemaakt .. zonder Jasper te kort te doen! Want zijn aandachtpuntjes (op de ‘I’) waren op de examen dag zeer waardevol, Dank je wel voor hulp bij behalen van mijn E bij B!

Het was top

Dankjewel het was top

Gezellig

Ik heb veel geleerd tijdens de rijlessen en de instructeur was altijd duidelijk

Wel goed

Was wel een leuke docent die goed uitlegde en de lesstof interessant maakte en je je niet voelde alsof je ieder moment in slaap kon vallen.

Tevreden

Ik heb de lessen bij brookhuis goed ervaren, goede feedback op wat ik liet zien en de lessen werden naar mijn niveau aangepast.

Geslaagde ervaring!

Prettige, persoonlijke begeleiding. Ik zou het iedereen aanraden!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Prettige instructeur en intensieve ochtend

Intensieve ochtend met veel rijden en voor mij wel pittige bijzondere verrichtingen. Zeer prettig ervaren met instructeur Chantal.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Fijn leerzaam en gezellig!

Kenneth was een super fijne en rustige rij instructeur.

Kelvinstraat 1 B

7575AS Oldenzaal